I morgon drar vi.

I morgon går flyttlasset. I morgon natt skall vi sova i vår nya bostad. Äntligen.

Vi har laddat med step nu ikväll. Riktigt kul, och svettigt. Efter detta en macka från Subway. Det finns liksom inte så mycket mat här hemma just nu.

Nästan allt är nu nedpackat. Bara det som skall användas i morgon bitti återstår. Mats jobbar natt så han behöver sova lite i morgon förmiddag. Då skall jag passa på att köra lite kläder till lägenheten. Efter lunch skall vi hämta bilen på Statoil. Nenne är snäll. Han kommer och hjälper till med flytten. Väl nere i lägenheten så dyker mamma, pappa, Iréne och Inge upp. Iréne och Inge har inte sett lägenheten ännu. Jag kan tro att de är nyfikna.

Det blir till att bjuda på någon god hämtmat efter flyttandet. Laga mat får vi göra när vi kommit iordning. Det skall bli kul att använda nya grytor, och duka med det nya porslinet.

Nu är det bäst att jag försöker att sova en liten stund. Det blir mycket jobb i morgon. Sängen är i delar så det blikr att sova på madrassen direkt på golvet.


Kommentarer
Postat av: Kusinen i Sundets Pärla

Ta det lugnt med de tunga lyften! Ser fram emot foton på det nya boendet! "Hann" ju inte se radhuset "live" innan ni flyttar därifrån! Får välan komma med försenad flyttgröt när vi är i krokarna! :-)

2011-04-08 @ 20:02:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0