Lunchgäst.

Trevligt med en lunchgäst idag. Nenne var på promenad med en lånad hund så han kom förbi. Det blev thai-gryta med nudlar. Kändes ganska så sunt. Vi hade fixat med lite flyttpyssel tidigare på förmiddagen, så det var skönt med ett avbrott.

Efter lunchen så åkte vi till Therese och lämnade ytterligare en Billy-hylla. Nu har vi sålt av med de möbler vi ska. Det känns så skönt. Ett stop på Mio för att kolla på ett skåp. Vi shoppade nya kuddar till vardagsrummet också. Det var ´´tag tre betala för två´´, och då gäller det att passa på. Efter detta en liten runda på stan. Det blev ett besök på Intersport där vi investerade i lite nya träningskläder.

Ett spinningpass har vi också hunnit med. Riktigt kul var det idag. Nu i kväll har jag fixat varma baugetter á la Subway. De blev attans goda. Gjorde en dressing med pressad vitlök så nu smakar det väldigt mycket vitlök i våra munnar.

Kvällen går snart mot sitt slut, men jag tycker vi har hunnit mycket idag. En ny jobbarvecka startar i morgon. Bara fyra dagar att jobba, och sen semester. Vi har laddat lite inför resan idag, genom att packa vår golfbagar i resebagarna. Nu är det bara kläder som skall packas innan resan. Portugal väntar på oss.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0