Söndagsgodis.

Mums. Det var så längesedan vi köpte lösgodis. Blir kanske högst en gång i månaden. Idag var en sådan dag.



Söndag.

Älskar att avsluta helgen med att gå ut och käka och ta ett glas vin.



Ronaldobulle.

Inte speciellt ofta som jag köper bullar eller annat fikabröd. Men idag blev jag sugen på en kardemummabulle från Ronaldos. 

Det blev först en promenad och sedan styrka och cykel på gymet. Soligt men blåsigt ute.

Snart skall vi gå och heja på LHC mot Leksand. Det blir skoj. Vi har inte varit på hockey efter pandemin. Brukar mest kika på det hemifrån men live är alltid live.



SSK.

Kollar på hockey på TV. SSK och det får mig till att tänka tillbaka på alla matcher jag sett i Scaniarinken under ungdomsåren. Speciellt när jag gick på högstadiet och vi hejade på ståplats tillsammans med SSKs hejaklack.



Lila.

Det blev lila naglar i går. Härligt med en ny stark färg.



Svårt att välja.

Det är inte lätt bestämma sig. Det finns så många färger att välja på. 



Över 20 km.

Så mycket promenad blev det igår, visserligen uppdelat men den längsta var tio kilometer. Känns lite i benen idag men det är skönt att känna att jag gjort något. Härlig luft och vindstilla på förmiddagen och blöt av regn på kvällen. Det är väl så det skall vara när november närmar sig.



Äppleplättar.

Måndag och vi startar upp en ny vecka. Hualigen vad tiden rusar framåt. I dag serveras det äppleplättar till frukost. Passade på att steka några igår kväll när jag ändå stekte raggmunk.



Äppleplättar.

Måndag och vi startar upp en ny vecka. Hualigen vad tiden rusar framåt. I dag serveras det äppleplättar till frukost. Passade på att steka några igår kväll när jag ändå stekte raggmunk.



Frukostbröd.

Och sen serveras det nybakat bröd till söndagsfrukosten.



Jäser över natten.

Mats jobbar på lördagskvällen. Jag hänger lite i soffan och är även lite huslig.

Gjort en deg som skall jäsa över natten och gräddas i morgon.



Söndagspromenad.

När jag inte kan springa så får det bli promenad. Vi fick ihop tio kilometer. Mycket väl godkänt. Ska även ta mig till gymmet i eftermiddag.



Söndagspyssel.

Maken fixade söndagens lunch. Böngryta. Med mycket hetta. Så gott. Jag rostade lite müsli. Jag har kommit på att det är enkelt att fixa själv.



Fredag kväll.

Maken och jag lagar mat tillsammans i köket. Kul att vara två som gillar att laga mat.



Onsdag.

Onsdag är lill-lördag så då festar vi till det lite grann. Lagar chicken fajitas, dricker ett glas rött och tänder ljus. 

Efter en rolig dag på jobbet med många trevliga samtal så blev det ett pass på gymmet. Riktigt kul idag för jag kände mig så pigg.



Kvällspromenad.

Så härligt med en kvällspromenad. Ger så mycket extra energi till kvällen och jag sover så gott. Bäst att passa på att njuta av alla färger utomhus.



Härlig höstdag.

Träning i Ljungsbro för vissa. Fikasupport och promenad för andra. Vilka härliga färger det är i naturen nu.



Knäckebröd.

Startar dagen med knäckebröd, te, kvarg och egengjord müsli. Mätt och belåten. Ny plats på jobbet idag. Får se hur det känns.

Knäckebrödsburken, en present från Linda flr många år sedan när hon varvi Leksand med sin kompis familj. Mycket bra köp.



Testar nytt.

Fick ett recept på mellanmålsmuffins från Jessica. Dessa luktar gott men jag har inte smakat ännu.
Får nog bli lunchmuffins i morgon med keso till.



Vacker morgon.

Härligt att vakna till denna utsikt.



RSS 2.0