Lördag på stan.

När jag vaknade i morse, och såg ut genom en liten springa under rullgardinen, så jag något som såg ut som snö. Usch.

Det blev en kall morgonpromemad i motvinden, tillsammans med maken.

Linda dök upp vid lunchtid, så vi gav oss ut på stan. Lunch på Gränden. Gott. Efter lunchen begav sig den manliga delen av sällskapet sig hemåt. Jag och döttrarna gav oss ut på shopping. Bara en mascara för min del.

Nu kollar vi lite på fotboll på TV. Mats skall laga medelhavsbiffar till oss i kväll. En beställning från Linda. Kladdkaka till efterrätt. Jag blev sugen och bakade en kaka i morse. Jag har inte bakat det på flera år, så nu var det dax.


Pizza-fredag.

Det blev köpt pizza nu ikväll. Från Butterfly Bar, vår favorit. Jag har aldrig sett så mycket folk där. Pizzabagaren var lagom stressad och svettig.

Lite smågodis på det. Resultatet att vi är väldigt mätta. Motion väntar under morgondagen. Jessica vill ha shopping på stan. Det är ju också en slags motion.

Nu hockey på TV.


Hemma hos Emma.

Specialinbjuden till Hemma hos Emma. Det bjöds på gott vin och lite tilltugg. Naturligtvis lite shopping till bra priser. Det blev ett par saker som fick hänga med hem. Det blev en trevlig stund.

Det känns som jag har hunnit ganska mycket denna vecka. I morgon så är det redan fredag igen.

Linda kommer hem till helgen igen. Det blir kul.

Nu lite TV innan det är natti natti.


Kallt.

Hualigen vad kallt det var ute nu. I morse när jag gick iväg så hade jag min skinnjacka. Den värmde inte så mycket.

Jag var även duktig och fällde ut alla markiser. Det hade jag inte mycket för i regnet.

Snart tapas på Aioli. Mumma.


Morgonpromenad.

En morgonpromenad i det härliga vädret. Perfekt start på dagen.

Nu väntar regionmöte i dagarna två. På hemmaplan denna gång. Skönt att inte behöva resa iväg. Det blir bara en kort promenad till Scandic Hotel.


Fina naglar och trevlig kväll.

Cyklade till Maria direkt efter jobbet igår. Fina naglar är fixade. Nu är de lackade i en rosa vårfärg. Det känns fräscht.

Bjudning för Therese och Kerstin på kvällen. Det blev Chicken Fajitas, vin och en massa tjatter. Mycket trevligt. Som vanligt när vi har trevligt rinner tiden bara iväg. Så det blev ganska sent innan vi kom isäng.


Måndagsjobb.

Tillbaka till verkligheten igen. Jobb dagen lång. Alltid mycket att pyssla med efter en ledighet.

Jag har hunnit med en joggingrunda nu i kväll. Jag svävade inte precis. Skönt att ha det avklarat.

Nu har jag förberett lite mat inför morgondagens bjudning med Therese och Kerstin. Det skall bli mycket trevligt att se dem.


Tidigare än tidigast.

Det kan vi säga om gårdagens uppstigning. Uppe före tuppen vid 01.30. Klockan blev två och vips var den tre p.g.a sommartid. Avfärd strax efter klockan tre från hotellet. Flyg hem redan klockan sju. Skönt att landa redan klockan halv två. Jessica och Adan hämtade oss i Norrköping.

Det har varit en toppenvecka på Teneriffa. Så avkopplande. Så behövligt. Det kommer lite bilder så fort jag har lagt in dem i datorn. Utsikten från golfbanan var fantastisk. Så maffigt med havet och stora vågor.

Väl hemma igen så gick tvättmaskinen varm, både i badrummet och i tvättstugan. Skönt att få tvätten fixad direkt.

Det blev middag från Ming Palace. Efter det stupade vi i säng redan klockan åtta. Så skönt att få sova.


Golfsemester.

Här på Teneriffa har vi det bara golf.

Mycket blåst de första dagarna men nu verkar det lugna ner sig till slutet av veckan.

Spelet går som vanligt upp och ner. Precis som vanligt med andra ord.

Njuter av god mat. Inga sena kvällar blir det. Den friska luften gör oss trötta.


Teneriffa väntar på oss.

I eftermiddag bär det av mot Teneriffa. En veckas semester väntar. Det ska spelas golf. Åtminstone försökas. Min make säger alltid att jag inte längre får kalla mig nybörjare. Det är ju nu dax för min fjärde säsong. Det är bara att kämpa på. Huvudsaken är iallafall att det är kul.

Klockan tolv startar vi från Linköping. Vi har skjuts till Norrköpings Flygplats. Innan dess skall vi packa det sista, jogga en runda, duscha och käka en liten lunch.

Såklart hoppas vi på en solig, och trevlig vecka.


Förmiddags-jogg.

Dagen startades med en joggingtur. 6 km. Det gick ganska lätt att springa. Skönt.

Vi har hunnit en tur på stan också. Trist väder.

Nu är det packning som gäller. Jag håller på att besluta vilka kläder som skall få följa med på resan.


Sushi och kalas.

Vi tog med oss lite sushi, att festa på hos Jessica. Lite presenter också. Den största presenten hade vi bara lite snöre på. Linda. Hon hade sagt till Jessica att hon inte skulle komma hem så det blev en överraskning.

Vi var en stund på kvällen hos Jessjca tillsammans med hennes kompisar. Vi gick ganska tidigt så fick de fortsätta festen själva sedan. Trevligt att vu blev bjudna.


25 år.

870316, kl 19,48, 4100 g, 53cm.

För 25 år sedan föddes vår äldsta dotter. I dag skall vi fira hennes 25-års-dag. Hualigen vad tiden har gått fort.

Det var vinter det året, i mars. Inte vår som det är idag. Hon hade inte så bråttom att komma heller. Hon beräknades att komma redan den 8 mars. Det blev det inget av. När hon väl bestämde sig för att komma ut, fick hon dras ut med sugklocka. Sedan hon väl kom ut så har hon inte legat på latsidan precis.

Grattis Jessica.


Lång dag.

Det blev en lång dag på jobbet idag, p.g.a sjukdom. Mer än tolv timmars arbetsdag. Inte undra på att jag är lite trött, och att min fötter känns lite ömma.

Stannade på Maxi på hemvägen också. Fyndade kryddmix för tacos för 1 kr påsen. Rätt bra pris. Unnade mig är färdig paj från Felix att festa på. Om det nu kan kallas fest. Det var ingen större smaksensation. Jag kände bara att jag var sugen på något varmt.

Snart dax att sova gott, men först ett varv på Facebook, och Wordfued. Konstigt liv vi lever.


Lidingöloppet.

Det damp ner information om Lidingöloppet i brevlådan idag. Dax att anmäla sig, sägs det. Hmm.

Jag blev lite sugen på att springa 15 km. Bäst att fundera ett tag till känns det som. Fast det är klart. Det är långt dit, så det finns mycket tid för träning.


Kvällspromenad.

Laddad med min iPhone, och en ny spellista gac jag mig ut på en kvällspromenad. Tänk vad bra det är med Spotify. Det var så härligt väder ute så det blev den långa rundan runt ån, 6,5 km. Många ute idag också.

Omelett till kvällsmat. Lyckades med att knäcka ett ägg direkt på golvet. Obrukbart med andra ord. Nu skall jag surfa runt lite på nätet. Har lite jag vill spana på.


Packlista.

Jag började faktiskt att skriva en packlista i kväll. Förr i tiden så skrev jag alltid långa och utförliga packlistor. Det händer liksom inte nu. Jag skrev för att jag funderade över vilka kläder som jag ska ta med mig. Det blir säkert för mycket, som vanligt.

Det löser sig alltid. Allt går att köpa, säger Mats. Så har vi bara pengar med oss så ordnar det sig. Jag skickade honom till Forex idag, för att växla lite Euro.

Så på söndag bär det av. En veckas golf, på Teneriffa väntar. Det skall bli toppen. Hotellet ser så himla lyxigt ut. Nu skall vi skämma bort oss.


Härligt vår-ljus.

Så skönt att det är ljust på morgonen nu. Det ger vårkänslor, och jag blir pigg. Jag läste i tidningen att våren skulle komma denna vecka. Det låter kanon.

Jag var ute och sprang en runda i går kväll. Jag trodde nästn jag var med i ett motionslopp, för det var så mycket människor, som sprang, och promenerade runt ån. Benen var inte så pigga direkt, men det känns bra att ha averkat cirka 6,5 kilometer. Löpträning behövs. I kväll blir det dock spinning.


Solig söndag.

Solig söndag. Det ger energi. Härligt att våren är på ingång.

Det blev en sväng ut på stan efter lunchen. Vi ville värma oss i solen.

Ett besök på Frisk. 5 km på löpbandet, och så 60 minuter spinning. Jag hade ännu mera ork idag. Bort med dig dumma förkylning.

Nu ikväll har jag lagat Spagetti Carbonara till Mats och mig. Gott. Nu har Mats åkt till jobbet. Jag skall kolla lite på TV, och måla naglarna.

I morgon är det ny jobbarvecka igen. Det känns som det kommer att bli långa dagar denna vecka. Jag har massor att fixa. Det som känns riktigt bra är att det är en veckas semester, som väntar efter denna vecka.


Dagens lunch-sallad.

Här är dagens lunchsallad. Det skall smaka bra efter nästan två timmars promenad i vårsolen.


Överste Mörner.

Överste Mörner bjöd på lunch nu i dag. Ceasarsallad smakade mums. Adan och Jessica var med oss. Trevligt.

Det blev en runda på stan också. Det var dax att köpa födelsedagspresent till Jessica. Jag hittade en lite korallfärgad blus till mig på hennes. Tyckte det var dags att piffa upp mig med lite färg. Jag har ju mest svart, vitt och natur.

Joggingrundan är avklarad. Det känns bra. Inte så vi svävade fram direkt, men skönt att ha det gjort.

Nu i kväll blir det middag. Mats lagade rullader på förmiddagen. De luktar attans gott. Snart time att sätta på potatisen.


Frisören.

I dag väntar ett besök hos frisören, och min favoritfrisör, Jessica.

Det är verkligen välbehövligt då jag inte varit där sen före jul. Nu vill jag ha vårfärger i håret.

Just nu laddar jag med ett fotbad.


Fina blommor.

Titta, vilka fina blommor jag fick av mina vänner igår. Tack så mycket. Jag är så förtjust i tulpaner. Jag köper en bukett varje vecka.


Äntligen ork igen.

Nyss hemkommen från spinning. Riktigt kul pass. 75 minuter och tiden bara försvann.

Så skönt att känna att, idag var orken tillbaka efter förkylningen. Nu är jag så träningssugen igen. Dock får jag nog hålla mig till på lördag.


Tjej-kväll.

Det blev en mycket trevlig kväll i går. Som vanligt mycket skratt, och prat när vi ses. D.v.s precis som det skall vara.

Vi hade lite knytkalas. Jag fixade maten. Italienska biffar i medelhavssås med pasta till. Marie ordnade efterrätten. Paj och en underbart god vaniljsås. Sist men inte minst. Kerstin och Katarina stod för vinet. Ett lådvin jag inte smakat förut. Mycket gott, och kan rekommenderas.


Förberedelser.

Jag har tillbringat lite tid i köket nu ikväll. Förberedelser inför morgondagens ''tjej-träff''. Jag jobbar ju som vanligt i morgon, så det är skönt att förbereda.

Samtidigt har jag kollat på hockey på TV. Hu, så spännande det blev till slut. Nu blir det inte så lätt att slappna av och sova.

Jag har hunnit med ett besök på Frisk också. En stund på löpbandet, styrketräning och 30 minuter spinning. Mina ben kändes lite seg idag på spinningen. Det var längesedan som de kändes så.


Nybakat.

Jag har bakat en kaka. Jag ska ta med den till jobbet i morgon, och bjuda mina kära arbetskamrater på.


Söndags-lunch.

Sallad. Gott och nyttigt.


Påsk-ris.

Lite påsk-ris till balkongen. Det piggar upp med lite färg. Orange för att matcha våra nya markiser.


Solig lördag.

Härlig, solig lördag. Vi startade med en promenad i två timmar. Skönt. Jag är joggingsugen, men törs inte riktigt springa ännu p.g.a förkylningen.

Baguette-lunch hemma i köket. En liten tur på stan efter detta. Jag behövde köpa nya tulpaner till köksbordet. Ett fint armband hittade jag också. Ammie hos "Hemma hos Emma" vet alltid vad jag vill ha.

På lördagskvällen var Nenne här och käkade en trerätters. Först var det hockey på TV. Inte kul för LHC. Såg bara lite på melodifestivalen. Den har inte varit någon hit i år.


Upp-piggande.

Kan ni förstå?
Varför går jag alltid på reklamen?

Jag fick ett mail igår. Förkylningshjälpen var ämnet. Eftersom jag kände mig trött och förkyld föll jag direkt. Det ska bli kul att se resultatet. Jag väntar med spänning.


Små, små kakor.

Små kakor från Delicato. Vi hittade dem på Maxi ikväll. Ett paket med tre små dammsugare, och ett paket med fyra små Delicatobollar. 9:90/st.

Jag ringde till Mats, när jag skulle åka hem från jobbet. Jag ville att han skulle hänga med till Maxi. Det skulle bli lite mycket för mig att ta hem på cykeln. Skönt, nu slipper vi handla i morgon, som planen var.

Nu väntar hockey med LHC på TV. Jag hoppade spinningen p.g.a förkylningen. Nu vill jag ha bort den.


RSS 2.0