Grå promenad.

I går var det så underbart ljust ute. I dag var allt det gråa tillbaka. Deprimerande. Trots detta blev det två timmars promenad på förmiddagen. Kände att jag skulle hoppa löpningen p.g.a lite irritation i halsen.

En tur till Harvestad på eftermiddagen för att umgås lite med Vincent. Mats jobbade så jag passade även på att unna mig lite sushi till kvällsmat. Så gott.



Lördagsmiddag.

Det severades Wallenbergare.



Dagens tur.

Vilken härlig rund det blev i dag. Solen sken äntligen på oss. Det gav så mycket energi. Det var längesedan det gick så lätt att springa.



Spännande.

Beställt nya skor. Väntar med spänning. Ska bli kul att testa.



36 år.

I kväll firar vi att det år 36 år sedan vi sågs första gången. På Lorry.



Förmiddagstur.

Tog en löprunda på förmiddagen. Kändes rätt ok. Nu ska jag ge mig ut en tur på stan. Mest för att kolla på folket dom trängs i rean.






Julklappen.

Testar den nya julklappen så här på kvällskvisten.



Glögg.

Gott med en värmande glögg.



Så grått.

25/12 och så grått. Så trist det ser ut utomhus. Trots detta så behövs det massor med frisk luft. Det har jag sett till att få idag.

På förmiddagen blev det 11,5 km löpning. Slitigt men välbehövligt. Bara bita ihop. Innan löpningen tvättade jag lakanen i tvättstugan. Undra hur många som pysslar med det en juldagsmorgon? Mötte iallafall ingen granne som behövde fundera över om det inte stod rätt till med mig.

Mats jobbade på förmiddagen så jag hade fixat lunch när han kom hem. Rester av julmaten. Typ de enda rester vi har vilket är skönt. I kväll blir det hamburgare med pommes. Det blev en långpromenad på eftermiddagen. Nästan tre timmar.



God jul.

Julfrukost med gröt startar dagen. 15 kilometer i regn. Var är julvädret?

Lite ombyte till röd blus. Lite bättre julstämning. Julmiddag ich klappar i Harvestad. Trevlig dag med god mat och trevligt umgänge. 

Landar i soffan på kvällen. Lite TV och en glas vitt. Sen så sover vi gott.



Tjuvstart.

Enligt tradition så tjuvsmakar vi julmaten sp här dagen innan. Provade även julklappsspelet i år. Janssonsen blev lyckad och alla var nöjda.

Snart dags att sova en stund så här dan före dopparedan.



Mot julen.

Skinkan är redo.



Stämplar ut.

Nu stämplar jag ut. Dagen har rullat på.

Frukost och sillinläggningar, recept från Ernst. 23 kilometer löpning. Kändes riktigt bra idag. Lunch. Lussekattsbak, beställning från Adan. Knäckebröd och julgodis blev det också. Irene kom förbi på fika och grabbarna från Harvestad hämtade lussekatter.

Äntligen en välbehövlig dusch vid halv fem. Nu ett glas vin i soffan. Snart dyker nog maken upp och är hungrig. Då är det bara att stämpla igen.



Kvällsmat.

Lite julkul med jobbet. Bowling och mat. Mycket trevligt.



Tio tunga kilometer.

Ack, så tunga kilometer. Benen är tunga men för övrigt inget jobbigt alls. Men, jag ville ha frisk luft efter en dag på jobbet så det var bara att bita ihop.



Mycket löpning.

Äntligen har jag fått igång benen. Två bra träningspass lördag och söndag. I sken t.o.m solen på oss. Den har vi inte sett på länge. Så välbehövligt med att få se ljuset.




Lucia.

Känns inte som Lucia. Grått, och så regnar det. Julstämningen finns inte riktigt 

Jag har varit ledig idag. Det blev löpning och julshopping på stan. Nya naglar, en tur till Elektroluxbutiken och Maxi.

Nu har vi ätit lax till middag och hänger framför TV:n och ser fram mot På Spåret.



Spännande.

Spännande utmärkelse på Garmin.



Ernst.

Inspirerad av Ernst. Inlagd sill. Skall bli spännande att smaka 



Löpning och julpyssel.

Tio kilometer löpning med Nathalie efter jobbet. Mycket härligare väder ute än vad jag förväntat mig. Det gav extra energi för att steka julköttbullar.



Pepparkakor.

Det blir nog inga pepparkakor bakade i år. Jag har inte ens köpt några i år. Ännu. Jag brukar säja att jag missbrukar pepparkakor, så det är bäst att inte ha några hemma.



Andra advent.

Vi tänder det andra ljuset och dukar för frukost. Som vanligt väntar löpning på förmiddagen.



Semesterdag.

Denna helg blir det långhelg med en ledig fredag. Vi tjuvstartade helgen lite redan i går kväll genom att gå till Bishop. Där serverades det smarriga Wallenbergare.

Späckat schema för dagen. Tvättstugan och lite övriga hushållssysslor är avklarade. Likaså en löprunda. Blåsten störde inte alls så mycket som jag trodde. Trots allt ganska skönt ute. 

Nu blir det en dusch och sen lunch med maken åå Mosaik. Vidare färd mot Harvestad för att hämta Vincent på förskolan. Ska passa på att hämta mitt nya pass också.

Hoppas att vi kan vara ute på eftermiddagen med Vincent. Till kvällen vankas det gäster. Allt är förberett och klart.



Kvällspromenad.

Tog en kort promenad. Ljuset lyser upp fint ute.



Första advent.

Dags att tända det första ljuset. Tiden går så fort.

Såklart blev det löpning på förmiddagen idag. Jag har fått ihop ungefär fyra mil den här helgen. Det är jag nöjd med. 

Mats jobbar så jag tog en tur till Maxi. Det är inte då skoj med matshopping. Hittade en lite stekpanna också. Tänker att det kan passa bra till min äggröra på morgonen.



RSS 2.0