Bilen startar inte.

Vi tänkte ge oss iväg till Golfhallen för att träna lite golf idag. När vi skulle iväg så startade inte Saaben. Vi trodde det berodde på att ´´etanol´´ inte gillar kyla, och vi glömt att sätta i motorvärmaren. Troligen var det batteriet för det var en lampa som inte slocknade trots att bilen var avstängd. ?????????........

Vi skulle kolla på en lägenhet till Jessica i stan. Ja, då skulle vi ta bussen. Inget busskort hade vi. Inte kunde vi beställa biljetter via mobilen heller. Den sa att det inte fanns några pengar på kortet, trots att det gjorde det. Snacka om motflyt. Tills slut kom vi iallafall iväg till stan. Dock var lägenheten inget att ha. Väldigt ofräsch. Det enda som var bra var läget.

Irene o Inge kom med startkablar, och Saaben hoppade igång. Vi fick okynnesköra till Norsholm för att batteriet skulle ladda sig.

Efter allt strul så blev det iallafall ett roligt spinningpass nu ikväll. Vi festade på en pizza efter detta. Vips hade vi tagit igen alla kalorier som vi hade förlorat.

Positivt ikväll att dök upp ett par, och köpte vår bokhylla. En liten slant kom in i plånboken. Annars så är det mest pengar som går ut tycker jag.



Kommentarer
Postat av: Bilalruth

Great site! Lots of useful information!

2011-07-28 @ 12:54:04
URL: http://bilalruth.blogger20.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0