Intervaller.

Det blev backintervaller nu i kväll. Härlig luft ute nu. Vår känslor även att det skall bli kallare i natt, och även hot om snö.

Festade på en pizza efter löpningen. Sen var det meningen att vi skulle slappa och ha det bra, men så blev det sjukdom igen på Mats jobb. Dvs det blev nattjobb för Mats. Trist.Promenad.

Det känns som mina ben är glada över en vilodag idag. Dock är inte min hjärna det. Det hade varit skönt med en löptur i solen. Det blev iallafall en timmes promenad nu på förmiddagen.Vårsol.

Ute lyser en härlig vårsol. Såklart det blev en löprunda även att benen var lite trötta.

Det blev sen lunch idag med maken.Småkusiner.

I går var jag på träff med två av mina kusiner, Gunilla och Annica. Gunilla hade sagt på sitt jobb att hon skulle träffa sina småkusiner på kvällen. När vi växte upp var vi småkusiner. Gunilla är fem år äldre än jag, och Annica två år yngre än mig. Det var en viss skillnad på oss när Gunilla var tonåring. Nu känns det som den åldersskillnaden är borta.

Annica hade lagat god mat åt oss och det blev en trevlig kväll med många skratt.
Blev sugen på bröd.

Kanske lite udda att bli sugen på bröd. 

Nu för tiden äter jag inte alls så mycket mjukt bröd som jag gjorde förr. Nu är det ofta knäcke eller inget bröd alls till frukost. Det finns så mycket annat gott att äta till frukost. Förr i tiden var det bara te ocg mackor som gällde.

Så det blev en liten tur till ICA. Tog en omväg för att få lite extra luft.Det blev en tur.....

.....även idag. Nästan 17 kilometer, men benen skuttade inte fram direkt. De fick slita idag. Kan bero på att det blev 24 kilometer igår. Men, nu är det gjort och benen får vila åtminstone tills i morgon.Bakad potatis.

Bakad potatis började bli poppis på 80-talet. Minns att jag första gången blev bjuden på det hemma hos Wickan i Johannelund. Efter det har det blivit många bakade potatisar. Så även ikväll.

En solig men ändå lite kallare dag har bjudit på löpning och en eftermiddag med Vincent.Nya naglar.

I dag har jag fått nya naglar. Det blev rosa med glitter. Känns vårlikt och festligt.

Dock inte så vårlikt ute idag. Det blev att umgås lite med Alfons på förmiddagen. En löptur frampå kvällen. Trögt, motvind och sådär underlag. Men nu är det gjort och åtta kilometer in på kontot.10års-jubileum.

I dag är det 10års-jubileum här på min blogg. Snacka om att tiden har gått fort.

Hur skall det firas då? Jo, med ett intervallpass 3x5x200 meter, fryst pizza och ett glas rött för att lyxa till det.

Den här veckan har inletts med två riktigt bra träningspass. Det känns bra nu.Lunch.

Känner mig lite nyttig idag. Det blev en vegetarisk variant. 

Ägnar eftermiddagen åt jobbsök vid datorn.Härlig sol...

...men jag saknar de gröna bladen. Dröjer nog ett tag till.Söndag.

Vi avslutade söndagen och helgen på samma sätt som förra veckan. På Horse and Hound. Gott och trevligt. Ovanligt mycket folk där igår för att vara en söndag.

22 kilometer löpning på förmiddagen. Benen kändes otroligt fräscha trots 27 km på lördagen. Benen kom i gång bra eftersom jag cyklade till mötesplatsen. Från början var planen att springa dit. Nu blev det extra många kilometer på lördagen, så jag unnande mig en cykeltur.

Vi hann med att kolla på Alfons också. Han växer och är ingen kattunge längre. Han var inte så sugen på att lugga i knät och gosa igår. Lördagslöpning.

Det blev en härlig runda med vårkänslor idag. I medvinden och solen var det riktigt varmt. 27 km in på löpkontot idag.Tulpaner.

Det är så fint med tulpaner. Det ger så mycket vårkänslor.
Frukost.

Har en ny favoritfrukost. Gröt som får stå över natten med frukt, bär och nötter. Så enkelt att göra, och det blir både gott och nyttigt.Fredagslycka.

Vincent tillbringade hela dagen hos oss. Efter lunch gick vi ut en stund. Vilken lycka när två bärgningsbilar skulle bärga en lastbil på vår gata. Det måste vi kolla noga på. Vincent fick en liten bärgningsbil av bärgaren, eller bärgningsgubben som han säger.Intervaller.

7 x 1000 meter.

Det kändes riktigt ok idag. Det har blivit två dagars vila p.g.a förkylning så idag var benen pigga. Det rullade liksom bara på. Det var så härligt att springa på bana. Ganska varmt och inte mycket vind.

Nu falukorv och färsk pasta. Inte dumt alls.Längtar lite.

Ser fram mot London Marathon. Det skall bli skoj. Många träningspass skall det hinnas med innan. Banan ser härlig ut och det blir kul att se en ny stad.Kväll.

Kväll och kvällsmat igen. Pizza och sallad.

Dagarna rullar på. Almanackan är fylld hela tide3och mer saker dyker upp. Men ack så skönt der är att styra över sin egen tid.

Idag blev det en förmiddagspromenad samtidigt som jag lyssnade på marathonpodden. Besök hos Carina, min handläggare på Trr. Hem och käka lunch. Utbildning på Trr på eftermiddagen.

Skulle helst ha sprungit en runda men förkyld. Det blev vila idag och igår, men hoppas på morgondagen. Då står intervaller på schemat.Husmanskost.

Jag tyckte det var smart att förbereda kvällsmaten. Det blir smidigt efter löprundan. Nu blir det dock ingen löprunda för att näsan rinner. Trist, men hoppas på bättring i morgon.

Det blev iallafall en förmiddagspromenad och nu skiner solen, så det kanske skall bli en eftermiddagspromenad också.Bra rundor.

Det har blivit två bra rundor i helgen plus några kilometer att ta sig till dagens mötesplats i Gamla Linköping. En del blåst men vi har haft tur med vinden på bägge rundorna. 

I går eftermiddag hann jag en snabbtur på stan. På kvällen var hela "gänget" här på middag.
Skoaffär?

Nej då. Bara vårat vardagsrum.Lördag i morgon.

Några bjöd in sig på middag i morgon. Då är det bäst att förbereda lite.After Work.

I går var det after work med Nocout. Och äve  klädprovning. En lyckad kväll på mässen.
Rostbiff.

Jag blev lite sugen på rostbiff i affären. Det var längesedan jag käkade det. Det fick bli mackor med rostbiff till kvällsmat. Slutet av sjuttiotalet och början av åttiotalet, så var rostbiff och potatissallad bland det festligaste som gick att få. Roligt att se hur våra mattraditioner ändrats genom åren.

Har hunnit med excelkurs, lekt med Vincent och intervaller med löpvännerna. Nu är det lyxfällan på TV. Slutar aldrig att förvånas.Lunchen förberedd.

Det var skönt att ha lunchen förberedd efter förmiddagens träningspass. Uppvärmning, nedvarvning och så 8×1 km i tröskelfart. Det kändes nästan jobbigare att dela upp det än det är att löpa åtta kilometer i ett sträck i samma fart.

Maken jobbar och för mig blir det några ärenden på stan, och så jobbsök framför datorn. Lite stiltje på jobben som jag vill söka just nu.Köksarbete.

Lite trött efter dagens löprunda. Inte konstigt kanske då jag fått ihop 44 kilometer i helgen.

Efter en stund på soffan kände jag att det var dags att jobba lite. Tog en tur till ICA för att inhandla lite material för eftermiddagens aktivitet. Nu kan jag snart stämpla ut.
Snöig runda.

Det blev en snöig runda idag. Det slutade att snöa innan vi startade, men det fanns en del på marken. Vi fick iallafall ihop 19 kilometer. 
Pannkakor.

Lördagslunch med pannkakor, såklart.

25 kilometer löpning på förmiddagen. När jag kom hem ringde Mats från jobbet, och ville ha lunchen levererad och städhjälp. Det var bara till att ge sig iväg. Duschen fick jag skjuta på. Den blev extra skön när jag kom hem vid halv fem igen.

Kvällen blev inte så lång. Bägge två var vi rätt trötta, och somnade ovaggade.

RSS 2.0