Blommor.

I eftermiddag har jag varit på Blomstertorget och köpt blommor. Roligt att få plantera och göra lite fint. Jag satsade på rosa blommor till framsidan. Helt vanliga som jag hoppas det skall bli jättemycket blommor på.

Mamma och pappa kom förbi, och lämnade lite vilda blommor också. Gullvivor och vitsippor. Vitsipporna ser lite annorlunda ut. Är det verkligen vitsippor? Bladen är som vitsippor, de växte bland vitsippor men blommorna ser ovanliga ut.

Naturligtvis har vi hunnit en golfrunda i dag också. Skiftande slag, och resultat. Känner att det snart måste ske en sänkning av mitt handicap. Hur skall det gå till tro? Skärpning nästa helg. Kul är det alltid iallafall, konstigt nog. Jag fick träningsvärk i stjärten idag. Kan jag får det av golf? Vet att jag fick det förr i tiden när jag spelade squash.

Av bara farten tog jag en tur på milspåret nu i kväll. Snacka om att det var skitigt i skogen. Undra om mina jogginskor återhämtar sig av den strapatsen? Jag har just kört dem i tvättmaskinen, och då ser de skapliga ut, men blöta. Kanske ska testa funktionen i tumlaren där det går att torka skor. Vi fick med en hylla att ställa skorna på i tumlaren. Nymodigheter?








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0