Torsdag.

Är det verkligen redan torsdag? Ja, och då är det redan fredag i morgon. Vad hände med den här veckan?

Avslutade dagen med ytterligare utbildning. Maffigt pass på eftermiddagen och vi satt som frågetecken. 

Hem och bytte om till löparkläder. Skönt att rensa hjärna. Bakade rosenbröd och chokladbollar. Lite pyssel och en sen kvällsmat. 

Snart sover jag gott.Bakar lite.

På lördag vankas det kalas. Bäst att förbereda lite inför det.Det går så fort.

En hel vecka på nya jobbet. Tiden har rusat iväg. Så mycket att ta in i huvudet.

Långlöpning i går. En liten tur på stan. Stadsfest och Bamseloppet så vi hejade på Vincent. Linda sprang halvmaraton. God fisk till middag och så var den dagen slut.

I dag har Mats cyklat Roxen Runt. Jag nöjde mig med att cykla till Berg T o R och vara support. Hejade lite vid målgången tillsammans med Hernan. Promenad i solen och köttfärssås till middag. Bra lagat av maken.

Nu laddar vi för en ny vecka.På tur.

Vilket cykelväder. Sittter i Berg och väntar på de som ska trampa runt Roxen idag.Mycket.

Det är mycket kunskap som ska in i huvudet just nu. Som tur är så klarnar det lite för varje dag. Det är riktigt kul.

Intervallpass på kvällen, god mat och lite TV.Helgavslut.

Firar en bra helg med mat på Bishop Arms. Vegetariskt gäller idag.Morgonpromenad.

Det blev en morgonpromenad i Kalmar idag. Maken valde att inte hänga med. Förutsättningarna för simning var perfekta idag. Så lugnt i vattnet.Kalmar Ironman.

Vilken häftig upplevelse. Så många tävlande och så mycket publik. Vilken härlig stämning. Nästan så jag blir sugen på att vara med, men det blir ingenting av det. 

Det gick superbra för Mats. Kul. Jessica, Vincent, Linda och jag hejade från tidig morgon till sena kvällen. Det är inte lätt att vara supporter.Första veckan...

...avklarad på nya jobbet. Inte riktigt såklart, det var ju bara två dagar. Vi var ute på stan idag och käkade lunch. Det känns riktigt lyxigt och trevligt.

Slutade lite tidigare för färd mot Kalmar tillsammans med Linda, Jessica och Vincent. Mats åkte ner redan igår. Väl ner blev det lite mat på Harrys. 

Nu skall vi snart sova och ladda för morgondagen. Mats som tävlande och vi andra som supporters. Det blir en lång dag för alla parter.Första dagen.

Första dagen på nya jobbet. Mycket nytt att ta in. Det kommer bli så himla bra.Sommarlovet har ett slut.

I dag är det sista dagen på mitt 14 månader långa sommarlov. Jag har haft det så himla bra och det känns så rätt.Lunch.

Det blev en smarrig lunch i Kalmar innan vi startade hemfärden. Jag tag en liten runda på stan. Där var det ganska dött i shoppingen. Fyndade två par badbyxor till Vincent på Stadium. Halva reapriset.

Väldigt mumsiga hamburgare.Morgonpromenad.

Härligt med nya vyer på morgonpromenaden.God middag.

Smakade gott efter löprundan med nya vänner.Oväntad utflykt.

I går kväll fick vi ett infall och bokade ett hotellrum i Kalmar. Så i morse bar det av. 

Startade med en smarrig buffélunch. Mats provsimmade en del av banan. Och så blev det nio kilometer löpning på det.Promenad och kort löpning.

Mats och Linda skulle till Ljungbadet för att simma. Jag hängde med för att få se lite andra vyer. Det blev först 5 km promenad åt ena hållet, och sedan 5 km lätt löpning tillbaka. Det kändes som ett lagom pass före lunchen.Härligt regn.

I dag var det härligt att springa i regnet. Nästan sjutton kilometer fick vi ihop. I höst och vinter när det är kallt och regnar, så skall vi minnas hur härligt regnet var idag.Reafynd.

Måste klassas som fynd. Klänning för 399 kr. 50% rabatt och sen halva reapriset. En värdecheck på 50 kr. Det hela slutade på under 50 kr. För en svart klänning som passar till höst och vinter.Fredagsmat.

Det blev kvällsmat på balkongen. Ost och skinkpaj, sallad och vitlöksbröd. Var nog sömnmedel i maten för båda blev vi supertrötta tidigt.
Raggmunk....

...bacon och lingon till lunchen. Det smakade riktigt gott. Innan lunch hade jag hunnit med lite intervaller.
Svettigt och lite tungt.

Nu blir det en eftermiddag med Vincent som skall sova över i natt. Trädgårdsföreningen står troligen på programmet.Löptur.

Lite annorlunda vyer på löpturen idag. Anna och jag tog bilen till Ljung. Vi sprang längs kanalen, 11 kilometer. Vi var nästan framme i Borensberg innan vi vände.

Totalt blev det 22 kilometer så en Nocco på bryggan efteråt smakade så gott.Cykeltur.

Lite pyssel hemma på morgonen innan jag gav mig ut på en cykeltur. Först Linghem och så vidare till Askeby på en slingrande väg. Kom på att jag skulle cykla till Kerstin, ca sju kilometer från Askeby. Hon var hemma så det blev en timmes rast med trevligt prat där hos henne.

Vidare mot hemmet. Vid Vårdsbergs kors så mötte jag Mats. Han hade kollat var jag var på Garmin. Så det böev en extra tur innan vi vände hemåt igen. Härligt att få sex mil i cykelbenen.Söndags kväll.

Helgen går mot sitt slut. Jag har gjort lite stretch och styrkeövningar på mattan. Skönt. Snart är det dags att sova. 

Startade dagen med att leda ett löppass. 16 kilometer på stig, grus och asfalt. Lagom varmt idag och benen kändes riktigt pigga.

I kväll har vi även hunnit med lite gott och grillat hos Adan och Jessica.Flashback.

2 augusti 1986 gifte vi oss i Slaka Kyrka. Efter detta åt vi middag på Göta Hotell.
Cykelutflykt.

Det blev en cykelutflykt idag. Vi cyklade till Borensberg längs kanalen. Väldigt fin tur. Konstigt att vi aldrig har gjort det förut. Väldigt lättcyklat. Vi fick ihop totalt sju mil i dag. Det kändes det inte alls som. 

Det blev ett inköp på ICA i Borensberg. Lite smarriga mackor och Nocco. Det intogs med utsikt över kanalen.

På hemvägen ville Mats simma en tur i Ljungbadet. Jag nöjde mig med att vila på bryggan. Det blev en lyckad dag.Nytt redskap...

....inköpt. Jag tog en cykeltur igår eftermiddag till Tornby. Inte ofta jag är där nu för tiden, men XXL ligger ju där. 

Nu skall här masseras på trötta ben. Bättre att nyttja denna än att tjata på maken.RSS 2.0