Kontorsarbete.

Jag har ägnat mig åt kontorsarbete. Det känns det som iallafall. Jag har suttit framför min hemmadator, och svarat på mail. Har äntligen fått igång mailen som har strulat några dagar. Det har liksom inte gått att skicka några mail. Lite trist. Lite bankärenden också men nu ger jag upp det jobbet.

Jessica kom just hem och har lovat att göra kaffe i sin kaffemaskin till oss. Jag måste kolla lite på nätet efter en maskin till mig. Det kom en hel låda med olika sorters kapslar till Jessica, med posten idag. Jag blir så avis.

Men det kom ett litet paket till mig också. Mina nya nagellack som jag beställde häromdagen. Så det enda problemet som återstår är att välja vilken färg jag skall inviga först. Svårt val.....?

Sista jobbardagen i morgon för denna vecka. Så skönt. Jag känner mig faktiskt lite sliten. Känns skön att jag kan se fram mot att vara ledig hela nästa vecka. Det skall bli så lyxigt.


Räkmacka.

Eftersom att det är lill-lördag idag så har vi festat på en hemmagjord räkmacka. Mats jobbar så han fick inte var med på kalaset. Nu har Jessica gjort kaffe från sin kaffe-maskin till oss. Jag blir bara ännu mera sugen på att köpa en egen maskin. Undra om Mats tycker det också?

Det blev jobb igen idag. Massor med folk. Det fanns lite energi kvar när jag kom hem så jag passade på att handla lite ikväll. Linda skulle handla mat till sin nyårsmiddag. Lika bra att jag också hängde med. Skönt att få veckohandlingen gjord redan idag. Det blev ganska ´´billigt´´ idag.

Nu skall jag umgås lite med mina kära döttrar resten av kvällen.


Nätshopping.

Jessica och jag sitter i soffan, och ägnar oss åt nätshopping. Det blir inte så mycket som det låter. Nagellack till mig, och läppglans till Jessica. Så snygga vi skall bli.

På TV är det hockey. Skellefteå-LHC. Vi har inte koncentrerat oss så mycket på hockey, men nu bör jar det bli spännande och nervöst. Bra för då kan vi kanske hålla oss vakna lite längre.  Slitna som vanligt efter ännu en dag i mellandagsrean.






Utslagna kvinnor.

Här ligger två utslagna kvinnor i soffan. Efter en hektisk arbetsdag i samma företag.

Många har varit lediga idag, och ägnat dagen åt shopping. Jag gick också en tur i IKANO-huset för att pejla in stämningen. Det är bara för mycket folk överallt. Jag såg inte vad som fanns att köpa på rean för folket var ivägen. Jag gick tillbaka och jobbade. Det är mycket bättre att jobba än att trängas i butikerna. Nyheterna i klädbutikerna lockar mera. De påminner mig om, att efter vintern kommer det även en vår.

Vi skall iallafall försöka att hålla oss vakna till klockan nio. Då skall vi se på Hollywood-fruar. Nu är det Mat-Tina som gäller. Undra om hon kan ge oss någon ny inspiration?



Julklappstest.

Jessica och jag har just testat en av hennes julklappar. Kaffemaskinen. Det blev mycket gott kaffe.

Så nu är jag också sugen på att köa en kaffemaskin. Förvånade?


Massor med frisk luft.

Så skönt med massor med frisk luft. Det blev en promenad hem från Ikano ikväll. Jag hade sällskap med Kerstin en bit. Trevligt. Det blev den långa vägen hem idag. Två kilometer längre än den andra. Det blev säkert fjorton kilometer innan jag var hemma igen. Men ack så skönt det känns i kroppen. Lite sen kvällsmat blev det, och sen kommer jag säkert att sova jättegott.

Tidigt på jobbet i morse för att fixa iordning innan öppning klockan nio. Lite panik när inte vårt kassasystem inte startade. Det kom igång vid ett-tiden. Det fungerade trots allt riktigt smidigt. Trots detta var det en skön känsla när allt hoppade igång igen. Hur skulle vi klara oss utan alla maskiner, och system?

Mats och Linda jobbar, och Jessica sover i soffan. Inte mycket till sällskap. Jag själv skall satsa på att bättra på lacket på naglarna. Vill vara lite snygg i morgon också.


Juldagen.

Juldagen är av tradition en dag då vi bara haar det lugnt och skönt. Eftersom vi båda har jobb där det är mycket jobb under denna tiden på året, är juldagen liksom lite helig för oss. Då vill vi bara vara hemma och njuta.

Vi började dagen med en tur till gymet. Riktigt skönt att få röra på sig. Rester av julmaten väntade till lunch. Det smakade bra även idag. Till kvällen blir det ingen julmat. Jag skall laga en pastasås för att vi är sugna på något annat.

Jessica och jag har varit ute, och gått i en timma. Skönt. Nu skall hon snart skjutsas iväg för party. Juldagen är ju stora partydagen. Jag vet inte vad som gäller för Linda. Hon jobbar till klockan fyra idag. För mig blir det inget party. I morgon bitti väntar jobb igen. Butiken skall öppnas klockan nio redan. Är alla shoppingsugna så tidigt?




Julafton.

God jul till er alla önskar jag idag.

Jessica och jag ser på morgonTV. Mats jobbar, och kommer hem strax efter tio. Då skall det bli julfrukost. Linda jobbar också, ända till klockan fyra. Det innebär att julmiddagen blir vid femtiden. Mina föräldrar kommer, och käkar med oss.

- Var är mina röda hjärtan?

Jag köpte röda glitterhjärtan att ha som dekoration på bordet. När jag kom hem med dem så tänkte jag. Jag lägger dem här, för jag skall snart ha dem. Inte i den vanliga lådan där jag har sådana här grejer. Tror ni nu att jag kommer ihåg var jag la dem. Naturligtvis inte. Jag skall köra ett ´´let-race´´ till innan jag ger upp. De skulle passa så bra på bordet. Den vita duken är iallafall nystruken.



Dan före dan.

I dag är det dan före dan. Vi har just provsmakat lite julmat. Det smakar alltid så bra i början av julhelgen. Vi blir så törstiga av all den salta maten. Då är det legalt att dricka lite vin.

Dagen flöt på i vanlig ordning. Många shoppingsugna kunder idag. Jag stannade till en stund på stan för att hämta hem Jessica. I butikerna hade de redan börjat att sänka priserna inför rean. Fynd, eller? Jag orkar inte riktigt med att jag runt på rean. Det brukar inte gå att göra några stora fynd.

Nu skall vi bara njuta av den kommande julen genom att bara ha det bra. Stina skulle visst komma förbi en stund nu ikväll. Hon blev sugen på att hälsa på Linda på macken när hon fick höra att Linda jobbade ikväll. Jag tror inte att Jessica är så sugen på att åka dit. Hon sitter här i hörnet i soffan i sin mysoverall.




Julpyssel hos familjen Nilsson.

I kväll är det julförberedelser hos familjen Nilsson. Jessica har klätt vår julgran. Den blev fin, trots att det blev vår ´´gamla´´ plastgran. Den har hängt med i många år. Nu lyser lamporna och kulorna glittrar. Julstämningen är på G.

Jag har gjort Janssons. En till morgondagen. Dagen före julaftonen är det tradition, att vi tjuvsmakar lite av julmaten hos oss. Linda jobbar i morgon kväll så det blir en recucerad familj som deltar. Ytterligare en Jansson till julaftonens middag. Just nu luktar det Janssons i hela huset. Med andra ord så luktar det jul.

Mycket att göra på jobbet idag, och det blir säkert mycket i morgon också. Pengarna rullar in och vi har massor att göra. Det känns bra.




Jul-gottis.

Jag hör inte till de som gör en massa godis till jul. Förr kokade jag alltid knäck till jul. Jag tyckte säkert att det var något som jag var tvungen att göra, bara för att jag fick knäck när jag var liten. Nu tycker jag knäck är i sötaste laget.

Lite eget julgodis är trots allt lite kul att fixa. Till den här julen blev det fudge. Jag hittade ett recept som lät gott. Jag såg till att jag hade alla ingedienserna, och sedan var det bara att sätta igång.

Steg ett var att koka ihop smeten. Mums, det luktar gott.



Efter lite vispning var det dax för steg två.



Väntar på att den skall stelna, för att sedan i steg tre delas i små ätvänliga bitar.



Det färdiga resultatet blev egentligen lite för gott. Det är inte bra. Jag får se till att bjuda på dem illa kvickt så jag inte äter upp alla själv.

Matlåde-race.

Jag startade dagen med ett matlåderace. Det var helt tomt på matlådor i frysen. Med andra ord var det dax att göra något åt saken.

Jag vaknade naturligtvis tidigt. Jag fattar inte varför jag inte kan sova lite längre, någon gång när jag är ledig. Efter alla matlådorna blev det en dusch. Efter detta dax för det sista julklapps-racet. Enkelt fixat. Jag har även jagat runt efter en ´´snygg o liten´´ julgran. Alla jag sett ser dock förskräckliga ut.

- Jag gav upp. Fast jag vill verkligen inte plocka fram plastgranen.

Två timmars frisk luft på eftermiddagen har gett mig rosiga kinder. Det känns bra.


Mera snö.

Det blev till att skotta fram ´´Lillebilen´´ i morse. Mera snö skall det visst bli hörde jag på TV:n nu ikväll. Trots allt så tycker jag det är ganska mysigt med snön. Den lyser upp i vintermörkret.

I morgon kväll kommer Jessica hem. Hon kommer med tåget, så vi får se hur de går under morgondagen. Hon var redan lite orolig för att det skulle vara försenat. Det är nog stor risk att hon får rätt i det.


Snart jul.

Inte så många dagar kvar till julaftonen nu. Jag har just skrivit en inköpslista på den sista maten som skall handlas. Det blev inte så mycket. Jag har även ett par julklappar kvar att köpa.

Jag har jobbat idag. Ingen större stress idag heller. Inga kunder som blev nedtrampade. Kanske det blir lite mera kaos i morgon. Då kommer barnbidraget för de som får det.

Det är även dax att fixa det sista julpyntet. Dvs julgranen. Undra om jag skall slå till på en riktig gran i år. Jag har verkligen ingen lust att plocka in vår tråkiga plastgran. Jag skulle vilja ha en gran som inte är så stor. Kan jag såga till en själv kanske? Det får bli ett projekt på tisdag när jag är ledig.



Bortskämd.

I kväll har jag blivit bortskämd. Det känns lyxigt. När jag kom hem från jobbet hade maken fixat middag. Förätt som bestod av toast med räkor, röd lök, dill och avokado. Mums. Varmrätten var fläskfilé med salami, och soltorkade tomater. Till detta klyftpotatis. Ännu mera mums.

Efter maten säjer maken.

- Jag fixar disken. Ta igen dig nu. Kolla datorn om du vill.

Oj vad det blev lyxigt för mig. Nu väntar jag bara på kaffe, och choklad. Maken skall göra irish coffee. Den hoppar jag.

Linda skall ut på party ikväll. Hon ropar just nu att hon vill låna min svarta jacka. Det känns positivt att döttrarna vill låna mina kläder.

För oss här hemma blir det en lugn kväll. Jag laddar för jobb i morgon igen. Det var faktiskt ingen större hets idag. Ingen som blev nedtrampad. Folk har nog inga pengar riktigt än. Jag laddar för ännu en jobbardag i morgon.

Årets tyngsta shoppingdag.

Det var iallafall vad jag kunde läsa i tidningen i morse.

Jag skall inte bidra med mina pengar till shoppingen idag. Jag jobbar hela dagen, så det blir till att bidra med säljet istället. Även jag tror på att det kommer att bli en stor shoppingdag idag. Det gillar jag. Det är därför jag gillar mitt jobb så mycket.

 


Tacokväll.

I dag har det blivit en vanlig Svenssonfredag. Dvs det är tacos som gäller. Det var längesedan så det smakade ovanligt gott. Ett sydafrikanskt vin till. Inget som vi druckit förut men som jag gärna dricker igen. Det värsta är väl att om jag ska köpa det igen, så kommer jag inte säkert ihåg vad det heter. Nu är det dags för kaffe och pepparkakor. Mumma med pepparkakor.

Till helgen väntas det jobb hela helgen. Det är kul att jobba i dessa shoppingtider.


Ovanligt lugn dag.

Torsdagen var en ovanligt lugn dag på Ikano. Så här mitt i julstressen.

Jag hade planerat för veckohandling på Maxi på kvällen. Jag hade sett framför mig hur jag körde runt med min kundvagn där vid halv-niotiden. Istället var jag där redan vid halv sex. Snacka om en positiv upplevelse.

I stället blev det en liten myskväll för mig och Linda. Vi lagade färsk pasta med sås av creme fraiche. Till det chiabatta och ett glas vin. Efter detta sov jag mycket gott.


Den hänger lite lågt.



Vår kökslampa hänger lite väl lågt ner. Anordningen som gör höjden över bordet kan regleras har slutat att fungera. Den har faktiskt varit lite trist en längre tid. Nu är det dock kört. Maken tyckte det var helt ok att den hängde så här lågt. Då kunde vi använda den som värmelampa för vår mat. Smart.

Jag skulle ut och fixa lite ärenden på eftermiddagen, så jag passade på att kolla in ett par lampaffärer också. Det fanns alldeles för mycket lampor att välja på. Det slutade med att jag inte kunde ta ett beslut. Nu är iallafall lampan nedmonterad från taket. Faktum är att det blev ganska snyggt utan lampa. Mycket öppnare i köket. Mats tycker det är bra att vi inte har någon lampa. Då spar vi på elen. Tur att det är jul snart så vi har mycket levande ljus överallt.

Jag har varit på Mio, och hämtat nack-kuddarna till soffan. De är mycket sköna att luta sig mot. Jag såg ett par färgglada kuddar, som jag kunde tänka mig till soffan. Väldigt mörk orange. Linda rynkade på näsan när jag kom hem, och berättade om kuddarna. Min tanke var att de skulle matcha till tavlorna vi har i vardagsrummet.

Jag avslutade min ´´lilla utflykt´´ på Feelgood. Ett roligt step-pass. Lite seg i benen efter gårdagens promenad.





Julköttbullar.

I dag har jag stekt lite julköttbullar. Hemgjorda köttbullar skall det vara på julbordet. Inte för att jag har slitit ihjäl mig inför julen, men det är alltid lite saker jag gärna vill fixa.

I dag blev det lite sovmorgon. Jag sov till kvart över åtta, och det är länge för att vara mig. Det var riktigt skönt.


Kvällspromenad.

Först går och står jag en hel dag i butiken till klockan halv sju. Efter detta pälsar jag på mig en massa kläder för att promenera 12 kilometer hem. Det var iallafall riktigt skönt med frisk luft. Jag fick också tillfälle att kolla in ljusdekorationerna vid Stångån. (Linda jobbar så hon ville ha bilen ikväll.)

Väl hemma efter nästan två timmars promenad. (Det tar lite längre tid när det är snö ute, och jag har tjocka kängor.) Jag känner mig trött, och hungrig. Jag har precis dukat fram lite sen kvällsmat, och skall slå mig ner. Då ringer telefonen. Jag övervägde nästan att inte svara. Men tänkte sedan att så taskig kan jag inte vara. Det var min kära mor, så jag kunde ringa upp lite senare. 

Nu är jag iallafall mätt och belåten. Har startat en tvättmaskin, och plockat fram min dator. Jag känner ingen panik att gå och lägga mig direkt då jag är ledig i morgon. Det känns rätt skönt. Inga större plaer för morgondagen gör att det känns ännu skönare.


Lucia.

Lucia idag och jag har inte sett en enda liten lucia. Katatrof, eller? Det går säkert att hitta någon liten Lucia på någon TV-kanal. Just nu ser jag på LHC-Modo. Där är det ont om Lucior kan jag lova.

När barnen var små så var det mycket mera Luciafirande. Både på dagis, och i skolan. Det skulle vara lussefika både här och där. Jag har iallafall hetsätit några pepparkakor. Det slutade naturligtvis med att jag känner mig alldeles full i magen.

Jag slutade lite tidigt idag för att hinna till frissan. Det behövdes verkligen. Så nu är jag julfin. Efter att jag har varit hos frissan, känner jag mig alltid så docksöt. Håret är extra lent, och svårt att kontrollera. Det brukar ta cirka en vecka innan håret känns riktigt bra. Det var helt normalt sa min frissa. Skönt att vara normal, om det nu är något att sträva efter. Vad är normal egentligen?






Julfest.

I kväll blir det julfest hemma hos mig. Tillsammans med mina roliga arbetskamrater. Tredje julfesten hemma hos mig. Då måste det väl kallas en tradition, eller?

Det blir glögg och pepparkakor såklart.

Efter detta lite julmat. Har färdigtköpt en hel del. Jag har iallafall gjort en Janssons, och min mamma har levererat köttbullarna. Tack för det. Det känns väldigt lätt att ordna en julfest.

Jag har dukat lite juligt.




Vinterpromenad.

Riktigt härligt vintervädet ute idag. Snö och en strålande sol. Mats och jag var ute i två timmar på förmiddagen. Så skönt och uppiggande. När det är så här härligt ute så får det gärna vara vinter. Undra om vi får en vit jul?
Anders braskar, julen slaskar säjer vi. Om vi skall tro på det så blir det slask till jul.






I väntan på ett tåg.

Mats har inte samma flyt med tågresandet som vi hade i veckan. Han är på väg hem från Helsingborg. Tåget skulle kommit klockan tre. Nu ser det iallafall ut som det skall ankomma runt halv fem. Men, det har vi inte sett ännu.

Jag har precis varit och handlat lite inför morgondagens julfest. Då skall det bli julfest hemma hos mig med mina jobbarkompisar. En återkommande och trevlig tradition.




Kvällsmat.

Mats är i Helsingborg, och Linda jobbar. Jag kom hem ganska sent nu ikväll. Då blev det en ganska lätt kvällsmat för min del. Men gott smakar det iallafall.


Spotify.

Vilken bra uppfinning Spotify är. Bara att söka fram den musik som du vill ha. I dag har jag investerat i en liten smidig högtalare. Så nu sitter jag här, och njuter av musiken.


Soffan på plats.

Äntligen är soffan på plats. Känns så skönt att äntligen ha fått en ny soffa. Vardagsrummet känns mycket trevligare nu, än med den gamla trista soffan. Kanske skall det placeras några färggladare kuddar i soffan.


Tillbaka från huvudstaden.

Hemma igen från vår huvudstad. Det har varit några trevliga dagar i Stockholm. En givande utbildning som sätter igång många tankar i huvudet. Tror liksom att det var lite det som var meningen med den här utbildningen.

Kvällarna bestod av god mat, och trevlig samvaro. På tisdagskvällen hittade Conny, Johan och jag en mysig grekisk restaurant på en tvärgata till Götgatan. Dagen efter visade det sig, att Daniels pappa jobbade där. Daniel deltog i samma utbildning som vi. Naturligtvis hade vi blivit serverade av Daniels pappa. Snacka om sammanträffade i en storstad.

Mycket god mat på den greksiska restaurangen gjorde att vi besökte den även på onsdagskvällen. Då blev vi mottagna som V.I.P-gäster vilket var väldigt kul. Vi fick provsmaka olika viner. Daniel och hans pappa importerar direkt från Italien. Mycket gott. Vi bjöds även på en underbar Tiramisu till efterrätt.

Tack alla för tre trevliga dagar.



Soffa på väg.

Äntligen är vår nya soffa med tillhörande bord, och matta på väg. Leverans i morgon förmiddag. Linda tycker det är lite trist att hon måste sätta klockan, och vara vaken redan klockan tio. Mig hämtar taxin redan klockan sex för vidare färd mot Stockholm.

Jag kommer att vara så nyfiken på hur det kommer att se ut med nya soffan. Men jag får inte se det förrän jag kommer hem igen på torsdag kväll. Linda kan kanske skicka ett mms till mig.

Nu har jag målat naglarna. Nagellacket håller lite längre nu, när jag inte skall vara i butiken på ett par dagar. Jag vill vara lite fin när jag skall ut och resa.

Bäst att sova tidigt i kväll och sedan hålla tummarna för att tåget är i tid i morgon bitti.




Lathelg.

Det var längesedan jag var så här lat en hel helg. Men det har varit riktigt skönt. Vi har varit ute på en promenad i eftermiddag. Det kändes varmt ute,nu när det bara är minus ett. Vi gick en tur till centrum. I går när jag var där hoppade jag in på Lindex. Där hade de halva priset på allt stickat. Det blev en tröja till mig. Oturligt var den trasig när jag kom hem. Men nu har jag bytt den. Det var en lång grå myskofta. Så nu behöver jag inte frysa.

Nu börjar jag att bli lite hungrig så det är dags att börja fundera på kvällsmaten. En lathelg ska nog avslutas med pizza för att vara en riktig lathelg. eller hur?



Söndag förmiddag.

Det mesta av tekniken är nu med mig. Telefon och det trådlösa nätverket fungerar. Nu har jag tagit mig an TV:n också. Så snart skall allt förhoppningsvis vara klart.

Hittills en lugn förmiddag. Väntar på att grannen skall installera vår tvättmaskin. Så i eftermiddag kommer säkert den nya tvättmaskinen att få jobba för fullt.






Bland sladdar och apparater.

Dax för fiberanslutning. Jag har en hel hög med sladdar, och olika apparater. Nu gäller det bara att få till det. Det går inte riktigt som jag vill.

Nu tänker jag ta en vilopaus. Åka bort till centrum och köpa lördagsgodis. Efter detta åker jag hem och ringer supporten. Från garaget, eftersom att allt startar där.


Dagens shopping.

Ja, då har det rullat några tusenlappar igen.

Vi har varit och köpt en ny tvättmaskin. Nu gäller det bara att få den på plats. Jag har flörtat lite med grannen, så jag hoppas att det löser sig med den saken.

Det blir alltid lite bra pris i Electolux-butiken när jag köper något extra. I dag blev det en traktörpanna till ett mycket bra pris. Skall bli kul att få testa den. Det blir nog i morgon för i kväll skall jag, och Linda käka bakad potatis. Mats är på hockey.




Bra start.

Kanonbra start på dagen. Först laddade jag med havregrynsgröt, och sedan blev det spinning. Ett jätteroligt pass, och massor av svett. Jag var inte säker på att mina ben skulle bära mig när jag klev av cykeln. Tack, Petra för ett toppen-pass.


Fredagssnö.

I morse var det bara att sopa fram bilen igen. Det börjar liksom att bli en vana. Det är iallafall mysigt med ett vinterlandskap. I dag var det precis lagom kallt. Minus sju. Nu fattas bara den skinande vintersolen.

Till eftermiddagen vankas det ett step-pass. Ett perfekt sätt att börja den stundande helgen på. Det är inte så ofta, som jag hinner gå på det här fredagspasset. I dag vill jag gärna passa på, för det är en favorit som leder det. Susanne. Jag tänker redan på hur kul det skall bli. Jag har redan börjat att ladda för passet.

Till kvällen bjuds det på Taco-paj hos oss. Jag plockade fram det som behövdes i morse innan jag gick till jobbet. Jag räknar med att det finns två färdiga pajer till kvällen. Linda kommer från Jönköping ikväll, och jag har planerat att hämta henne vid bussen. Det känns som ett mycket säkrare kort att åka buss än tåg i dessa tider.

Jag skall till Stockholm nästa vecka. Skall bli spännande att se hur tågen går då. Om de går? Det gäller att klä sig varmt, och ta med sig matsäck. Man vet aldrig hur lång tid resan kan ta.

Nu kör vi först fredag, och sedan en ledig helg. Ha de bra alla vänner.



Väntande shopping.

Det ser ut som det vankas shopping igen på lördag. Jag startade tvättmaskinen. Den gick i fyra minuter, och sedan gav den upp. Den är snart åtta år så kanske det inte är så konstigt. Det blir ett besök på Elektrolux Home på lördag förmiddag. Vi handlar alla våra vitvaror där. De är alltid så himla trevliga, och hjälpsamma. Jag har spanat lite på nätet, för att se hur mycket det kommer att kosta. Det blir väl som vanligt alltid dyrare än vad jag har tänkte mig. Kanske slinker det med något extra också. Det är så lätt hänt. Det kallas merförsäljning.

Jobbat som vanligt idag. Shopping på Maxi. På hemvägen kom jag på att jag glömt att köpa smördeg. Det var bara att stanna på Signalen, och fixa det. Det blev ett par kilo köttfärs där också. Det var bra pris. Får se om jag får lust att steka några julköttbullar i helgen.

Nu har jag iallafall käkat crepes till kvällsmat. Det smakade gott. Unnade mig ett glas vin som tröst, nu när tvättmaskinen inte ville fungera. 

Skönt att det är fredag i morgon.


 

Värmande step.

I kväll har jag varit på en värmande step. Det behövdes verkligen i den här kylan. I morse var det över tjugo kalla grader. Jag tycker trots allt att det är skönt med kylen. Piggnar liksom till. Dock torkar händerna ut, så jag har smörjt mig hela dagen. Ilands-problem.

I morse när jag kom ner låg det en lapp med en stor varningstext på. OBS OBS OBS. Jag har satt i motorvärmaren. Kom i håg att ta ur sladden.

Han känner sin stressade fru rätt väl. Ni kan tro att det enda som jag tänkte på hela morgonen var denna sladd. Jag kom faktiskt ihåg att dra ur den. Jag kom dock inte ihåg att ta med mig mina träningskläder. Som tur var hade jag inte åkt så långt när jag kom på det, så jag vände hem igen.




RSS 2.0