Weekend i huvudstaden.



Stockholm bjöd på ett underbart höstväder. Strålande sol. Vi har varit ute mycket, och sett en hel del av staden.
Vi bodde på hotell på Kungsholmen. Nybyggt och fräscht.



Tjusiga stolar i hotellets foajé. Jag kunde tänkt mig dessa hemma i vårat vardagsrum.

På fredagen blev det shopping, och en god sallad till lunch. Det blev sen lunch så vi var inte så hungriga på kvällen. Vi testade gymet på hotellet innan vi delade en flaska vin, och lite delikatesser till detta på rummet.

På lördagen nyttjade vi SL, och tog pendeltåget ut till Barkarby. Inget fyndade vi på outleten. Men det var roligt med en liten utflykt. Väl tillbaka på hotellet igen var det dax att fixa sig inför kvällen. Tunnelbanan tog oss in till vår favoritrestaurang. Italienskt såklart.



Delikatesser till förätt. Mums.
Efter middagen var vi på China, och såg Ugglas Revy. Det var riktigt bra. Shower blir så mycket bättre på mindre teatrar, än när de gästspelar i Cloetta Center. Det blir liksom för stort.

Söndag, nu idag. God hotellfrukost och en långpromenad i det härliga vädret. Kan det vara så här härligt ute, resten av hösten?
Lite shopping på stan även idag. Jag kunde inte låta bli att köpa ett HunkyDory-linne. Det blev en t-shirt till Mats i en annan affär. Vi slog även till på en väska i Haglöfs-butiken. En blandning av resväska, bag och ryggsäck med hjul på. Vi har kollat efter något likande här i stan, men det finns så dåligt utbud av väskor.

Nu är vi hemma igen och en trevlig weekend är slut. Nu gäller det att jobba, och tjäna pengar så vi kan åka iväg igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0