17 matlådor.

Jo, det har varit kvällens aktivitet. Nu känns det skönt att det finns lite lunchlådor och ta av i frysen.

Jag hade planer på att promenera hem hela vägen från jobbet. Dock kände jag mig lite seg, och det var tung luft ute. Så när jag kom till Resecentrum, och ´´min buss´´ skulle gå om två minuter, kunde jag inte göra annat än att hoppa på den.

Matlagning som sagt var mest hela kvällen. Hann även med att käka tortillias med ost, och skinka till kvällsmat. Det blev lite ensamt till kvällsmaten då ingen annan är hemma. Skall nog snart krypa ner i sängen och läsa en tidning.

Jag blev lite sugen på att köpa en sommarklänning så jag spanande runt lite idag. Alla är så himla docksöta, och det känns inte riktigt som jag. Får ta en tur i morgon igen, och kanske prova något. Kanske ser det bättre ut när det kommer på......??




Mors dag.

Jag har fått present från mina kära döttrar. Tack så mycket. Jag fick den redan i fredags när Jessica kom hem från Helsingborg. Det var en sån där vit gipstext som är så populära nu. Lycka stod det. Jag har placerat den i sovrummet. Vi har vägghyllor som passar perfekt för ändamålet. Dessvärre har jag två hyllor, så nu är jag sugen på en text till den andra också. Vi får se.

Döttrarna har kört till Helsingborg idag. Jessica har bara några dagar kvar i skolan så Linda följde med henne ner. Nu har vi bara en bil kvar hemma. Det innebär för mig att jag får ta bussen till jobbet i morgon. Jag har planer på att promenera hem efter jobbet.

Mats och jag har firat Mors dag med en god middag. Kycklingspett, klyftpotatis, grönsaker och tzatsiki. Tzatsiken hade stått sedan igår så den var ganska stark i dag. Tur att vi bara skall andas på varandra.

Jag har jobbar idag. Mats och Nenne har spelat golftävling. Det gick bättre under gårdagens träning än under tävlingen. Ganska typiskt eller?



Rapport från balen.

Erik och Linda var så tjusiga. De var duktiga på att dansa, och får MVG i den kursen. Linda var så fin i sin klänning och håruppsättning. Det är roligt att se alla som dansar i olika klänningar. Olika färger och modeller. Nästan en liten tår i ögonvrån, tagen av stundens allvar.

Efter dansen i ishallen åkte vi ner till stan. Balparen hade picknick i Trädgårdsföreningen, innan de dansade ett varv på stan. Regnet lyste med sin frånvaro och det blev en riktigt fin kväll.

Det blev lite sen middag för oss andra så vi hoppade över den planerade grillningen. Mamma och pappa bjöd oss på pizza istället. Det smakade gott.


Bal.

I dag är det dax för bal. Linda skall vara hos frissan klockan halv nio. Jessica och jag har supporten för henne nu idag. Jessica börjar med att skjutsa henne till stan.

Cirka halv elva skall vi vara hos frissan med klänningen. Efter detta skjuts till fotografen. Vi skall visst leverera någon slags lunch till Linda, och Erik också. Jag är livrädd att de ska spilla på sig. Linda säjer att jag kan vara lugn.

Klockan fyra är det dans i ishallen. Då har vi köat en stund för att få bra platser. Det blir spännande. De brukar vara så duktiga.


Storstadsresa.

Hämtade Jessica vid tåget på hemvägen i kväll. Nu har vi käkat lite gott och pratat lite. Trevligt. Jessica har pratat om att det vore kul med en familjeresa till någon storstad. Jag tycker också att det skulle vara kul. Jag tycker det är roligt att barnen vill ut och resa med oss. Barn och barn. De är ju stora så vi får kalla dem för tjejerna.

Linda är på balträning. Sista innan den stora dagen i morgon. Det skall bli kul att se dem när de dansar. Klänningen hänger där uppe, och är så tjusig så. Nu hoppas vi att det skall bli fint väder i morgon.  

Nu skall vi fika med kanelbullar. Det skall bli gott. Sen skall vi se på ´´Så ska det låta´´ och sjunga.



Blodomloppet.

I kväll är det dax att springa blodomloppet. En tradition vi infört på jobbet. Vädret ser att var ok löpväder. Nästan regn. Dock ser det inte ok ut när det gäller pikcknickvädret. Förra året höll vi på att frysa ihjäl under picknicken. Tyvärr ser det ut att bli likadant i kväll. Vi får åtminstone springa oss varma först. Jag önskar mig själv och mitt lag lycka till.




Regnig golf

Vi hade planerat för en golfrunda ikväll så vi gav oss iväg. Jag var naturligtvis optimist, och sa att det blir nog inget regn.
- Det ser ut att ljusna.
Vill bara tala om att jag hade fel. Det regnade nästan hela tiden, men vi gav inte upp för det. Det blir ingen drömgolf i regn kan jag lova. Vi hade sällskap med en kille på rundan idag. Han hade gått 18 hål i morse innan jobbet. Han är värre än oss. Den bedriften har vi inte lyckats med ännu.

Det känns så skönt att har varit ute nu ikväll. Jag blir pigg av att vara ute. Det känns kul att göra något roligt efter jobbet än bara vara hemma.

Väl hemma igen var vi ganska hungriga. Vi plockade fram lite rester av tacos och festade på. Gott.

I morgon skall jag på en två-dagars regionträff. I Norrköping, så resan blir inte så lång. Skönt. Jag tänkte packa ner lite saker men jag vet inte vad jag skall ta med mig med tanke på vädret. Jag får packa i morgon bitti.
Vad har hänt?
Det är inte alls likt mig att skjuta upp packningen till avresedagens morgon.


5 km i löpspåret.

Jag hann knappt hem från jobbet idag förrän maken tog med mig till Vidingsjö för en löprunda. Vi nöjde oss med 5 km. Egentligen gillar jag inte 5-kilometers-spåret. Det känns som det är avsett för hästar. Så himla mycket sågspån. Eller barkbitar rättare sagt.Jag tycker det är alldeles för mjukt underlag att springa på. Nu är det iallafall gjort.

Till kvällsmat serverades det äggmackor. Så nu är vi mätta, och har ont i benen igen. Linda cyklade precis iväg till Erik. Det kom ett par regnstänk när hon gav sig av. Det blir inget av det, sa Mats. Efter en stund öppnade sig himlen. Undra hur blöt hon blev?


Utomhusaktiviteter.

I dag har vi varit ute mest hela dagen. Vi startade vår golfrunda redan 9,15. Eftersom vi ändå inte sover så länge är det skönt att komma ut på banan tidigt. Vi fick lite regn på oss i början men sedan sprack det upp, och vi fick en trevlig runda. Vi avslutade bra.

Väl hemma igen fixade jag lunch. Jag provade på en ny pastasås. Fisk, purjolök och tomater var några av ingredienserna. Det smakade bra, och var lättlagat.

Jag var inte sugen på att vara inne efter maten så vi gav oss ut på en promenad. Vi var ute, och gick i 2,5 timmar. Det kändes lite i benen när vi kom hem. Men det är så det skall vara. Då var vi hungriga igen, så det var tur att det var dax för kvällsmat. Jag lagade omelett i micron. Har ni testat att laga omelett i micron? Den blir så saftig och god. Jag fick tipset av en av grabbarna på jobbet. Efter detta har jag gjort hur många micro-omeletter som helst.

Nu är naglarna målade och jag sitter och kollar på TV. Lite tvätt väntar på att tas om hand. Sen är kvällen snart slut, och en ny arbetsvecka tar fart.


Sommarkvällarna börjar?

I kväll känns det lite som en sommarkväll. Mats och jag har suttit ute och käkat. Grillat kött med klyftpotatis. Mums. Efter detta satt vi ute och pratade lite med grannarna. Det börjar att kännas som sommar. Underbart.
Jag har även invigt min nya vita stickade tröja som jag köpte när vi var i Stockholm. Jag känner mig så somrig.

Dagen startade vi som sagt var med en tur på Landeryd. Jag är sugen på att köpa en ny top i shopen. Men jag har satt press på mig själv. Jag får inte köpa någon ny top förrän jag har sänkt mitt handicap. Så nu gäller det att ligga i. Vi får hoppas på morgondagens runda.

Efter rundan blev det gulaschsoppa till lunch. Efter detta väntade jobb. Målning av huset. Tiden bara rann iväg och vips var det kväll. Det är så rofyllt att måla.

Så här mysigt blev det på kvällen. Vi har oljat altanen så trädgårdsmöbeln är inte på plats riktigt ännu. Men snart.






Solig lördagsmorgon.

Än så länge lyser solen på oss. Enligt SMHI kunde det visst bli lite hipp som happ med vädret. Sol, moln och regnskurar med andra ord. Vi njuter av solen så länge den varar. Läge för bara ben idag iallafall. Hoppas de blir lite bruna av solen.

Snart gäller en tur till Landeryd för golf. Det skall som vanligt bli kul. Nenne hoppade av idag. Bygga staket stod på schemat istället för hans del.

Jobbade till kvart över åtta igår så fredagskvällen var nästan slut när jag kom hem. Hann iallafall med ett glas vin och lite sparade tacos. Gott. Linda hade åkte på bio, så Mats och jag kollade lite på TV innan det var sovdax.


Proviva.



Läste på förpackningen att detta var bra för återhämtning. Tyckte att det var precis vad jag behövde nu ikväll. Jag har varit på en varm step på Feelgood. Lika kul som vanligt. Efter detta veckohandling på ICA. Som vanligt tycker jag att det blir alldeles för dyrt. Vad göra?

Diskmaskinen väntar på att plockas ur. Jag skall måla naglarna. Jag vill hinna med att läsa lite i Allas Veckotidning. Bäst att sätta fart. I morgon väntar en långdag på jobbet.




Tjejfest.

I går kväll hade vi lite tjejfest hemma hos mig. Det är alltid kul att bjuda hem ett par kompisar. Som vanligt säjer jag.
- Varför gör vi inte det här oftare?
Jag bjöd på kycklingspett marinerade med olika kryddningar. Till detta grekisk sallad och tzatziki. Lite bröd, ost och kex till detta. Naturligtvis även lite gott rödvin.

Linda lämnade huset efter att ha smakat av maten. Hon sa att hon ville inte lyssna på vårt kackel. Mats hade turen att jobba.

Jag kände att det var en trevlig kväll och ser redan fram mot nästa.



Sommarfina fötter.

Har just badat mina fötter, och gjort dem lite sommarfina. Dvs målat naglarna. Nu gäller det bara att solbränna dem lite också. Fötterna skall dränkas i min favoritolja innan sovdax. Egentligen är det en massageolja, men den är perfekt för kroppens torra delar.

I dag blev det lunch med Mimmi igen. Pasta med fajitas på Sannes. Mumma. Starkt så jag var törstig hela eftermiddagen. I morgon blir det matlåda igen som vanligt.

Kerstin och jag hoppade in en sväng på Vero Moda idag. Jag ville gå in där för jag har inte varit där på flera månader. Jag brukar inte handla något där. Hur tror ni att det slutade då?
- Jo, både Kerstin och jag kom ut med var sitt par linnebyxor i caprilängd. 199 kr kan kallas ett fynd, eller?

Nu skall jag snart gå och lägga mig tillsammans med Amelia. Jag har tröttnat lite på Amelia just nu. Jag gör det ibland när jag tycker att alla nummer är lika. I dag var det med ett erbjudande om att beställa Amelia Vänta Barn. Då kände jag att det var dax för ett uppehåll. Så nu har jag sagt upp min prenumeration . Jag vet att jag kommer att bli sugen igen senare. Då är det bara att förnya den. Alltid ringer det någon telefonsäljare som är sugen på att sälja en ny prenumeration till mig.


Kvällspromenad.

Nyss hemkommen från en kvällspromenad. Det var riktigt skönt ute, och det luktade vår. Härligt.

Jag kom inte hem förrän halv åtta idag. Handlade lite småsaker på vägen hem. Det är nämligen dax för ett litet tjejparty hos mig på onsdag. Det skall bli kul. Jag tänkte köra en ganska sund variant när det gäller maten. En liten lätt kvällsmat så här mitt i veckan på en lill-lördag.




Blommor.

I eftermiddag har jag varit på Blomstertorget och köpt blommor. Roligt att få plantera och göra lite fint. Jag satsade på rosa blommor till framsidan. Helt vanliga som jag hoppas det skall bli jättemycket blommor på.

Mamma och pappa kom förbi, och lämnade lite vilda blommor också. Gullvivor och vitsippor. Vitsipporna ser lite annorlunda ut. Är det verkligen vitsippor? Bladen är som vitsippor, de växte bland vitsippor men blommorna ser ovanliga ut.

Naturligtvis har vi hunnit en golfrunda i dag också. Skiftande slag, och resultat. Känner att det snart måste ske en sänkning av mitt handicap. Hur skall det gå till tro? Skärpning nästa helg. Kul är det alltid iallafall, konstigt nog. Jag fick träningsvärk i stjärten idag. Kan jag får det av golf? Vet att jag fick det förr i tiden när jag spelade squash.

Av bara farten tog jag en tur på milspåret nu i kväll. Snacka om att det var skitigt i skogen. Undra om mina jogginskor återhämtar sig av den strapatsen? Jag har just kört dem i tvättmaskinen, och då ser de skapliga ut, men blöta. Kanske ska testa funktionen i tumlaren där det går att torka skor. Vi fick med en hylla att ställa skorna på i tumlaren. Nymodigheter?








Äntligen.

Äntligen har jag suttit i solen på framsidan med ett glas vin. Det belv en härlig kväll med sol. Det känns så lyxigt att få sätta sig en stund i solen och bara ha det bra.

Inte trodde jag att det skulle bli så soligt, och härligt när jag vaknade i morse. Regnet smattrade då mot fönsterrutan. Vi gav oss ut på en golfrunda. Det blev ´´De för korta puttarnas runda´´. Helt otroligt att vi alla alltid puttade alldeles för kort. Inga snabba greener p.g.a regnet. Vi gör ett nytt försök i morgon förmiddag.

Eftermiddagen ägnades åt trädgårdsarbete. Skönt att bara vara ute. Jag hatar alla dessa maskrosor som dyker upp i gräsmattan så här års. De är som stora spindlar som invaderar. Usch.

Pastasås till middag nu ikväll. Jag fick muta Linda för att hon skulle åka till ICA, och köpa en baugette till maten. Hon köpte glass också. Då blev det glass och After Eight till efterrätt.




Ensamt i trafiken.

- Var är alla bilar och alla människor?

Klämdag idag innebär att de flesta i detta landet inte arbetar, eller går i skolan. Det var inte många själar ute i morse när jag körde till jobbet. Lite kusligt. Det är ju trots allt fredag.

Förhoppningsvis gillar de som är lediga inte att vara ute i regnet. Då söker de sig kanske till IKANO-huset för shopping. Av tradition brukar denna klämdag vara lika med shoppingdag för många.



Trött.

Jag känner mig trött efter en jobbardag. Är inte direkt avis på maken som nu skall dra iväg, och jobba natt. Jag ser fram mot att krypa ner i sängen med min tidning.

Detta trista väder tröttar ut mig, och sänker mitt humör. När jag kommer hem på kvällen vill jag att det skall vara sol så jag kan sätta mig en stund på framsidan. Bara njuta i solen. När skall detta ske?



Jag piggar upp tillvaron med en sommarbild. Så varmt och skönt. Sommardrömmar finns.........





Regn och rusk.

´´Hösten´´ fortsätter. Ute öser regnet ner och inte är det speciellt varmt heller. Då känns det helt ok att åka till jobbet. Det är inte många som jobbar idag för det var väldigt dött ute när jag körde till jobbet. De som kan ligger säkert hemma med täcket över huvudet, och är besvikna för att det regnar.

Nu kan det bara bli bättre väder tills jag är ledig.


Höststormar.

Det kändes faktiskt som höststormar i kväll på golfbanan. Nenne undrade om jag inte hade beställt vårväder till golfkvällen. Tydligen hade jag missat det. Vi fick iallafall frisk luft i nio hål. Jag tillhör de som helst spelar golf i varmt väder. Så lättklädd som möjligt. Missförstå mig inte nu. Jackor och tröjor gör att det är mycket svårare att slå. Tacka vet jag kjol, och kortärmat. Hoppas att tiden kommer snart.

Jag är så sugen på att använda sommarkläder. Jag gillar vitt, och det passar bra till solbrännan. Jag ville ha något roligt linné så jag kollade lite på MQ. Hittade inget roligt. Bondelid brukar ha en del fina linnen. Men jag vet inte vad som har hänt med deras sommarkollektion. Det var så himla docksött. Inte min stil alls. Det dyker säkert upp något annat som jag kan köpa. Som sagt var.
- Jag kan inte använda det idag, och troligen inte i morgon heller.





Pizza på en tisdag.

Vi passade på att festa på en pizza nu i kväll. Nu är jag proppmätt. Skulle inte käkat upp den där sista biten. Men nu är det gjort, och det går inte att göra ogjort. När pizzan ramlat ner lite längre i magen skall jag ge mig ut på en promenad. Trodde jag skulle få sällskap av min make, men han har sprungit en mil. Nu orkar han inte mera. Försökte få med mig Linda istället men det verkar lika kört.

Nu har jag precis betalat in pengar till Lindas studentmiddag. Snart är det nog slut på alla utgifterna. Studentpresenten återstår dock. Överraskning eller?


Resedrömmar.

En katalog med golfresor låg i brevlådan, och väntade på mig när jag kom hem. Efter en lång arbetsdag känns det ganska skönt att läsa i katalogen och drömma om var vi skall åka nästa år. Men det är långt tills dess. Många jobbardagar, och en lång sommarsemester skall vi hinna med innan dess.

I dag har hela dagen gått åt till jobb. Det blev en ostomelett när jag kom hem. Snart är det dax att sova en stund, för att orka med ytterligare en jobbardag. Livet bara rullar på.


Aj, mina ben.

Jag räknar med att jag kommer att ha ont i benen i morgon. Träningsvärk. Mats och jag gav oss iväg till Vidingsjö nu på eftermiddagen. Det blev ytterligare tio kilometer i löpspåret. Dock gick det inte lika lätt som igår. Jag kände mig iallafall riktigt nöjd med mig själv efteråt.

Tror att vi hoppar över kvällspromenaden idag. Planen var att gå till Flamman och kasta glasflaskor. Det ser inte ut att bli något med det.

I morgon är det jobb mellan åtta och åtta, så då behöver jag inte tänka på motion. Det hinns liksom inte riktigt med.


Vindstilla.

Det har varit en härlig förmiddag på golfbanan. Ingen vind. Spelet började bra men det är svårt att vara på topp hela rundan. Mina kamrater spelade från vit tee idag och det gick jättebra för båda två.

Nu har vi käkat lasagne som Jessica fixat åt oss. Lite hjälp med förberedelserna hade hon. Snart skall hon skjutsas till tåget för vidare färd mot Helsingborg. Mats och jag funderar på vad det skall bli för motion under eftermiddagen.


God köttbit.

Middagen smakade bra. Maken stekte köttet. helstekt rostbiff. Till detta potatisgratäng. ICA:s färdiggjorda. Den smakar så himla gott så varför kämpa med att göra egen. Till detta rödvinssås och grillade grönsaker. Naturligtvis även ett gott vin till. Basilisk blev det idag. Mycket god smak på detta vin. Fick det i höstas första gången när jag var på besök hos min kamrat i Täby. Efter detta har det blivit en favorit. Linda har ätit middag med oss i kväll. För Jessica är det party som gäller. De hade planerat för att grilla men det blev inte direkt grillväder.



Löprunda 10 km.

I dag var det säsongspremiär i milspåret i Vidingsjö. Det var riktigt kul att springa. Vi fick bara lite regn på oss. Det var ett perfekt löpväder.

Efter det blev det en salladslunch. Jag hade gjort en sallad med räkor, lax och mozarella. Gott och nyttigt.

Det var tänkt att vi skulle till golfbanan efter lunch. Vi ställde in det p.g.a allt regn. Jessica, Mats och jag körde en sväng och kollade på bilar istället. Provkörde en XC60 för att det var kul. Insåg att vi har en bra bil som vi inte får alls så mycket betalt för som den är värd.

Stannade på Signalen och köpte stora goda bullar. Skönt att sitta inne och fika, och bara titta ut på regnet. Fotboll på TV. MFF-ÅFF. Det ser inte ut att regna i Malmö.

Nu känner jag mig faktiskt lite rastlös. Får se om jag kan hitta på något.


Fajitas på Fredag.

I kväll bjuds det på Chicken Fajitas hemma hos oss. Jessica hade inte testat vårt ny recept så vi passade på att bjuda henne på detta. Chicken Fajitas är ett bra alternativ istället för vanliga fredagstacos.

Jessica håller just nu på att övertala Linda att åka och köpa godis till henne. Det går inte så bra.

Känns skönt att ha en hel härlig helg framför sig. Vädret spås inte bli sådär himla bra. Men som sagt var. SMHI har haft fel förr.


Dagens aktiviteter.

Sovmorgon lyste med sin frånvaro även idag. Solen sken när jag vaknade=glad. Frukost och fönstertvätt i vardagsrummet.

Arton hål på Landeryd tillsammans med min make. Solen sken på oss hela tiden.

Husmanskost till lunch. Falukorv med stuvade makaroner. Hela familjen käkade lunch tillsammans. Det händer inte så ofta. Trevligt.

Veckohandling på ICA. Jag fick med mig bägge döttrarna. När tre stycken plockar saker i vargnen blir det naturligtvis också tre gånger så dyrt. Systemet fick också ett besök av oss.

Jobbade på solbrännan en stund. Jessica och jag satt i var sin solstol och bara njöt. Lite röd i ansiktet.

Step på Feelgood. Så himla kul igen. Alla som går på passet säjer att det är veckans höjdpunkt. Ankie som har passet är kanon.

När jag kom hem hade Jessica fixat bakad potatis med räkröra. Gott. Det var ett tag sedan jag käkade bakad potatis. Linda är på party och Mats jobbar.

Nu fikar vi och testar en ny chokladkaka från Marabou. Choklad med polkaggris. Ritigt gott. Jessica och jag tyckte det var bäst att prova en bit nu ikväll. Vi räknar inte att det bli rnågot kvar när resten av familjen kommer hem.

Oj, vad jag har hunnit mycket idag. Jag har verkligen fått ut mycket av min lediga dag. Nu återstår bara lite fotvård så mina fötter blir sommarfina.


Lill-lördag.

Onsdag skall vara lill-lördag säjs det. Det är sällan jag märker av det. Känns lite lördag idag eftersom att jag är ledig i morgon.

På väg hem från jobbet plockade jag upp Jessica vid stationen. Tåget var helt perfekt i tid idag.

Jag hade gjort en paj i morse som vi skulle käka nu i kväll. Som tur var så fanns det en liten bit kvar till oss. Det var två andra som redan hade provsmakat den. Sallad och paj smakade gott. Vi unnade oss var sitt glas rödvin bara för att det är lill-lördag. Linda är på trivselkväll med LGIF, och Mats jobbar. Jessica hade synpunkter på att fjärrkontrollen var utsliten. Det kan inte vara jag som orsakat detta. Det måste vara han som ´´gläpper´´ mellan kanalerna hela tiden. Ett manligt fenomen eller?

Nu dricker vi kaffe och käkar melon. Ingen lysande kombination direkt men det går ner.


Tidig morgon och sen kväll.

Det går i ett så att säja.

Tidigt på jobbet i morse och förberedde för morgonmöte. I dag bjöds det på toast gjorda i våffeljärnet. Säkringen gick och det ångade lite extra från toasten så jag blev orolig att brandlarmet skulle gå. Det klarade sig som tur var. Jobb till klockan åtta. Mycket sälj så det har varit kanonkul att jobba idag. Vi är ett så bra gäng på jobbet.

Jocke bjöd mig på lunch idag. Vi tävlade om en lunch för några veckor sedan. Det blev kycklingspett på Sannes. Gott som alltid på Sannes.

När jag kom hem blev det en liten kvällsmat. Strykning, och fixa en matlåda inför morgondagen. Tror inte det finns någon som bjuder mig i morgon.

Amelia kom med posten idag så den måste läsas innan sovdax såklart. Bäst att sätta fart med det.


Tjuvträning.

Jag har tjuvtränat lite i kväll inför nästa golfrunda med min make. Vet inte om det hjälper, men värt ett försök. Det var så skönt väder när jag kom hem från jobbet, och jag kände att jag ville vara ute. Jag lastade golfgrejerna i bilen och körde upp till Landeryd.

Först slog jag en hink bollar på ranchen. Övningsfältet fick ett besök efter detta. Jag blev även sugen på att gå några hål på banan. Det slutade med nio hål på Norra banan.

Nu har jag lagat omelett i micron. Så himla enkelt, gott och mättande. Lite ost på, och grönsaker till gör att det blir en perfekt måltid.




Melonfest.

I bland på söndagskvällarna brukar vi festa till det, och käka lite gott. Få lite lördagskänsla på en söndag. Nu i kväll jobbar Mats så det blev inte så mycket av det. Flingor till kvällsmat. Nu har jag, Linda och Eric just festat på en vattenmelon. Om det nu kan kallas fest.

Solen har strålat hela dagen. Dock inte så mycket på mig. Jag har jobbat. Många människor valde att vara ute i solen så vi har haft det ganska lugnt.

När jag kom hem tog jag tag i lite fönstertvätt. Efter det gav jag mig ut på en promenad. Jag gick en runda på golfbanan. Det är så mjukt, och skönt att gå där i jämförelse med asfaltsvägarna. Det är även så rofyllt där. Tyckte jag bara gick en liten runda men jag fick ihop 6 kilometer. Jag har laddat ner Runkeeper i min iPhone så nu kan jag mäta alla promenader. Rätt kul, faktiskt.

Naturligtvis blev jag sugen på att spela golf när jag promenerade där. Tror att jag får hålla mig tills på torsdag när jag är ledig.

Tvättmaskinen snurrar så snart är det dax att besöka tvättstugan igen. Tror att jag skall göra mig en kopp te, och läsa lite i Allas veckotidning. Kanske jag kan hitta något gott att laga?




Laddar för grillpremiär.

Dagens golf är avklarade. Vissa hål gick jättebra. Andra gick mindre bra. Trots detta är det alltid lika kul att spela.
I kväll blir det säsongspremiär för grillen. Vi har så mycket kött som är bäst för datum att käka upp idag. Vi klarar inte det själva så vi bad Nenne komma och hjälpa oss.

I kväll bjuds det grillat kött, klyftpotatis, sallad och tzatziki. Det stinker vitlök i hela köket så fort jag öppnar kylskåpet. Mums.


18 hål.

Det blev arton hål på Landeryd igår. Det var årspremiär på Södra banan. Det kom lite fint regn. Ganska vindstilla och varmt, gjorde att regnet inte kändes så mycket. Det var så skönt att bara vara ute.

Nu är det snart dax för arton nya hål. I dag blir det den Norra banan. Vi slår ut 9,33 och innan dess vill jag hinna slå en hink bollar. Träning behövs märkte jag igår. Mycket mera vind idag men hoppas regnet lyser med sin frånvaro. Inget väder för att använda min nya rosa kjol som jag köpte i Spanien. Den får vänta ett tag till på sin Sverige-premiär.

De obligatoriska äggmackorna ligger i kylen och väntar. Termosen är fylld med kaffe. Bara att packa bilen kvar. Tro det eller ej. Alla grejerna går faktiskt in i vår lilla IQ.




RSS 2.0