Utomhusaktiviteter.

I dag känns det som vi har spenderat hela dagen utomhus. Så välbehövligt för kropp och själ. På förmiddagen tog vi en långpromenad i tre timmar. Vi gick i rask takt hela tiden så benen började att ömma lite den sista biten. Väl hemma igen festade vi på lasagne som jag hade gjort. Efter detta blev det en tur i skogen och över golfbanan. Vips hade vi spenderat två timmar utomhus igen. Snacka om att vi kommer att sova gott i natt.

Det känns redan som det är sen kväll trots att klockan bara är halv sex. Eftersom att sommartiden slutar idag så blev det mörkt så snabbt. Känns trist att sommartidne är slut för då känns det mera höst på något vis. Dock är det bara två månader kvar till jul. Snart nytt år, och sen vips så går vi mot ljusare tider igen.

Nu skall vi bara slappa i kväll så vi orkar med en ny arbetsvecka. Det blir en kortvecka eftersom att jag har semester på torsdag. Skollov denna vecka, så Linda skall jobba lite hos mig. Det är mycket som hon skall lära sig. Det blir kul att ha henne på jobbet.

Njut nu av den sista ledigheten innan en ny arbetsvecka drar igång. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0