På med träningsjackan.

Bara att dra på sig träningsjackan igen. Det blev åtta lugna kilometer på förmiddagen. Nu är det snart dags för intervaller med bästa löparkompisarna. 

Jag har hunnit med att besöka biblioteket också, tillsammans med Vincent. Vi läste böcker, och fikade. Mysigt.Lite grått och trist...

......när jag tittar ut genom fönstret, och det ser inte så lockande ut.

Men, när jag kommer hem, efter löpturen, blöt av regnet så känns det skönt, att jag gav mig ut.

En välbehövlig lunch, och så jobbsök igen. I första hand att få klart mitt CV. Det gäller att få till en snygg bild. Maken är mäkta road av att leka fotograf.CV.

I dag har jag jobbat på mitt CV. Skall få till ett bra. Jag har tagit hjälp av Jessica. Skall även se till att jag blir sökbar för jobb hos Trygghetsrådet.

I dag har jag suttit flera timmar framför datorn. Har konstaterat att jag kan inte ha ett jobb, med alltför mycket stillasittande. Det tröttar ut.

Såklart har jag hunnit med löpning också. Sju lugna kilometer på förmiddagen, och ytterligare elva nu ikväll med Mats. Det känns så isande kallt ute, men när vi väk kommer igång att springa så är det riktigt skönt. Motvinden härdar.Helg.

Helg som alla helger är mest. När vi summerar helgerna brukar de vara ganska lika. Mycket löpning oftast.

Så även denna helg. 21 km igår, och 22 km idag. Jag trodde innan att det skulle vara iskalla turer i blåsten. Jag blev dock överraskad bägge dagarna. Allra helst idag, när det blev sol och medvind.

Hann med att leka med Vincent i går också. Världens största tågbana är uppbyggd i vardagsrummet. Tur att hans mamma inte är hemma.

Slog till och stekte röding till middag igår. Mycket gott. Det var första gången, som vi lagade det själva. Lyckat. Det gjorde så att jag är sugen på att laga fisk även i kväll.Fredag.

Känns härligt med fredag, även att jag har varit ledig hela veckan. 

I går var jag på mitt första besök hos Trygghetsrådet. Det verkar bra. Seriöst. Så nu är det dags att ta tag i livet. Jag har anmält mig till lite olika seminarier. Bara ta alla chanser som finns. Almanackan blir fulltecknad direkt.

Startade dagen med tio härliga kilometer. Nästan vindstilla. Hämtade Vincent på dagis. Vi har varit ute och lekt. Även en tur till ICA, där Vincent valde frukost.

Nu sover han gott här hos oss. Han blev trött efter alla köttbullar, och Pippi Långstrump. Han sa själv att han var trött, och ville lägga sig i sin säng. Efter tio minuter så sov han. Imponerade.Nu kan vi smaka...

....årets glögg. Köpte en flaska idag. Spännande smak, men får vänta till en kall kväll.Nordanvindar.

Usch, vilka kalla vindar. Jag gick en promenad, 10 km. Normalt brukar kroppen bli varm efter en stunds promenad, men inte idag. Jag frös hela tiden.

Nu har jag värmt mig med en kopp te, och en varm dusch. Snart dags för lunch med Kerstin på stan.
Farmors formlimpor.

I dag har jag plockat fram assistenten igen, och dammat av ett gammalt recept. Hur länge sedan som helst, sen jag bakade matbröd, och dessa limpor.

Har även hunnit med 9,5 lugna kilometer löpning idag. Hualigen, vad det blåste. Lite lunch på detta, och snart är det hämtning av Vincent på förskolan, som gäller.Det blåser.....

.....på slätten idag. Har varit ute, och gått i två timmar. Frisk luft, men jag känner mig rätt urblåst. 

Hann även med en tur till ICA-Signalen också. Någon vill nog att jag besöker Signalen oftare, för jag fick guldscannern även idag = 10%.

Bortbjuden i kväll. Dags för en kusinträff. Det skall bli trevligt. Det blir en promenad till Johannelund, och så hoppas jag på lift hem.Löpveckan startar.

Bara att köra igång direkt. Totalt blev det sjutton kilometer. Passet innehöll fyra lite snabbare kilometerintervaller. Planen var tre kilometer i 5,30-tempo, en kilometer i 5-tempo osv. Det funkade perfekt. Intervallerna kom på rätt så bra partier under rundan, men lite trist morvind på ett par ställen.Söndagsmiddag.

Bishop Arms står för kvällens middag. Mums.

Skapar motivation.

Lyssnar på Marathonpodden, och läser Aktiv Träning.
Veckans löpning.

Känns att jag fått till många bra mil denna vecka. I morgon laddar vi på nytt igen.Löparhelg.

Spring, spring, spring.

Just nu är det så kul att springa. Den härliga hösten gör säkert sitt till, och nya skor kanske.

En egen runda i fredags. Långpass med Nocout på lördagen. I dag skulle jag leda Nocouts 6,20pass, men alla 6,20löpare var nog hemma, och sov. Det var bara Mats och jag, så vi hängde med Madde på 5,40rundan. Roligt med lite flera i sällskapet.Det går bra nu.

När det gäller att samla löpta kilometer. Det har gått så fruktansvärt lätt att springa efter Chicago Marathon. Det är bsra att tacka, och ta emot.

Mats och jag sprang elva lugna kilometer på förmiddagen idag. Sen var det intervaller på kvällen.

Lite pulled pork på det, så sover vi gott igen.Kvällsmat.

Som vanligt, dagen har gått i ett. Hur skall jag få tid att jobba?

Tvättstugan, 16 jm löpning, lunch, hämta Vincent, fika hos min mamma och pappa, handla på ICA, förbereda lunch, och kvällsmat till morgondagen. Hualigen vad huslig jag har blivit.

Det fanns lite kvar av gårdagens paj. Mums.Tinnerö.

Vilken härlig tur denna förmiddag.

Underbart väder. Lätta ben som bara sprang på.Nytt recept.

Nu skall den in i ugnen. Ser ut att bli gott.Inte många båtar kvar.

Fast, det är kanske inte så konstigt, med tanke på att det är höst.

Efter en god lunch, husmanskost, föreslog jag för maken en kort promenad i det härliga vårvädret.
- Jag kan springa en tur efter det, när du cyklar på trainern, var mitt förslag.

Två timmar och fyrtiofem minuter senare kom vi hem. Det blev med andra ord, en ganska lång promenad. Jag kände då att mina ben behövde inte en ytterligare löptur. Jag sprang nio kilometer i ok tempo på förmiddagen. Det får räcka.Nya skor.

Hämtade mina nya skor idag. Så himla sköna. Det här kommer att bli bra.

De satt perfekt på foten. Bara att testa dem direkt. Lite över tio kilometers löpning med Mats, och Nathalie. Vilken studs. Jag gillar verkligen dessa skor.Höstpromenad.

Härligt att vara lyxhustru denna höst.Söndag kväll.

Maken jobbar natt. Passade på att umgås med Jessica, och Vincent på eftermiddagen. 

Nu lite kvällsmat. Jag gillar risotto. Maken är inte överförtjust i det. Bäst att passa på. Dock blev det en färdig variant, från ICA. Men, med ett rosenbröd, och det som fanns kvar i rödvinsflaskan sedan igår, blev det en riktig festmåltid.
Löpledare.

Premiär för mig som löpledare i Nocout. Kul. Underbar löprunda. Lite över arton kilometer, och planen 5,40-tempo. Får känna mig nöjd, då vi slutade på 5,39.Härliga höst.

Underbar löprunda på förmiddagen, 18 kilometer. Lunch, en tur till Harvestad på eftermiddagen. Hem, och lagade en god middag. Och, vips så var den dagen slut.Cykeltur.

Det fick bli en cykeltur på förmiddagen. Detta för att reka rundan inför söndagens löprunda. Mitt första som ledare i Nocout. Turen går runt Tinnerö, och Slaka. Härlig tur genom skogspartier, mestadels grusvägVardag igen.

Nu är det husmanskost som gäller, och inga amerikanska hamburgare.Sovmorgon.

Väl hemma igen blev det sovmorgon. Vaknade inte förrän strax efter halv nio. Det hör inte till vanligheterna.Back home again.

Tillbaka hemma igen, efter några mycket trevliga dagar i Chicago. Vi har hunnit med mycket. Promenerat runt, och ätit gott.

En härlig stad, som vi gärna besöker igen.

Sista dagen bjöd på sol, och 28 grader varmt. Tur att det inte var lika varmt när vi sprang. Först blev det morgonpromenad, senare sigthseeing på stan. Lunch också, våra favorithamburgare såklart. 

Klockan nio på kvällen var det dags att lyfta mot Stockholm. Resan gick fort, och vi sov en stund. Landade tidigare än beräknat, så var hemma redan halv fyra. Startade tvättmaskinen. Firade med pizza, och ett glas rött. Vi orkade hålla oss vakna till nio, innan vi sov mer än gott.
Morgonpromenad.

Måndag morgon blev det en härlig promenad i Chicago.Ett glas vin.

Det gick att köpa ett glas vin i supermarket. Häftigt. Endast 15 kr. Det borde vi ha hemma.Mål.

Lika stolt som vanligt, när jag får hänga medaljen runt halsen.

Vilket härligt lopp. Underbar stämning och publik. Platt bana, och välorganiserat.

Mulet i starten, och regn under vissa delar av loppet, men trots allt bra löpväder. De första 35 km gick lätt, sen blev lite segare. Men, jag är nöjd med 3.55.43.

Lite frusen efter målgång, men efter en varm dusch, så känns det ok. Nu skall vi ut, och jaga lite mat.Snart.

I morgon skall denna finish-line korsas. Men först pastaparty, och lite sömn.

Det skall bli så kul att få springa.Mulet.

Jag brukar inte gilla moln, men........

Om den här prognosen håller inför morgondagen, så gillar jag moln. Det blir perfekt löpväder. Och, till det en flack bana. Here we go.

Dessvärre ser det ut att bli regn idag lördag.U.S.A.

Då har vi kommit till det stora landet i väster. Det blev ingen morgonjogg i morse. Vädret lockade inte, när regnet piskade mot fönstret.

Frukost med en mycket god bagel, fylld med ost, skinka och ägg. Efter detta buss till mässan för att hämta nummerlappen. Ganska rörigt där, så vi stannade inte så länge. 

En tur på stan. Lite shopping. Lunch på Vapiano. Hur mycket poliser som helst, som övervakade en demonstration.

Nu har vi fått i oss lite kvällsmat, och sover nog gott, ganska tidigt ikväll.Chicago.

Då har resan börjat. Den obligaroriska räkmackan är intagen.Morgonpromenad.

Så härligt att det inte blåser ute.Genrep.

Sista genrepet på hemmaplan inför söndagen. Åtta lätta kilometer där benen kändes toppen. Nu återstår bara en promenad i morgon bitti, innan vi åker, och två morgonjoggar i Chicago. På söndag är det äntligen dags.

Blev lite extra taggad, när det dök upp ett diplom i mailen.En dag kvar...

......till semester. Får jag säga så, när jag inte jobbar?Värmer oss.

Det skulle bli en kort löprunda i kväll. Den blev ännu lite kortare.

Det började regna......det här blir nog inget, tänkte vi. Fel av oss. Det blev värre, och värre. Till slut hagel, som gjorde ont när det träffade oss. 

Frusna händer när vi kom hem. Fick iallafall ihop nästan sju kilometer. 

Nu värmer vi oss med tända ljus.Söndagsmiddag.

Det blev ett besök på Horse and Hound igår. Så gott. Jag blev proppmätt, och orkade inte äta upp. Jag som inte brukar ha något stopp, när det gäller mat.

RSS 2.0