Helsingborg ToR.

Nu har de varit två intensiva dagar. Jessica och jag har berömt oss själva för att vi har varit duktiga. Vi körde mot Helsingborg igår, söndag vid tiotiden. Regnet öste ner nästan hela tiden. Väl framme festade vi på en pizza från Gula Kiosken.

Efter detta så var det dax att ta tag i arbetet. Vi bar ner alla möbler, och övriga saker. Bilen packades full. Städade i lägenheten. När det var dax att sova så sov vi gott. Vi hade sparat en madrass att sova på. Det gick bra.

Regnet öste ner när vi vaknade. Som tur var så slutade det tills vi skulle bära ut det sista till bilen. Vi gjorde ett stop på Väla innan vi styrde hemåt Linköping. Eftersom vi varit så duktiga tyckte vi var värda lite shopping på Väla. Det blev varsin tröja.

Bilen har gått jättebra, och den var rolig att köra. Det regnade en hel del även på hemvägen. Ett stop för lunch i Jönköping.

När vi kom hem så hängde Linda med oss till Hackefors. Där hade vi hyrt ett förråd för att lasta in alla Jessicas grejer i. Bilen skulle också lämnas tillbaka till Statoil.

Skönt att det är klart. Nu är det bara att vänta på den egna lägenheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0