Två dagar i Malmö.

Hemma igen efter att ha varit två dagar i Malmö med jobbet. Vi åkte i går morse. Hela gårdagen bestod och olika föreläsare så vi proppades fulla med information. Det var en bra dag.

Hotellet hade lyckats med överbokning vilket innebar att Therese och jag fick dela rum. Som plåster på såren så fick vi en svit. Det var helt ok. Dock var det så himla varmt så det var svårt att sova. Vi öppnade alla fönster men det hjälpte inte. Det kom mest in avgaser och ljudet från alla bilar var fruktansvärt. Så det blev dåligt med sömnen. Tur att vi inte bor i en storstad.

I går kväll var det lite party. Temat var Mexicansk afton så vi kläddes ut i stora hattar. Det var en trevlig tillställning med en god buffé. Räkorna var verkligen super.



Efter buffén var det musiktävling och kareoke. Mitt lag vann musiktävlingen. Tack Mattias för det som var outstanding i sin musikkunskap.

I dag var det bara en halvdag så tåget gick hem strax efter klockan två. Skönt att inte komma hem så sent. Dock blir det inte så mycket gjort ikväll. Lite TV och sedan dax att sova tidigt så jag orkar med morgon dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0