Tröstshopping.

Jag tänkte ge mig ut en tur på stan, och tröstshoppa nu när jag inte kunde springa idag. Mats och jag såg lite på TV, pch då började jag kolla på en film. Och nu är jag fast framför TV:n. Lite för mycket kärlek för att jag skall kunna lämna tv-soffan. Och, så är Richard Gere en av skådespelarna.

Fast det är klart. Filmen slutar tre så jag kan hinna lite shopping efteråt.Harry Boy.

Slog till på en Harry Boy igår. Sådär jag 308 kr rikare. Kanske är det bättre att satsa på hästar än lotto? Det verkar vara mera vinster där.Rea på stan.

Känns inte alls kul att trängas med människor på rea. Men jag måste väl ändå kolla läget lite. Hade iallafall ett paket att hämta.

På rean på Åhlens fanns det en hel del grejer till halva priset som jag kunde ha köpt. Kom dock fram till att jag inte behövde det. I Gränden var det en massa folk, så jag gick mest igenom där. 

Hämtade mitt paket och kände mig nöjd att komma hem utan påsar. Blir nog en tur till på stan. Då bara till ICA.

Känner att mina blåslagna ben mår bra av att röra sig. Mats och jag tog en promenad på förmiddagen, och i morgon hoppas jag på att kunna springa igen.

Nu njuter vi av det sista julpyntet, för snart skall det bort.Grå dag.

Hualigen vilken grå torsdag det var. Tror jag hade sovit alldeles för mycket. Eller tränat för lite. Jag gick omkring som en zombie hela förmiddagen. Men, efter en stor kaffe på maten piggnade jag ändå till.

Det en blev en stund vid datorn. Fixade löparrundor, sökte ett jobb och så lite text för Nocout.Annandagsbandy.

I dag har vi varit på bandy. Det var ett tag sen sist. Förr i tiden så var det bandy varje helg. Jag tyckte det var mera drag på matcherna förr. I dag gick det väldigt sakta kändes det som och bara en enda utvisning.

Men, det var mycket folk, över 900 personer och härligt bandyväder. Det blev mycket frisk luft. Efter tre timmar utomhus kommer maten att smaka extra gott i kväll.Häftiga färger.

Häftiga färger på eftermiddagens promenad. Det blev två promenader. Tre dagar utan löpning. Då börjar det klia i benen. Men i morgon får det vara nog med vila. Mina vader känns ok även om de är ganska färgglada.Julmiddag.

Mycket god julmiddag, och i år hade vi lyckats både med laxen och Janssonsen.God jul.

För ovanlighetens skull ingen löpning på julaftons förmiddag. Sparar på min blåa vad även idag. Kyler med lite mera is.

Det blir julmiddag hos Jessica och Adan idag. Trevligt. Jag hämtar upp min mamma och pappa på vägen och Mats springer dit. Just nu jobbar han en stund på förmiddagen.

Här blir det lite frisk luft i form av en promenad. Det enda jobb jag har att göra är att koka ägg. Det känns inte så betungande.

God jul till er alla.Biff Stroganoff.

Serverade biff stroganoff till middag igår kväll. Det smakade bra innan det är dags att satsa på julmaten.

Det blev inget långpass för mig i dag. Vaden är lite stel och svullen efter gårdagen. Det blev Mats som fick vikariera för mig som löpledare. Tur att det finns flera löpare i familjen.Färist.

Hur kan man ramla ned i en färist? Jo, jag kunde. Tittade lite bakåt på löpturen och vips så försvann marken under fötterna. Där satt jag i färisten. Nu ispåse på knät.Julhandel.

Jag gav mig ut och trängdes ett tag på stan. Det är inte kul. Nu har jag iallafall handlat de sista julklapparna. Puh.

Det var betydligt skönare på förmiddagen. Då sprang jag en kort tur på Tinnerö. Detta för att ha koll på banan inför morgondagen. Det var härligt underlag i skogen.

I kväll blir det fiskgryta. Passar fint när det är kallt ute.Var är ljuset.

Vaknade i morse och trodde det var mitt i natten. Det var så himla mörkt. Jag blev rätt förvånad när jag fick se att klockan var tio i åtta. Frukostdags med andra ord.

Sen har det faktiskt gått i ett hela dagen till nu, men nu stämplar jag ut. Sista arbetsuppgiften var att slå in några julklappar. Jag kom även på ett rim till ett utav paketen.

Såklart hann jag med en löprunda med Nathalie också. Bra, snabbt pass idag och vad lätt det gick.

Tur att jag har min reflexväst så jag syns i mörkret.Målet nått.

Mitt löparmål för året är nått, och ännu två veckor kvar av året.

Från början var målet 250 mil, men jag reviderade det till 300 mil nu i höst.Många kilometer.

Vi fick ihop 22 plus 24,5 kilometer i helgen. Det kändes bra på bägge rundorna. 

Lördagens runda tillsammans med Linda och Maria, och så Anders från Nocout som "special guest star". Vi fick mycket inspiration från honom då han nu är Nocouts snabbaste löpare på Lidingöloppet och marathon.

På söndagen ledde jag pass med Nocout och Mats och jag förlängde lite. Benen kändes lätta.

Vi tyckte det var helt ok att avsluta vecka på Horse and Hound. Så gott.Många kilometer.

Vi fick ihop 22 plus 24,5 kilometer i helgen. Det kändes bra på bägge rundorna. 

Lördagens runda tillsammans med Linda och Maria, och så Anders från Nocout som "special guest star". Vi fick mycket inspiration från honom då han nu är Nocouts snabbaste löpare på Lidingöloppet och marathon.

På söndagen ledde jag pass med Nocout och Mats och jag förlängde lite. Benen kändes lätta.

Vi tyckte det var helt ok att avsluta vecka på Horse and Hound. Så gott.Tredje advent.

Som vanligt när det är söndag. Jag laddar med frukost inför söndagens långpass. Dock är det inte varje söndag, som det tredje ljuset tänds.

Som vanligt skall det förberedas lite lunch att hugga in på efter långpasset. Jag skall steka pannkakor. Det är mer än vanlig lunch efter ett långpass. Har hittat ett recept i Runners World som innehåller havregrynsgröt. Kan rekommenderas.Testar nytt.

Ja, då var det dags att testa ett nytt recept. Det var Mats som hittade det. Det lät spännande med potatis och rödbetor. Jag gillar inte pepparrot. Gav den dn chans, men nej tack.  

Det blev riktigt gott och maken tog all pepparot. Helt ok för mig. Det här kan vi helt klart göra igen.

Nu laddar vi för På Spåret.Lunch.

Ceasarsallad med ett stort lass kyckling, och krutonger modell jätte. Det är vad son behövs för att orka shoppa.Mot årsmålet.

Det närmare sig mer och mer. Det blir en tur till i eftermiddag. I morgon blir det en vilodag eftersom vi skall till Helsingborg hela dagen.Ritar banor.

Ritar en bana att springa på lördag för mig och mina kompisar. Kul.

Det blir ingen tur med Nocout på söndag, då de skall ta bussen till Bjärka Säby, och springa Östgötaleden hem. Jag är inte så sugen på det utan håller mig till stan, och mestadels asfalt.Soffhäng.

Det är inte riktigt min grej egentligen.

Löpning på förmiddagen, Trr, lunch, soffhäng med Alfons, shopping på stan och så intervaller på det. Det går i ett.Kattvakt.

Ytterligare jobb för mig. Kattvakt. Linda har skaffat en liten katt. Han är för söt lille Alfons. Hälsade på honom första gången igår. Har varit hos honom en stund idag så han inte behöver vara ensam så länge. I dag ville han bara gosa hela tiden.13 mil kvar.

Inte så mycket kvar till årsmålet. Ynka 13 mil kvar. Kan det gå att lösa på en vecka tro?
Skogslöpning.

Trail i dag och ytterligare 17,5 kilometer i benen. Mycket hopp och skutt i skogen, som jag inte är vsn vid. Det gick och jag tycker vi skötte oss som ledare.
Planen var 17,34 km och en löptid på 1,45. Min klocka visade 17,54 km och en tid på 1,45,45.

Nu blir det vila i eftermiddag. Måste dock matshoppa lite. Vi satsar på fisk i kväll.Trail.

Eftermiddagen ägnades åt att kolla upp morgondagens trailrunda. Det var ont om trailledare tills i morgon. Fredrik och jag sa att vi kunde dela på ansvaret. Så idag har vi rekat på Tinnerö. Det känns som vi kommer att hitta i morgon.

Benen får sitt. 17 kilometer idag och så samma runda i morgon igen. Och så blev det sjutton igår också.

Snart är det dags för en efterlängtad kvällsmat.Laddar inför morgondagen.

Sista äpplefestisen gick åt idag. Bäst att fylla upp med nya när unge herr Hultgren kommer på besök. Morfar hämtar på förskolan i morgon, och Vincent önskar ett besök i lekparken.Pepparkaksbak.

I dag bakade Vincent och jag pepparkakor. Lite olika storlekar på hans kakor, men huvudsaken att han tyckte det var kul.Rester.

Plockar fram lite rester från helgen till kvällsmaten. Helt ok, och det blev en liteb buffé.

Vilodag från löpningen idag. Två bra pass i helgen och lite täppt i näsan. Men i morgon är det dags igen.

Det blev iallafall åtta kilometer promenad, bakning och så har jag sökt ett par jobb.Rester.

Plockar fram lite rester från helgen till kvällsmaten. Helt ok, och det blev en liteb buffé.

Vilodag från löpningen idag. Två bra pass i helgen och lite täppt i näsan. Men i morgon är det dags igen.

Det blev iallafall åtta kilometer promenad, bakning och så har jag sökt ett par jobb.Olika varianter...

...av adventsljusstake. I år blir det den här på Borgmästaregatan.God tur.

Härlig löpning runt stan. 

Avslutade dagen med att titta på invigningen av Vintetstad i ljus, som var en besvikelse och provsmaka lite julmat hemma hos oss på kvällen.Lunchpannkakor.

Det blev en ny sorts pannkakor till lördagslunchen. Jag hittade ett recept i Runners World, som det skulle vara kall havregrynsgröt i. De blev goda, och väldigt mättande. De kan jag göra flera gånger.

RSS 2.0