Maginfluensa.

Däckad i sängen p.g.a maginfluensa. Det är jättelängesedan jag hade maginfluensa. Jag hade glömt hur vidrigt det är. Jag har legat hela dagen, utan mat och dryck. Nu känns det bättre. Jag har just ätit en festmåltid bestående av, en kopp te, två kokta ägg, en avokado med strimlad skinka och ost. Det smakade förvånansvärt gott.

Inga stycken.

Nu har det bluvit så här knäppt igen. Det bllir inga avdelade stycken på inläggen. Fattar inte varför. Det är likadant både från datorn, och telefonen. Dock funkar det från iPaden. Konstigt? Förra gången det var så här rättade de till sig av sig självt. Hoppas att det fixar sig, för det ser inte snyggt ut.

Trevlig kväll.

Det blev en mycket trevlig kväll. Tack till mina gäster Ammie, Åsa och Erika. Mycket skratt blev det. Maten gick hem. En trerätters där alla recepten efterfrågades.

Förberedelser.

Förbereder inför morgondagen. Så nu lagas här lite mat.

I morgon kväll kommer tre, trevliga och glada tjejer på besök. Det skall bli kul. Naturligtvis så kan jag inte skvallra om vad det skall bjudas på här. Men jag hoppas att gästerna skall bli nöjda.

Jag har hunnit lite annat idag också.b Så som att jobba. Det blev så fint väder nu så det fick bli en löprunda, åtta sköna kilometer.

Nu skall jag bara fixa lite fotvård. Sedan är planen att sova tidigt. Jag sov dåligt i natt. Vaknade klockan tre av att min telefon tjatade om laddning. Efter det var det svårt att somna om.


Mors dag.

Grattis till alla mammor, och till deras barn som också blivit mammor osv....... Jobb idag, och mycket att köra. Kul, och pengarna rullar in. Ett stopp på Maxi på hemvägen, och sedan var det bara att trampa på hemåt. Regn, och motvind. Det kändes som höst. Planen var att vila från löpningen idag, men jag kunde inte hålla mig. Vädret var perfekt för löpning. Dessutom hade jag varit inne hela dagen, och kände mig onyttig efter alla onyttigheter jag åt i går kväll. Vinden hade lugnat sig, så det var riktigt skönt ute. Inte alls så många joggare som var ute. De gillade nog inte vädret. Mats jobbar i kväll, så jag har kontorskväll framför datorn. Lite saker att fixa, men nu börjar jag att bli klar.

Golf, löpning och Mörners.

Där har ni vår dag.

Först en tur på golfbanan. Det gick sådär. Det tog lite tid innan det lossnade. Biltätt på vägen hem, och så ett stop på Engströms. Det blir nog ingen ny bil.

Löprunda, ca sex kilometer. Lite seg i benen men när vi kom igång, så gick det ganska bra.

Maken har lagat en god middag åt mig. Toast Skagen, Medelhavsbiffar med bandspagetti. Mums. Tog en tur till Mörners efter detta. Det är så kul att bara sitta, och spana på folk.


Blondin.

Ett besök hos frissan, och nu är jag blond igen. Skönt. Innan frisörbesöket hann jag med att köpa en bikini på Stadium. Insåg då att även hela kroppen är blond.

En liten snabblunch, och sen färd mot Landeryd. Skönt med en runda på golfbanan. Spelet gick upp, och ner.

Sedvanlig thai-mat på fredagskvällen, så nu bränner det i munnen. Vi har även testat ett nytt, prisvärt vin. Mycket gott. Sover säkert gott sen, efter all frisk luft.


Blodomloppet 2013.

Butikens årliga aktivitet, Blodomloppet gick av stapeln i kväll. Fyra anmälda från butiken, så Mats fick ställa upp. En deltagare blev sjuk, och då blev det endast tre tappra kvar. Det var kul att springa, trots att alla jagar på. Roligt att springa på tid. Nu en välförtjänt kopp kaffe, och TV. Ledig i morgon, det känns det riktigt skönt att tänka på.

Vinden har vänt.

Medvind till jobbet idag. Äntligen. Det känns som det var första gången efter jul. Dagen rusade iväg som vanligt. Redan torsdag i morgon, och sen ''måste'' jag var ledig igen. Jag hinner inte riktigt med. Det blev en riktigt härlig kväll nu. Solen skiner och vi har hunnit med en löprunda. Den första efter varvet. Det kändes ok, även om benen forftfarande är lite ömma. Nu lite jobb för bostadsrättsföreningens styrelse.

Ömma ben.

Lite ömma ben idag. Gör lite ont att böja på dem, annars så är det rätt ok. Mats och jag har varit ute på en promenad ikväll. Skönt, i det härliga vädret.

Göteborg.

Vi har haft en mycket trevlig helg i Göteborg. Det känns som den har varit lugn, och vi har hunnit med mycket. Lördagskvällen avslutades på Källarkrogen. Det blev en mycket god tre-rätters. Alla vara ganska trötta efter en lång dag. Även de, som bara var åskådare, hade slitit hårt i värmen. Vi bodde på Clarion Post, så idag blev det en mycket god frukost. Efter detta en runda på stan. Den enda som shoppade var Mats = ovanlligt. Shorts, och badbyxor, så nu blir han snygg på semestern.

Göteborgsvarvet.

Shit, vad det var varmt. Tryckande, tropisk värme. Jag var genomsvett redan i startfållan, utan att ha sprungit en endaste meter. 
 
Fem kilometer uppför mot Älvsborgsbron var varmt, väldigt varmt. Jag har aldrig varit så glad för en regnskur, som den som kom på bron. Nästan hagel, men ack så svalkande. 
 
Första femton kilometerna gick okej, sen var det tungt, mycket tungt. Det var skönt att gå i mål. Jag hade hoppats på att slå förra årets tid, men det gick inte. Alla verkar ha haft 10-15 minuters sämre än förra året. Nu har jag anmält mig till 2014. Då hoppas jag på att få sällskap av maken.

Ledig fredag.

Så skönt, med en ledig dag. 
 
Jag har hunnit en hel del. Lite pyssel, och fönstertvätt. Morgonpromenad, fem kilometer och så så en liten tur på stan. Handlade ett par småsaker. 
 
Nu sitter vi på balkongen, och njuter av kvällssolen. Nu är det även dax att ladda inför morgondagens Göteborgsvarv. Här är kvällens dryck. 
 

Missat tåg.

Hemfärd. SJ hade räknat ut hur dags tågtaxin skulle hämta oss. Det var mycket mera trafik än vad som fanns med i beräkningen. Vi missade tåget med fem minuter. Lite surt. 
 
Istället hann vi med en fika på Centralen. Smoothie och macka. En riktigt god macka. 
 

Tammsvik.

Onsdag morgon, var det dax för färd mot Tammsvik. Två dagars inspiration med jobbet. Det blev två trevliga dagar. Det serverades underbar mat där. 
 

Premiär.

I kväll blev det jordgubbs-premiär. Dock inga svenska, men väldigt goda. Det finns säkert några kvar till morgonens frukost. 
 

Måndagsjobb.

En långdag på jobbet. Då händer det inte så mycket att blogga om. Dagen rusade iallall bara iväg. 
 
Mats kom och mötte mig efter jobbet. Trevligt med lite cykel-sällskap. 
 
Nu lite Wordfued i mobilen, och sen är det snart sovdax. Ny dag i morgon igen........
 
 

Vesterby.

Vi startar dagen med en biltvätt, och så vidare färd mot Vesterby. En golfrunda var målet. Det gick riktigt bra. Allra bäst på de nio första. 
 
Det blev fem kilometer lätt jogging när vi kom hem. Skönt för kroppen. 
 
Nu har vi ätit en lördagsmiddag på en söndag. Vi blev ju bortbjudna igår så rostbiffen fanns kvar att steka idag. Till det ugnsbakad potatis med örtolja, sallad och sås. En liten lätt efterrätt, hallon, kesella och lite smulade digestivekex. 
 
Nu lite TV, och sen sover vi säkert som stockar i natt Som vanligt vill det säga, efter en helg med mycket frisk luft. 
 
 

Mera lördag.

Det blev en tur på stan. Lunchsallad på Mörners. Vi träffade ett par vi kände där så det blev en trevlig stund. 
 
Lite shopping på det. Jag har köpt ett par sköna skor att gå i. Lila, så de passar till min jobbtröja. Ett nytt kroppssmör från Body Shop blev det också. En ny doft som jag inte testat. Kroppssmör är en stor favorit. 
 
Nästa investering, en ny stekpanna. Hackman. Jag läste att den skulle vara perfekt för induktionshäll. Nu blir det inget test av den ikväll, då vi blev bortbjudna. 
 

Lördag.

Så skönt, med tidig löpning. Tretton kilometer avklarade, och vi har hela dagen framför oss. Löpningen gick lätt, och självförtroendet känns bra inför Göteborgsarvet. 
 
Nu sitter jag och väntar på Mats. Han cyklade en snabbis till jobbet. Vi skall ge oss ut en tur på stan. Studentorkesterfestivalen denna helg, gör att det är mycket musik på stan. Det hörs även in i vårat kök. 
 
Så lär det nog bli en lunch på Mörners. Och så lite shopping. Jag behöver handla några saker. 
 
 

Slappar-kväll.

Mats har åkt till jobbet. Jag skall bara njuta av att läsa en tidning. Unnade mig en mat-tidning på Maxi. Det känns alltid lite lyxigt. 
 

Uppfyllt.

Vi har ätit ur det mesta i kyl, och frys. I dag var det även storstädning av kylskåpet. 
 
Nu har jag just kommit hem från Maxi, så nu är kylen välfylld. Så även frysen. Nu känns det som vi skall klara oss länge, innan det är dax att handla igen. 
 

16 soliga hål.

Det hann vi med idag innan himlen öppnade sig. Blöta var lindrigt sagt. Men, men, regnet behövs så väl.
 
Lite löpning på det, och så var dagens motion avklarad. 
 
Jag lagade tortellini till mat. Fick ok av maken. 
 
 

Sen löpning.

Ovanligt sen löpning för att vara mig. Jag gav mig ut klockan åtta. Det var dock lätta ben som sprang fem kilometer. 
 
Jag kom hem från jobbet kvart i åtta. Trots detta så kände jag att en löprunda var precis vad jag behövde. 
 
 

Golftävling.

Perfekt kväll för golfspel. Helt underbart väder ute, och så årets första damgolf. Kul.

Jag åkte till Vesterby direkt efter jobbet, och hann med lite träning i solen. Spelet flöt på riktigt bra fram till sista hålet. Platt fall. Boll nr ett hittades inte. När jag skulle slå på boll nr två, så blev det naturligtvis kvällens bästa slag. Resultatet blev att den hamnade i diket. Skam den som ger sig. På den igen, och skiten stänkte ner hela mina byxor. Och bollen då....... Jo, den var pluggad, och fick grävas fram. Då kände jag mig ganska klar med det hålet.

Trevlig runda med Susanne, och Anette.

Nu efter en sen kvällsmat är det snart dax att sova en stund. Ny dag i morgon igen.


Smörstekt färskpotatis.

När det står så på menyn på restaurangen låter det som lyx. Det var som serverades här hemma ikväll. Kocken hittade sin plats i köket även ikväll.
 
Fem kilometer löpning blev det. I dag sprang min PT ifrån mig. Fast det är klart. Han fuskade ju lite de sista kilometrarna igår. 
 
Här kommer en bild på min doftranka, som börjar slå ut. Det luktar gott. 
 

17,5 kilometer.

Lite längre sovmorgon än vad som är normalt.  Frukost, och så dax att ladda för en löprunda. 
 
Det blev 17,5 kilometer idag i bra fart. Mats gick in i väggen, och kroknade när det var 2,5 kilometer kvar. Skönt med ytterligare en långrunda i benen.
 
Vi festade på en lunch på Mörners idag, i solen. Mysigt. När Mats gick hem för att vila inför nattjobbet, så blev det en runda på stan för mig. Jag handlade lite smink, och så sprang jag på mina kusiner som jag inte sett på år och dar. Carola och Camilla. Trevligt att prata en stund med dem. 
 
 

Lördags-ledigt.

Så skönt att få vara ledig idag, och få vara ute. 
 
Vi började med en tur på golfbanan. Mindre lyckade resultat. Men det är bara att bita ihop och kämpa vidare. 
 
En löprunda efter detta. Det kändes skönt att på springa ifrån min PT. Det gick lätt att löpa. Hoppas det går lätt i morgon också, för då blir det betydligt längre. 
 
Jag har blivit bortskämd även ikväll. Maken har serverat torskrygg. Jag älskar fisk. Kanske kan det bli en glass på Bosses till efterrätt?
 
 
 

Bortskämd.

I kväll har jag blivit lite bortskämd, som vanligt är det bäst att tillägga. 
 
Maten var nästan klar när jag kom från jobbet. Hemmagjorda hamburgare, och sallad till detta. Det smakade mycket gott. 
 
Premiär för att käka i solen, på balkongen. Msts hade plockat fram möblerna idag. Bra jobbat. Nu myskväll och en kopp kaffe. 
 
 

Club-kväll.

I kväll var det dax igen för club-kväll hos Hemma hos Emma. Lika trevligt som alltid. Roligt att prova lite kläder, och snacka med de andra shopparna. 
 
Såklart, att jag hade med mig en påse hem. Ett par kanonsköna jeans, och ett linne. Hoppas på invigningen av jeansen till helgen. Linnet känns som det får vänta ett tag. Tills en varmare dag, och tills att mina axlar är lite solbrända. 
 
Bäst att sova nu. 
Mycket jobb väntas under morgondagen. 
 
 
 
 

Golf-premiär.

I dag var det dags för årets första runda, hemma i Sverige vill det säga. Landeryd bjöd på ett underbart vårväder idag, med en strålande sol, från klarblå himmel. Även spelet flöt på ganska bra. Men såklart, kan det alltid bli bättre.

Väl hemma igen var det dags för maken att sova en stund, eftersom att han jobbar i natt. Ingen vila för mig inte. Jag festade på en banan, och tog på mig joggingskorna. En rolig runda, och jag svävade fram i nio kilometer.

Nu har vi hunnit med att käka köttfärssås, och pasta. Jag har också suttit en stund på balkongen, och njutit av kvällssolen.

Jag tror nästan att det är lördag idag. Jag får inte glömma bort att gå till jobbet i morgon igen.



RSS 2.0