På begäran.

Här kommer receptet på chokladbollarna.

3 dl havregryn
100 gr smör
0,7 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kakao
1 msk grädde
kokos o smält choklad

Mixa havregrynen.
Vispa smör och socker med en elvisp i 5 minuter.
Tillsätt vaniljsocker och kakao under vispning.
Häll i hälften av havremjölet. Häll i grädde och resten av havremjölet. Vispa.
Stå kallt en stund.
Smält choklad och rulla bollarna i choklad och kokos.

När vi ändå håller på så kommer även receptet på ananaspajen.

150 gr smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver

Tryck ut degen i en rund pajform. Fyll skalet med:

1 burk creme fraiche
1/2 dl socker
1 ägg
2 tsk vanilsocker
1 burk krossad ananas

Grädda 30 min i 175 grader.

Lycka till med bakandet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0