Rapport fran Thailand.

Har kommer en rapport fran ett underbart Thailand. Ca 14 timmar sena landade vi pa Krabi Airport i tisdags morse. Vi sov ett par timmar innan vi gav oss ut i solen.

Vi har hunnit med ett par batturer till olika oar. Den ena med riktigt turkosfargat vatten. Det ar lika varmt i vattnet som i luften. Hemfarden fran den ena on blev en annorlunda upplevelse. Det borjade att blasa och vi fick vanta innan vi kunde ta oss tillbaka till Ao Nang. Hemfarden bestod av stora vagor och skvattande vatten. Vi var mer an dygnsura nar vi steg iland. Jag har aldrig sett min vattenalskande make sa blot tidigare.

I dag tyckte vi att vi inte hade fatt sa mycket solbranna sa vi pressade for fullt idag. Det slutade naturligtvis med att hela familjen ar jatterod istallet. Det gor att vi kanner oss lite sega ikvall. Vi har just atit en god thaimiddag. Maten ar sa himla god.

Har aven hunnit med att shoppa lite saker. Vi borjar att bli riktigt duktiga pa att pruta.

Nu skall vi ta en kopp kaffe pa balkongen. Det finns en liten vattenkokare pa rummet. I gar besokte vi Starbucks har i Ao Nang. Mums vad gott det var.

Ha det sa bra hemma i Sverige. Har hort att aven ni har det ganska varmt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0