Sommaren går mot slutet.

Nu börjar vi närma oss slutet och hoppas på några härliga höstdagar. Så skönt med friskare luft. Efter helgens skyfall verkar det klibbiga försvunnit. Det var som det låg ett klibbigt lager över hela kroppen som inte gick att tvätta bort.

Nu startar vi en ny dag. Först blir det jobb och sen väntar ett besök på gymmet. En helt vanlig dag med andra ord.



Söndagssallad.

Slängde ihop en sallad till söndagslunchen av det jag hittade i kylskåpet.



Nytt vin.

Maken köper vin. Då väljer han gärna bland det som kallas tillfälligt sortiment. Detta smakade mycket bra. Perfekt handbagage.



Testar nytt.

Letade efter ett recept med fläskfilé. Hittade ett. Fläskfilé, mozzarella, vitlök, basilika och tomater. Det blev riktigt gott. Potatis och tzatziki tilö detta.



Mycket folk.

Det kryllar av folk på stan. Alla som aldrig är ute annars är ute nu. Det är stadsfestival. 

Jag hade varit en sväng hos mamma så jag gickbett extra varv på stan på vägen hem. Orkade liksom inte med det. 

Då är det skönt att komma upp till lugnet i lägenheten.



Shoppinglista.

Gillar inte att handla mat men jag börjar på en lista.



Jobb igen..

...i morgon. Nu rullar hösten igång på riktigt och vi får försöka sätta upp några nya resor som mål. Det är alltid så kul att ha något att se fram mot.

Nu en stund i svalkan på balkongen.



Hemresa.

Lämnade ett varmt Kalmar efter en stund i lekparken med barnbarnen.

Det blev ett stopp i Kisa på hemvägen. Det hör inte till vanligheterna att söndagspizzan intas i Kisa.



Ironman.

Några härliga dagar i Kalmar är till ända. Men det har varit så himla kul och trevligt. Fruktansvärt varmt sp träningskläder är det ända jag använt under resan  trots att jag varken tränat eller tävlat.

En Ironman genomförd av maken och ett gäng andrs klubbkompisar. Det blev ett hejande hela dagen lång. Riktigt kul men ack vad trötta vi var på kvällen.



Rea.

Det här kan man ju inte bara ignorera och gå förbi. Ett svart glansigt linne för 99 kr. För säkerhets skull så köpte jag även ett benvitt.



Semesterns sista......

......golfrunda blev det idag. Första nio hålen var helt ok men de sista nio var katastrof.

Har hunnit en tur till min mamma på eftermiddagen, och nu har jag förberett för tacos till kvällen innan maken ska jobba natt.

Laddar inför morgondagens jobbstart med att sitta på balkongen och läsa.

Sen behöver jag tänka ut vad jag ska ta på mig i morgon. Under dessa tre lediga veckor har det varit mest träningskläder och golfkläder. Inget smink har det inte gått åt heller.



Golf.

Då kör vi en runda igen. Det gick riktigt bra idag trots den starka vinden.



Husmanskost.

Denna vecka har jag sett så många bilder på köttbullar, sås och lingon så jag blivit så sugen på det. Började dagen med att steka köttbullar och cöra brunsås. De serveras till middag ikväll.



Variation.

Efter gårdagens golfrunda varierade jag mig med vitt istället för rosé.

Innan rundan så värmde jag upp genom att slå en hink. De enda gångerna som jag träffade bollen var då jag använde drivern. Trots detta gick slagen ganska ok på rundan. Iallafall de första nio hålen.



Kvällsmat i går.

Det var en i familjen som var riktigt glad över gårdagens kvällsmat.
- Ska du också ha korv måste du köpa fler, sa han när han såg de som fanns i kylen.



Biltvätt.

Lika bra att fixa biltvätten innan jag parkerar den i garaget. Tur att det bara var smådjur att tvätta bort. Det kunde ha varit värre då det dök upp en älg vid vägkanten i de småländska skogarna. Som tur var vände den vid sidan av vår bil.




Utflykt.

Dagens utflykt gick till Ullared tillsammans med Linda. Lyckades med att fylla kundvagnen även denna gång. Det blev t.o.m lite julklappar. Det gäller att vara ute i god tid.



RSS 2.0