Shopping.

Nu var det slut på det fina sommarvädret. Dock har det inte regnat något här ännu. Dagen inleddes med sol coh moln. Vi gav oss ut på en långpromenad direkt på morgonen. Vi var ute och gick i tre timmar. Det kändes lite i benen efter det. 

Efter en enkel lunch gav vi oss ut på shopping. Tog en tur till Ängelholm för att kolla in Dormy Factory Outlet. Det var sådär. De hade billiga klubbor men kläderna var ingen hit. Köpte en klubba och lite billiga bollar. Det är åtgång på bollarna i samband med vattenhinder. 

På hemvägen stannade vi på Väla Centrum. Kom ut med några påsar där ifrån. Mest saker på rea faktiskt. Vi passade på att ta en fika också, med jättestora bullar. Att vi inte lär oss att det räcker med att dela på en bulle. Vi var så himla mätta efteråt.  

Jag måste rappportera om vinet vi köpte i går. Det var helt super. Det godaste vi någonsin druckit. Dock är det farligt att skaffa sig så dyra vanor.

Kommentarer
Postat av: Nettan P

Hi hi, för mycket mat och dryck på båten misstänker jag. Själva festade vi på rosa bubbelvatten till efterrätten igår. Idag blev det alkoholfri kanelcider till maten, Harry jobbar en vecka till innan semestern.

2009-07-05 @ 22:40:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0