Step på Frisk.

Det blev ett roligt step-pass i kväll. Camilla har en så stor energi. Alla på passet satsar allt. Jag känner redan att jag kommer ha ont i armarna i morgon.

Nu har jag varit inne på Svenska spel, och spelat Lotto. Så nu är det bara att vänta på storvinsten.


Frisör-besök.

På eftermiddagen var det dags för ett besök hos min favoritfrisör, Jessica. Alltid trevligt att gå dit. Nu är det lite nya färger i håret. Inte alls så ljust som det brukar vara. Jag vänjer mig vid lite brunare, och varmare färger. Det känns bra.

Mats och jag har även hunnit med en tur till Maxi. Med bilen. Bäst att passa på att handla lite extra. Det blev naturligtvis en biltvätt också.

Nu har vi festat på en pizza. Lill-lördag till ära. Resten av kvällen skall vi tillbringa framför TV:n. Först ut är Uppdragning Granskning.


Ny favorit.

Jeansjacka från Hemma hos Emma. Ammie vet alltid vad jag vill ha.


Gammal favorit.

Kropps-smör från Body shop.


Härlig dag.

Solen skiner. Lite kallt men ändå vårligt ute. 7 km löpning är avklarat, och jag har en ledig dag framför mig.

Just nu njuter jag bara av en kopp kaffe, men snart bär det ut på stan. Lite små saker skall fixas, och så besök hos "Hemma hos Emma". Där finns lite nyheter som skall provas, och kanske får de t.o.m följa med hem.

Tror det blir ett besök på Body shop också. Jag stod och funderade på att jag ville köpa ett nytt kroppssmör, choklad, min favorit. Då fick jag ett sms från Body shop att det var klubbdagar, och 20% rabatt på en var. Det låter ganska bra.


Måndags-bjudning.

Bortbjuden till min kusin, Gunnilla på kvällen. Trevligt. Ytterligare en kusin, Annica var där. Vi bjöds på en god paj. Det blev även mycket prat, och skratt.

Jag tog en promenad till Gunilla. Riktigt skönt. Tre kilometer går snart. Sedan fick jag skjuts hem.

Ytterligare en jobbardag i dag, styrelsemöte i kväll, och i morgon. Äntligen ledig dag. Undra om det blir någon sovmorgon. Skulle behövas, men jag har svårt att få till det.


Söndagssoppa.

Det blev en lång härlig promenad på förmiddagen. 14 kilometer gav oss friska röda kinder.

Väl hemma igen stod en stor kastrull med köttfärssoppa, och väntade på oss. Då kändes det skönt att jag hade förberett den innan promenaden.


Medelhavsbiffar.

Maken har fixat maten. Medelhavsbiffar i soltorkad tomatsås. Till detta serveras pasta.


Toast Skagen Special.




Fredag!

Vips är det fredag igen!
 
Den här veckan har gått lika fort som alla andra. Visserligen jobbar jag i morgon, men det är ju trots allt fredag.
 
Lite kall blåst i morse, men jag gillar det. Dock så var det ovanligt ´´slinkigt´´ på några ställen på cykelbanorna på väg mot jobbet. Jag kan inte fatta varför de inte kan köra med ´´salt-plogaren´´ även ut till Ikano. Det är så många andra cykelbanor här i stan som är snöfria hela vintern. Men inte min.
 
 

Spinning.

Första passet efter förkylningen. För att riktigt komma igång, så satsade vi på ett 75-minuters-pass. Vi var lite sega innan vi kom iväg, men nu så här efteråt känns det riktigt bra. Vi kommer att sova gott i kväll.


11 arbetsdagar.......

Är det ny kvar till vår efterlängtade semester. Det skall bli då skönt. Det skall bli trevligt att få umgås med min make i en hel vecka. Det hinns inte så mycket just nu. Han tvingades jobba i kväll igen.


Kvällsjogging.

Hem från jobbet, och så direkt på med mina joggingskor. En 45 minuters tur blev det. Trots att det blåser isande kallt ute så klarade jag mig från motvinden mest hela tiden.

Jag tävlade med en annan joggare, fast han visste inte om det. Jag hade som mål att springa om honom innan mål, vid Scandic Hotel. Jag lyckades.

Ny har jag gjort mig förtjänt av kvällsmat. Tortillias med ost och skinka. Mums....!!!!!


Bra start!

Tänkte på att passa på att plocka ut lite kontanter i Bankomaten. Då var den så snäll, och sa att något var fel. Efter en stund sa den även att den skulle behålla mitt kort. Jag stod, och väntade en stund, men inget kort kom.
 
Jag ringde banken som tyckte att det var konstigt att mitt kort inte blivit spärrat. Det brukar bli det när detta händer. När jag kom tillbaka till Bankomaten efter en halvtimme, så satt kort i automaten???????? Det känns ju tryggt......
 
Tur att det var inne på Ikano innan några andra butiker hade öppnat.
 
 

Hypnotisören.

Kvällspromenad, 6 km tillsammans med min nya ljudbok. Hypnotisören. Spännande.

Det handlar om ett mord. En mördad man hittas i ett omklädningsrum på en idrottsplats. Rödstu Hage IP, i Tumba. Tänk så många gånger jag varit där. Åkt skridskor, och tränat friidrott.

Mats blev tvungen att jobba ikväll. Jag har passat på att tvätta, och laga ett gäng matlådor.


Skillnad.

Lite skillnad på dagar måste jag säga. På söndagen upplevde jag att vi hann hur mycket som helst.

På måndagen så blev det tvärtom. Jobb från 7.30 till 20.15. Sjukdom på jobbet Då var jag inte så pigg när jag kom hem. Sen kvällsmat efter cykelturen hem.

Ja, och nu är det frukost, och snart skall jag till jobbet igen. Vi får se vad dagen har att erbjuda.


Golfträning.

Oj, vad vi har hunnit med mycket idag. Löpning 6 km, långpromenad och golfträning. Årets första. Inomhus. Jag kom ihåg hur man gjorde, även om det kunde gått bättre. Berta, min driver, och jag var kompisar. Det känns bra nu när det bara är tre veckor kvar till vår golfresa.

Vi har även hunnit med en del andra saker idag, t.ex fixat lite matlådor.

Det bästa av allt är jag äntligen känner mig pigg. Det har inte hänt på två veckor. Så skönt.

Nu har vi käkat pizza, och gottis. Jag känner mig inte det minsta onyttig.

Här är veckans tulpaner.


Livskvalité.

Det blev ingen egenhändigt lagad lunch i dag. Vi gick till Mörners. Gott som alltid, men där var det ganska lugnt. Lugnt även på stan.


Nya skor.

En investering gjord. Nya joggingskor. Nu skall här springas. Invigningen får nog vänta ett tag. Jag vill att det skall torka upp lite utomhus.

Det går alltid lite lättare med nya skor.

Nu på förmiddagen har vi gått en promenad i 75 minuter, och så sprungit fem kilometer.

Nu skall det sitta fint med en dusch.


Gott.

Vilken lyckad kombination. Salt lakrits, och choklad. Så gott.

Jag hade spanat på denna ett par veckor, och idag slog jag till. Mums.


Budget-variant.

Jag brukar gilla att ha en "lyxtvål" i badrummet. Dock, fick det denna gång bli en budgetvariant. Barnängens kakao är inte alls dum.


Äntligen.......

I dag har jag äntligen varit ute på en efterlängtad tur. Inte för att jag svävade fram, men ack så skönt att vara igång med träningen igen. 6,5 km fick räcka idag.

Det blir en lätt, och tidig lunch i dag. Efter lunchen skall jag till Maxi, och handla. Med bilen. Jo, ni läste rätt. Jag är ledig, och maken jobbar. Då är det skönt att slippa handla ikväll.


Alla hjärtans dag.

Eller Valentines day. Som allt annat kommer firandet från det stora landet i väster. Jag kommer ihåg när jag första gången fick "Allahjärtans-kort" från min amerikanska kamrat. Då visste vi knappt vad det var i Sverige.

Det känns som den yngre generationen firar denna dag mera. Vi har iallafall festat på thai-mat och rödvin. Riktigt bra thai-mat, och ett gott vin. Kan rekommenderas.


Promenad i snön.

Det blev en kvällspromenad i kväll. Lite snö som kom ner. Det kändes lite mysigt.

Kvällsmaten är avklarad. Det blev makens favorit. Korv. Jag är inte lika överförtjust i korv som han är. Jag blev iallafall mätt. Det var ju liksom det som var meningen.

Nu lite TV, och så tidig sänggång. Jag vill bli kvitt den här förkylningen. Jag vill börja träna ordentligt igen. Jag vill helt enkelt bli pigg.


Vilodag.

Jag i unnade mig en extra ledig dag idag. Så välbehövligt att få vila lite.

Jag är fortfarande täppt i näsan, och har svårt att höra. Trots det känns det att det är på väg åt rätt håll. Skönt.

En tur till gymet på förmiddagen. Promenad på löpbandet, och en stund i solariet. Omelett till lunch, och så ytterligare en promenad. Denna gången runt ån, lyssnandes på min ljudbok.

Nu i kväll har Mats jobbarkompis från Helsingborg varit på besök. Vi har käkat hamburgare, och sallad. Trevligt.


Favoritblommor.

Tulpaner - mina favoriter.

Vita är lite extra fina. En bukett tulpaner inhandlas varje vecka. Känns så fräscht, och vårligt med tulpaner. Och vårkänslor, det vill vi ju alla ha just nu.


Fyra veckor.

Så länge är det kvar att jobba innan vår semester. En golfvecka i Portugal väntar på oss. Det skall bli så skönt.

En golfvecka är så avkopplande både för kroppen, och huvudet. Det behövs verkligen just nu. Vi skall tillbringa en vecka i södra Portugal, Palmares. Det ser så fint ut på alla bilder.

Jag längtar.............,


Thai-mat.

Vi har köpt hem Thai-mat i kväll. Vi valde starka rätter för att få förkylningen att lossna. Undra om den snart är på väg bort.

På dagarna känns det som det är på väg åt rätt håll, men så är jag däckad igen på kvällen. Jag måste snart på en dags vila. På tisdag hoppas jag. Jag behöver vara lite snäll mot mig själv.

Jag har jobbat idag igen. Rätt så lugnt. Jag tror att det just nu är tomt i många plånböcker. Även min egen. Egentligen borde jag ha shoppingförbud, men av någon anledning är det så svårt att hålla.


Lördags-middag.

Middagen är serverad.

Made by me......


Whiskey.

Jag gillar inte whiskey. Men kanske kan det driva bort bacillerna. Vet inte, men nu sitter jag iallafall här med ett glas.

Maken, och jag är lika snoriga båda två. Vi var ute och hämtade lite frisk luft på förmiddagen. Skönt. Köpte även lite färsk fisk till kvällen. I dag bjuds det på lax.


Äntligen fredag.

I dag känns det verkligen så.

- Äntligen fredag.

Det har varit en slitig vecka, med många piller för att pigga upp. I dag fick jag äntligen gå hem lite tidigare. Så skönt.

Maken, som också är mer än genomförkyld mötte mig på Maxi. Vi fick med oss lite nyttigheter hem. Men ikväll har vi festat på lövbiff. Vitlökssmör måste vara bra för förkylningen.

Kaffet är serverat med en nyhet. Singoalla cheesecake. Lite lagom sött.





Frukost.

Jag tror att det lilla gröna gjort störst nytta. Kan rekommenderas.


Ny ljudbok.

Jag har hittat en ny ljudbok. Även denna är svår att sluta lyssna på.


Fina naglar.

Nya fina naglar. Värt varenda krona. Det känns lyxigt.


Tandläkaren.

Äntligen klar hos tandläkaren. Nu dröjer det ett år till nästa gång. Puh.

Har kollat lite på stan på hemvägen, och där var det ganska dött. Jag skall ge mig ut på en lätt promenad. Frisk luft gör gott åt min förkylning.


Vilar ut.

Vilar ut en stund i soffan efter en lång dag. Inte alls likt mig. Jag är hungrig, och borde fick något att äta. Först kände jag bara att jag behövde vila lite.

Förkylningen sliter på mig, men i morgon så är jag äntligen ledig. Det skall bli så skönt. Även att ett tandläkarbesök väntar. Två tänder skall lagas. Det lär kosta en slant.


Täppt.

Näsan är då täppt.

Det var skönt när jag cyklade hem från jobbet. Få andas in frisk luft, och inte vara så täppt. Det gjorde inte så mycket att jag blev blöt av den nedfallande snön.

Nu ligger jag mest i soffan, och vilar. Sliten efter en dag i butiken. Maken har fixat kvällsmat. Soppa och smörgås. Gott.


Extra jobb, igen.

Sjukdom på jobbet så jag fick jobba idag.

Tror egentligen inte att det var så bra för min egen förkylning. Fast med treo, Kan Jang och C-vitaminer kommer man ganska långt.

Nu ligger jag i soffan, och vilar en stund. Mats sover för han skall jobba i natt. Undra om han vaknar snart, och fixar mat. Jag har bara ätit två knäckemackor idag, så jag börjar känna mig sugen på något mer.


Genomförkyld.

Näsan rinner. Trist

Jag som hade hoppats på långa löppass i helgen. Så blev det inte.

Det blev iallafall en kort promenad på förmiddagen. Ett stop på Engströms för att kolla på bilar. Egentligen behöver vi ingen ny bil, men det är alltid kul.

Melodifestival, och mat tillsammans med Nenne på kvällen. Det var svårt att hitta någon riktig favorit bland låtarna.


Vårskor.

Jag är sugen på nya vårskor, eller rättare sagt vårstövlar. Eller kanske det kallas stövletter. Hur som helst, något nytt.

Jag tog med mig Kerstin ut igår på lunchen, för att spana lite. Jag hittade inga, men Kerstin kom naturligtvis tillbaka med ett par, och en tröja.


RSS 2.0