Långpass.

Lördag och långpass. Mats fick rycka in och ta han om vätskedepån då Jessica insjuknat. Planen var att hon och Vincent skulle servera vätska.

Vi fick till 28 ganska lättlöpta kilometer. I kväll kan vi vila med gott samvete.



Rullar på.

Dagarna rullar på i en rasande fart. I dag har det gått i ett. Startade med en morgonpromenad som gav mycket energi.

En kul dag på jobbet med mycket att göra. Det gillar jag. Sara och jag hann med en lunch på Brasseriet.

Hem för att ge sig ut på cykeln i blötsnön. Årsmöte med Nocout. Lite pyssel och nu snart att duka för morgondagens frukost. Undra vad det blir för färg på smoothien i morgon?



Söndag.

Summerar en bra helg. Vi hade inga planer alls för helgen. Vilket var riktigt skönt. Två härliga löppasd trots blåsigt väder. I eftermiddag hann jag även med en promenad med maken. Jag vill så gärna vara utomhus så mycket det bara går.

Ägnade ett par timmar i köket för att förbereda lite mat till veckan. Två pajer, korvgryta och raggmunk vilket gav stekos i hela lägenheten. Men det får det vara värt.

Testade att göra lökpaj med bacon. Smakade gott. Löken smakade syrligt. Nu skall jag lägga mig på min spikmatta en stund innan det är dax att sova.



Gyllene skor.

Vi tog en tur på stan efter jobbet. Har spanat på några skor till våren ett tag. I dag hittade jag ett par jag verkligen gillade. Bara att slå till.



Så gott.

Jag känner mig så nöjd med dagens middag. Då enkelt och så gott. Heta räkor med pasta. Och så ett friskt vitt vin till detta. 

Nu laddar vi till På Spåret.



Skålen fylld.

Blev så gottesugen och gick och köpte en stor påse på Hemmakväll. Vi ksn spara några tills i morgon sa jag till maken. Det blev inte så många över.



SovrumsTV.

Spanar på Duplantis som hoppar stav. Skönt med TV i sovrummet igen.



Nya naglar.

Nya naglar. Ny färg. Det käns alltid lika fräscht.



Packningsmaterial.

Onödigt stor kartong och lite väl mycket packningsmaterial. Det tycker åtminstone jag. Inte undra på att postombuden klagar på lagringsproblem.

Nu skall jag bara be Adan att borra upp den på väggen. Tror det kommer att bli bra.



Motvind och sidvind.

Ja, vinden kom verkligen från alla håll. Trots detta tog vi oss runt i 11,5 kilometer. Vi kändes oss riktigt nöjda när vi kom hem. Det ser iallafall ut som onsdagens intervaller kommer bli lite mindre blåsiga.

Löpningen gav extra energi så efter en portion raggmunk blev det lite pyssel. Planen var att komma isäng lite tidigt men istället blev det senare än vanligt. 



Äppleplättar, raggmunk...

......och morots och halloumibiffar. Nu har jag kämpat på i köket en stund. Det var det värt för att ha lite godsaker i veckan.

Storm och åter storm idag. Det blev iallafall åtta kilometer på morgonen. Mats tränade bandy. 

Lunch och en tur till Harvestad. Lek med Vincent. Vi vågade oss ut en sväng och Vincent cyklade.



Lördag.

Vi startar med löpning och dagen rullar på. 22 kilometer idag. Hälsofreak på det och så en nybakad muffins. Mättare än mättast. Tog en lite tur på stan. Lite shopping.

Döttrarna på mat på kvällen. Mätt igen såklart. Lagade pastasås med lövbiff och en massa grädde. Orkade inte ens någon muffins.

Nu lite TV innan sovdags.



Nya färger.

Det har blivit en ny färg på min smoothie för varje dag.

Nu är det äntligen fredag och vi laddar för helg.

Det blev fisk nu i kväll. Har även hunnit förbereda middag tills i morgon kväll då barnen kommer på besök. Det blir trevligt. Men först är det såklart löpning på förmiddagen.




Teknik.

Ny tvättmaskin och ny teknik. Inte visste jag att den hade Wifi. Spännande. Nu har jag iallafall laddat ned appen.



Frukost.

Grön drink till frukost ger energi till dagen.



Tandläkaren.

Det blev till att gå direkt till tandläkaren efter jobbet. Planen var att laga en tand sedan undersökningen för ett par veckor sedan. Naturligtvis hann det lossna ytterligare en bit på en annan tand. Lycklig över att min tandläkare hade tid att fixa bägge idag. Bra att inte behöva gå dit en extra gång.

Bedövad i hela munnen när jag kom hem gjorde att jag inte var så sugen på mat. Tog en tur till gymmet istället. Jag behöver verkligen träna lite styrka i mina axlar. Testade stakmasinken. Oj, så himla jobbigt.

Så det blev en sen kvällsmat i form av varma mackor. Gott. Ny återstår att ta hand om tvätten innan det är dags att sova en stund. Tvättmaskinen gör sitt sista jobb i dag. Tumlaren gav upp för ett par veckor sedan så det blev till att köpa nytt. Vi vill ju ha samma design på både tumlare och tvättmaskin. Och i morgon är det äntligen dags för leverans.



Söndagslöpning.

Inte alls lika lätta ben på söndagen som på lördagen men ibland är det bara att bita ihop. Bara tio veckor till Boston Marathon. 

Gav mig ut en tur till nya Miobutiken på eftermiddagen. Större butik men typ samma utbud. 

Regn och storm. Biltvätt stod även på programmet. Jag blev nästan lika blöt som bilen för vattnet blåste på mig. Och bilen var nog lite smutsig när jag kom hem igen. Men nu blev det iallafall gjort.



Melodifestivalen.

Så dåliga låtar det var i lördags. Jag kunde inte ens välja ut en favorit. Lyssnade på alla låtar men orkade inte till "finalen". Det blev att läsa resultatet dagen efter.



Flashback.

Hittade detta vin på systemet. Kom att tänka på vår härliga resa till Sydafrika och besök i Stellenbosch.



Lagar mat.

Dags att fixa lördagsmiddag. Grekiska biffar. Uppfinner ett eget recept med fetaost och soltorkade tomater. Det smakar fint.



Shopping.

Gick ut en sväng på stan. Mest för att kolla. Och vips så hade jag denna i en påse.



Sugen på nytt.

Är lite sugen på att förnya lite i vardagsrummet. Skulle vilja ha ny soffa, matta och bord. Får bli en tur till den nya Miobutiken en dag.



Tända ljus.

En bra kväll. Löpning med Nathalie. Härligt väder ute. Maken lagar pizza och tänder ljus.



Gårdagens macka....

.....var lite trendigare. Räkor, ägg och nyttiga grönsaker.

En riktigt lyckad After Work med klädprovning med Nocout. Kul att det kom så många besökare.



Varma mackor med ananas.

Det var inte i går det. En klassiker från svunnen tid, åttiotalet. Då var det ananas i det mesta och väldigt festligt. Mestadels ananasringar på burk. Nu har jag hittat ananas i frysdisken och de smaker bättre än de konserverade i burk. Inte alls lika söta.

Det blev trots allt en ganska skön löprunda ikväll. När jag gick från jobbet frös jag och var inte alls löpsugen. Så länge det var medvind då flöt det på ganska bra.

Nu skall jag sätta mig framför datorn och rita nya löprundor.



Underbar blå himmel....

......under dagens runda. Dock blåst men sol och blå himmel gav så mycket energi.

Tog en tur till ÖB, IKEA o Maxi på eftermiddagen. Mest nyttoshopping. 

Dagen rusade bara iväg. Nu har jag fixat lite pyssel men det återstår några förberedelser inför morgondagen.



Lördag.

Som vanligt är det bäst att säga inleder vi helgen med löpning. 21 kilometer som kändes roliga och lätta. Lunch från Hälsofreak tillsammans med Jessica, Nova och Vincent. Vincent valde dock en hamburgare.

Efter det hann vi med att kolla på Bollibompadraken på stan, baka kladdkaka, löptävling och mata änderna innan det var dags för middag. Både mormor och Vincent var trötta efter alla aktiviteter.



RSS 2.0