På begäran.
Här kommer receptet på chokladbollarna.
3 dl havregryn
100 gr smör
0,7 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kakao
1 msk grädde
kokos o smält choklad
Mixa havregrynen.
Vispa smör och socker med en elvisp i 5 minuter.
Tillsätt vaniljsocker och kakao under vispning.
Häll i hälften av havremjölet. Häll i grädde och resten av havremjölet. Vispa.
Stå kallt en stund.
Smält choklad och rulla bollarna i choklad och kokos.
När vi ändå håller på så kommer även receptet på ananaspajen.
150 gr smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
Tryck ut degen i en rund pajform. Fyll skalet med:
1 burk creme fraiche
1/2 dl socker
1 ägg
2 tsk vanilsocker
1 burk krossad ananas
Grädda 30 min i 175 grader.
Lycka till med bakandet.
3 dl havregryn
100 gr smör
0,7 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kakao
1 msk grädde
kokos o smält choklad
Mixa havregrynen.
Vispa smör och socker med en elvisp i 5 minuter.
Tillsätt vaniljsocker och kakao under vispning.
Häll i hälften av havremjölet. Häll i grädde och resten av havremjölet. Vispa.
Stå kallt en stund.
Smält choklad och rulla bollarna i choklad och kokos.
När vi ändå håller på så kommer även receptet på ananaspajen.
150 gr smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
Tryck ut degen i en rund pajform. Fyll skalet med:
1 burk creme fraiche
1/2 dl socker
1 ägg
2 tsk vanilsocker
1 burk krossad ananas
Grädda 30 min i 175 grader.
Lycka till med bakandet.
Kommentarer
Trackback