Storshopping.

Lyckades med att få med mig min make till Mio Möbler idag. Där provsatt vi lite olika soffor. Det slutade med att vi fastnade för den som vi kikat på ett par gånger tidigare. Ny matta, och nytt bord slank liksom bara med. Det kommer att bli snyggt i vårat vardagsrum nu. Det var ca fem veckors leverans. Så till jul skall det hela vara på plats. Det skall bli så kul.

Det var faktiskt specialpris på soffan, och 20% rabatt på mattan. Ett kap med andra ord.

Nu gäller det bara att bli av med den gamla soffan. Jag skall lägga ut den på Blocket så får vi se. Det är ju inga stora pengar att tjäna på begagnade möbler.

Efter Mio tog vi en tur ut till Engströms. Tobias som vi alltid köpt Saab av på Grahns Bilar jobbar där nu. Vi skulle bara hälsa på honom, och vips hade vi fått ett par nycklar till en Tiguan. Den var precis ny så vi var de första som fick köra den. Den gick väldigt bra. Kostar dock en del pengar. Det är livsfarligt att börja kolla på ny bil, för då blir vi så himla sugna.

Till kvällen skall det bli styrketräning och ett spinning pass. Lite packning inför morgondagens resa, och nya rödlakerade naglar.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0