Trött.

Det är visst jobbigt att ha semester för jag blir trött efteråt. Igår kväll somnade vi redan klockan halv åtta. Idag var jag kvar på jobbet till halv sju. När jag kom hem låg Mats i soffan och nästan sov. Jag var också kanontrött men inte sugen på att sova. Tog lite att käka och så kom jag visst in i andra andningen. Slog till med att dammsuga och damma lite på nedervåningen. Kände att det behövde fräschas upp lite.

Efter det blev jag sugen på att umgås lite med min lilla micro-pc. Linda kom precis hem, och berättade att även hon hade somnat tidigt igår kväll och vaknat tidigt i morse. Det är inte precis likt henne.

Härligt med vår ute. När vi åkte till Thailand var det stövlar och vinterjacka som gällde. Nu är det helt plötsligt vår. Jag var tvungen att besöka Scorett på lunchen för att shoppa ett par sköna vårskor att ha på jobbet. Det slutade med att jag kom tillbaka med ett par svarta ballerinaliknande saker. Sköna. Kastade även strumporna idag. Det brukar vara tradition att sluta med strumpor första maj. Men i år blev jag strumplös tidigare. Beror nog på att jag varit på semester och bara gått i flip-flop i två veckor.


Nu är det iallafall snart dax för sängen. Natti, natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0