Matlåda.

I morgon blir det matlåda igen efter två dagar med restaurangbesök. Spagetti och köttfärssås står i köket och tinar 

Utbildning idag hela dagen. Brandkunskap och HLR. Spännande och så bra att lära sig. Undrar bara hur jag reagerar om det är skarpt läge.

Tog en tur till gymmet ikväll. Massören som jag var hos i går tyckte jag behövde träna mina axlar lite mera. Det blev besök i några maskiner men jag avslutade med intervaller på löpbandet. Svettigt.



Frukost.

Då laddar vi lite med frukost innan dagens löprunda. 



Lördag.

Vaknade tidigt. Trots det steg jag upp. Gillar inte att ligga och vrida och vända på mig. Bättre att få lite pyssel gjort och komma igång innan löprundan.

Inget ledaruppdrag idag men det blev löpning med Nocout som vanligt ändå. Så underbart att få se solljuset under rundan.

Sen rullade dagen på i ett som avslutades med att vi lagade hamburgare hos Linda och Erik i Mantorp.



Härlig tur.

Det blev en kul tur i kväll. Trots motvind så kämpade vi på i bra fart. Det gav mersmak.



Testar nytt.

Lagade halloumi och morotsbiffar. Så himla enkelt och gott. Recept från ICA. Egentligen går det ganska lätt att ta vilka grönsaker som helst och göra biffar.



Söndag kväll.

Helgen närmar sig sitt slut. 

Dagen startades med lite över 21 kilometers löpning med Nocout. Vilket underbart väder. Vårkänslor. Så mycket energi.

En tur till Maxi med min mamma. Lite datorpyssel och vips var det kväll igen. Tänkte att jag skulle hinna med en promenad men det blev ingen tid över. 

Nu har jag festat på sushi. Maken jobbar så jag tyckte jag var värd det.



Gårdagens mellanmål.

Kanske det inte skall kallas mellanmål. Var lite sugen på något innan vi började att laga lördagsmiddagen. Det blev gös på kvällen. Halva priset på hemköp så vi får kalla det ett fynd.




Mycket utelek.

Det blev fartlek under förmiddagens löpning. Fick ihop 16,5 kilometer. Det gick riktigt bra. 

Som vanligt en sund och god lunch från Hälsofreak. Det känns som en bra tradition som vi har startat. 

Tre timmar i Vidingsjö med familjen Hultgren och Conny. Vincent cyklade för fullt. För mig blev Vidingsjö tur och retur på cykel, och så passade jag på att testa mountainbike i skogen. Lite slirigt i leran men rätt skoj. Dock är jag lite rädd av mig.



Fredagsburgare.

Som vanligt rusade veckan iväg. Vips är det fredag. Burgare serverar maken idag. Så himla gott.



Många mil.

Förra veckan blev en riktigt bra vecka med många mil i benen. 

Blev mest löpning och lite god mat i helgen. En tur till Maxi på lördagseftermiddagen och i går blev det till att gratta min mamma som fyllde år. 

I dag ytterligare än rolig dag på jobbet. Jag trivs så himla bra. I kväll blev det en promenad för att testa ett par nyinköpta skor. De kommer att bli sköna att springa i. Har just frossat i mig en snickers. Och jag som skulle vara extra nyttig denna vecka. Det här börjar bra. Men, jordnötterna i snickersen lockade mig.



Nyttig lunch.

Det känns så bra med en nyttig lunch efter en lång löptur.



Löpning.

Vilken underbar tur idag. Vill bara springa mer.


Risotto.

Jag har aldrig tidigare i mitt liv lagat risotto trots att det sägs att det skall vara lätt. I dag slog jag till. Maken är inte hemma så det gäller att passa på. Han är inte överförtjust i risotto och framför allt inte parmesan.




Långtur.

Det blev en härlig tur idag. Vi var ett gäng som tog bussen till Bjärka Säby för att sedan springa hem. Det blev en riktigt trevlig runda. Några var trötta ibland men det var fart efter kamrat som gällde så alla stöttade alla.




Klassiska varma mackor.

På sjuttiotalet när jag växte upp var varma mackor väldigt festligt. De tillagades flitigt i mitt hem. Nu blir det inte lika ofta men det smakar lika gott.

Vincent sov över i natt så igår blev det ett besök på Pinchos och idag stod Trädgårdsföreningen på programmet. Två timmars utelek på förmiddagen gjorde att vi var riktigt hungriga till lunchen.

När Vincent åkte hem vid två och Mats åkte till jobbet tog jag tag i storstädning. Så skönt att jag fick det gjort.

Nu äntligen kvällsmat och ett glas rött. Det är visst Trettondagsafton idag. Mats jobbar så jag äter före honom.



Bra tur.

Trodde motvinden skulle vara jobbig men den parerade vi riktigt bra och fick en skön tur. Dock lite halt.



Morgontidning.

Ovanligt med en tidning på morgonen. Det var längesedan. Fick en prenumeration i julklapp. Rätt skönt att läsa en helt vanlig tidning istället för på nätet.



Någon hade shoppat......

.......när jag kom hem idag. Ny cykel, igen. Samma färger som den andra så han blev liksom tvungen.



Nyårsmat.

Naturligtvis serverades det en massa gott att käka på kvällen. Vi firade nyår i Mantorp där vi alka bidrog till matlagningen.

Vincent höll sig vaken till tolvslaget för att se alla raketerna. Hoppas han sover lite extra idag.




Nyårslöpning.

Som vanligt startar nyårsaftonen med löpning. Nocouts årliga nyårslöpning på Tinnerö. I år var det strålande sol som gällde. Helt underbart.



RSS 2.0