Premiär..

......för rosé på balkongen.Mot nya mål.

Bara att ladda om för nästa lopp.Hemma igen.

Tänkt vad mycket man hinner på en dag. Startade gårdagen i London.

Jag var så hungrig när jag vaknade så vi hängde på låset när frukosten öppnade. Det smakade så bra. En lång morgonpromend i Hyde Park. Så mycket folk i rörelse. Lite stela ben men en promenad gjorde gott.

Till flygplatsen strax före elva. Det blev lite tidigare hemfärd p.g.a strejken. Trots allt ganska skönt att landa 17.10 istället för 21.40 på Arlanda. Bilresa hem där trafiken flöt på. Stopp på Max i Nyköping.Mål.

Vilket underbart lopp och pers. 3.44.21. Jag är så nöjd.I morgon...

....så är det äntligen dags att springa. Vi har kollat in målgången i dag på eftermiddagen. Nummerlapparna sitter på våra linnen. Nu är det bara löpningen kvar. Skall blu så kul.Turistar.

Vi måste ju kolla in var drottningen bor.Vilar benen....

.....med en kopp kaffe i hotellbaren.Lunch

En promenad till Notting Hill. På hemvägen så blev det pizzaladdning.London.

Uppe med tuppen och en toppengod frukost. Mot incheckningen och säkerhetskontrollen. Där var det väldigt lugnt i morse med tanke på strejken. Tur att vi kom iväg.

Nummerlappen är hämtad och nu börjar laddningen inför loppet. Vi har varit ute en tur på stan, ätit en hamburgare och promenerat i Hyde Park. Vi kommer att sova gott i natt.
Pastaladdar.

En god pasta till kvällsmat, och så glass på det. Kan det bli bättre?

Snart en natts sömn och tidig uppgång i morgon.Snabba skor.

Anlänt till Arlanda och ett steg närmare London. Det blev den sedvanlig korven i Stavsjö på uppvägen.

De snabba skorna är packade och skall bli kul att testa. Det gick ju bra för Kipchoge när han sprang med dem i Berlin.
Hur tänkte man här?

Vissa personliga rabatter endast för mig. Lite lite kanske. Jag får köpa max en mintstång med 10% rabatt. Det kostar 4 kr. 40 öre i rabatt och så avrundas det till 4 kr. Förresten går det oftast att köpa tre för 10.....????Snabba naglar.

Ny härlig färg på mina naglar idag. Hoppas de är riktigt snabba.Invigning....

.....av de snabba skorna i dag. Lite över sju kilometer och det kändes bra. Ytterligare fem varv så är maran i hamn. Det känns inte så långt när jag tänker så.

Det blev ytterligare en invigning på eftermiddagen. Vårpremiär för min racercykel. En lugn runda bar för att få trampa lite och vara ute i solen. Det blev ett snabbstopp hos familjen Hultgren i Harvestad på vägen.Ost och räktårta.

För längesedan när creme fraiche var en nyhet brukade jag göra en osttårta att servera som förrätt.

Nu hittade jag inte exakt det receptet på nätet men en som var väldigt lika. Det blev en förrätt till påskaftonens middag.Påsklöpning.

Vilket perfekt löpväder. Äntligen värme och det var t-shirt och korta byxor som gällde. 

Långpass som ledare på programmet. Alla löpar verkade ha fått vårkänslor och spring i benen. Det gick lätt att springa.

Ett stopp hos Lotta där vi bjöds på påskmust och påskgodis.Påskförberedelser.

Jessica bjuder på påsklunch i morgon och jag levererar Janssons.Däckbyte.

En ny utflykt idag. Däckbyte. Ungefär lika längesedan jag var här som på bilprovningen. Utvecklingen här har inte varit stor. Luktar olja som vanligt.

Men, nu är bilen vårrustad vilket känns skönt. Tog en tur till Maxi. Där hade jag inte varit på ett tag. Där hade de däremot byggt om så jag kände mig som en yr höna.Bilbesiktning.

Här var det längesen jag var. Säkert över tjugo år sefan. Det har blivit modernt på utsidan och jag skickar sms och talar om att jag är på plats. Inuti har det inte hänt någonting.Påskköttbullar.

Jessica bjuder in till påsklunch på långfredagen. Det blev jag som fick äran att göra köttbullarna och Janssons.

Har varit i Harvestad hela dagen idag. Fönstertvätt, solning på altanen och hämtat Vincent på nya förskolan. Efter det var vi ute och lekte i tre timmar. Både han och jag kommer sova gott i natt.Löparhelg.

En löparhelg som vanligt. Totalt lite över fyra mil. Benen känns ok. Jag har lett långpass både lördag och söndag. Trevliga pass med trevliga löpare. 

Hann även med en liten cykeltur i går eftermiddag. På min vanliga cykel, men ändå. På kvällen lagade vi oss en god middag. Lax smakade fint.Laddar.

Har redan börjat att ladda för London Marathon. 16 dagar till start idag. Sexton dagar går fort, väldigt fort. Provar mina nya tävlingsskor för att komma i stämning. Det är nog dags för en provtur i skorna i veckan. Jag har inte testat dem ännu.

Golf på TV. Blir sugen på att spela. Undra om vi får någon tid över till det i år?Premiär.

Årets rosépremiär är här. Så gott. Nu är det snart sommar. Premiären borde varit på balkongen, men där är det kallt.Kallt i skuggan.....

......men varmt i solen. Det blev en härlig promenad i dag på förmiddagen. Nio kilometer. Sparar på löparbenen idag tills helgens pass med Nocout.Stressigt.

Vet inte om jag törs säga att det blev lite stressigt på eftermiddagen. Blev nästan lite sen till träffen inför intervallpasset. 

Trots att jag varit hemma hela dagen har det gått i ett. Utbildning, lunch, handla mat, söka jobb och så lite Nocout-sysslor. Skorna blev inte ens ordentligt knutna i stressen.

Tre tappra på intervallerna idag. Jag, Nathalie och Hernan. Det kändes bra trots att jag var lite orolig för min rinnande näsa. Härlig kväll.

Hel grillad kyckling från ICA och en sallad till det. Mums.Stressigt.

Vet inte om jag törs säga att det blev lite stressigt på eftermiddagen. Blev nästan lite sen till träffen inför intervallpasset. 

Trots att jag varit hemma hela dagen har det gått i ett. Utbildning, lunch, handla mat, söka jobb och så lite Nocout-sysslor. Skorna blev inte ens ordentligt knutna i stressen.

Tre tappra på intervallerna idag. Jag, Nathalie och Hernan. Det kändes bra trots att jag var lite orolig för min rinnande näsa. Härlig kväll.

Hel grillad kyckling från ICA och en sallad till det. Mums.Vilar benen...

.....i solen. Det gick det bra att göra i helgen. Lite kallare ute igår men trots allt friskt och energigivande.

Startade dagen med en morgonpromenad runt ån, och föreläsning på Trr. Trevligt.

På eftermiddagen blev det en lite snabbare löprunda på 11 kilometer. Valde dock en runda med motvind hela tiden. Mindre smart gjort.Löparsöndag.Löparlördag.Ännu en vårdag.

Uppe med tuppen. Styrelsemöte och frukost med Nocout. En liten kort tidig promenad på detta. Härlig start på dagen.

Inköp an förnödenheter inför helgen på ICA. På det en löpning. Sju kilometer där benen jobbade på riktigt bra.

Paj till lunch och lite administrativa sysslor. Nu tar jag helg.
Nya gardiner.

Lite vår med ljusare gardiner. Härlig känsla. Blev lite sugen på en ljusare matta till köket. Funderade över var jag skulle hitta en. Då kom jag på att det fungerade alldeles utmärkt att vända på den jag har.Härlig runda.

Vilken underbar kväll. Så lättlöpt och så mycket vårkänslor. Vill bara springa mer.Vår.

Underbar promenad vårkänslor.Måndag igen.

Oj, vad helgen gick fort. Igen med andra ord.

Benen har varit samarbetsvilliga så det har blivit två lätta, bra och roliga löppass. Totalt 36 kilometer. 

Det blev ett möte med Triathlonförbundet på lördagseftermiddagen. Kul att vi är igång med förberedelserna inför tävlingen.RSS 2.0