Blodomloppet.

I dag var det dax för Blodomloppet. En återkommande aktivitet i butiken. Vi bildar ett lag och så bjuds vi på pick-nick av ICA. Mysig tillställning. Perfekt löpväder, men det kunde varit lite varmare med tanke på pick-nick.

Det gick ovanligt lätt att springa. Lätta ben. Konstigt med tanke på att jag är genomförkyld.




Sämre kan man ha det.

Lunch tillsammans med en trevlig kamrat, Annika. Sol och denna utsikt.

Innan lunchen blev det en golfrunda på Vesterby. Jag är nöjd med ganska mycket av dagens spel. Nu vill jag ut och spela snart igen.

Vid lunchen konstaterade vi att vi hade det ganska lyxigt. Golf, lunch och bara oss själva att ta hand om.

Jag har även hunnit med en snabbrunda på stan, och lite fönstertvätt. Lagat kvällsmat åt maken, och snart blir det en kvällspromenad.


Äntligen.

Dagens investering. En ny strykbräda. Välbehövligt.

Jag har varit på gång länge. Den gamla var fallfärdig. Jag fick skruva ihop den före varje strykning. Hur kul var det?

Jag tog en tur på Maxi efter jobbet. Passade på att ta bilen idag. Det var dax att fylla på kylskåpet ordentligt. Naturligtvis blev det kontroll när jag kom med mitt jättelass. Inga att anmärka på.

Ledig dag i morgon. Underbart att se fram mot.


Kvällspromenad.

I kväll blev det en skön kvällspromenad. Lite kallt kanske, mot vad vi blivit vana vid de senaste dagarna. Frisk luft var iallafall skönt efter en dag i butiken.

En enkel kvällsmat, och lite fönstertvätt har också hunnits med. Fönstren var precis gula av pollen. Nu regnar det dock på dem ser jag. Typiskt för att jag just tvättat dem.




Söndagspizza.

Jag har varit sugen på pizza hela dagen. Nu har vi käkat varsin god pizza. Så nu är jag så mätt, så det känns som om det kommer att dröja länge tills jag vill ha pizza igen.

Jobbarhelgen är nu slut. Jag gav mig ut på en joggingtur efter jobbet. Usch vilka sega ben. Kanske går det bättre i morgon?

Nu i kväll ska jag iallafall satsa på tidig säng-gång. Det skulle vara så skönt att vakna utvilad i morgon.


Mors dag.

Tack för fina blommor. Tack till mins kära döttrar.


Bra start.

Det har varit en bra start på dagen. Vaknade dock lite tidigare än planerat. Fast det är klart, nu hinner jag utnyttja min lediga dag maximalt.

Liten frukost som bestod av kvarg, och hallon. Efter det löpning. 9,5 lätta kilometrar i morgonsolen.

Nu väntar en dusch, och ett par ärenden på stan. I eftermiddag blir det en golfrunda med maken. Ska bli härligt att få vara ut i solen.


75 minuter spinning.

Dagens träningspass är avklarat. Skönt. Mycket varmt inomhus såklart men helt ok.

Som vanligt nästan. Omelett, och en proteindryck till kvällsmat. Nu väntar lite kvällspyssel, och så ser jag fram mot morgondagen. Den innebär ledig dag. Riktigt skönt skall det bli.


Sommar och sandaler.

I dag har det varit sommar, och sandaler. Investerade i ett par nya igår. Sköna att gå i på jobbet, och så lite nitar. Jag är väldigt förtjust i nitar.


Balkong-premiär.

I kväll har det varit premiär för kvällsmat på balkongen. Mysigt.


Tipspromenad.

Det är roligt med tipspromenad. Speciellt roligt när jag vinner pris. Riktigt fint pris.


Vaxholm.

Underbar utsikt. Det är så rofyllt med vatten.


Ny golfdag.

Solen skiner och det ser ut att bli en härlig dag. Äntligen är värmen på väg. Det känns helt underbart. Hoppas spelet flyter bättre idag.


Åda Golfklubb.

Här är vi nu, på Åda Golfklubb utanför Trosa. Mysigt ställe. Solen har lyst på oss hela dagen. Det bra golfspelet har dock lyst med sin frånvaro. Det kan bara gå bättre i morgon.

Till kvällen väntar middag och trevlig samvaro.


Hemma på besök.

Det känns lite så. Nu har vi varit i Stockholm i två dagar, och nu är det dax att packa om igen. Till helgen blir det två dagar i Trosa. Golf med trevliga kamrater ser vi fram mot.

Det blev sallad till kvällsmat. Till detta ett gott rose. Det passade bra efter en lunch på McDonalds.

Här kommer lite fina tulpaner från Stockholm.



Italienskt.

Det blev italienskt igår kväll. Vi hittade en trevlig restaurang som serverade god mat. Priserna var också riktigt bra. Det blev förätt med kryddig korvar, skinka, pesto o.s.v. Ett mycket smarrigt vitlöksbröd serverades också. Pasta till varmrätt. Mums.

Kvällen avslutades med en drink i hotellbaren, där vi även fick se Sverige förlora i hockey-VM.



Promenad i Storstan.

Vi har gått hela dagen idag. Vi promenerade till och från hotellet på Kungsholmen. Promenad även i en del affärer. Naturligtvis även lite lyckad shopping. En mycket fin väska till mig, och lite golfkläder.

Nu är vi på väg mot någon restaurang. Vi är sugna på italienskt.


Lunch.

Dagens lunch i Kungsträdgården smakade bra.


Veckan redan slut.

Iallafall arbetsveckan. Tre dagar har rusat iväg.

Det blev lite löpning nu ikväll. Inte så lätta ben direkt, men skönt att ha gjort det. Kvällsmat med hamburgare, och keso. Ett glas rött till. Det är ju trots allt Lill-lördag.

I kväll gäller nu först Uppdrag Granskning på TV. Efter detta lite packning inför morgondagens resa till huvudstaden. Det ska bli kul.



Oväntat lätt.

Så gick dagens löprunda. Lite trötta steg i början, men sedan sprang vi på riktigt bra. Det var kul att springa igen. Jag ser redan fram mot nästa års Göteborgsvarv. Men först så kommer det ett Lidingölopp.

Jag har fått beröm från flera kunder idag för mina fina naglar. Roligt. Jag var tvungen att skicka ett sms till Maria, för att berätta det. Roligt att glädja någon.


Nu så är det bara en arbetsdag kvar denna vecka. Sedan skall jag vara ledig i fyra dagar. Det känns lyxigt. Mycket roligt väntar denna helg.


Lyx.

Nagelvård är lyx. Den lyxen vill jag gärna unna mig. Jag har vant mig vid fina naglar. Maria är så duktig. I dag blev det lite mera vågade naglar än vanligt.



Trevlig söndag.

Hotellfrukost smakar alltid bra.

En liten runda i Nordstan innan vi startade vår hemresa. Hittade en vit top på HM för 149 kr. Från något dom kallas Trend, och bara finns på vissa utvalda HM, upplyste mig döttrarna om.

Lunchstop på Max i Jönköping. Erik kom och mötte oss där. Vi fick beundra den nya motorcykeln. Ett stop hos Linda och Erik för att kolla på balkongen.

När vi kom hem igen begav sig Mats ut på en löprunda. Jag fixade lite tvätt, och städning hemma. Kvällsmat på det, och nu laddar vi för ny vecka. Det är ju bara en tredagarsvecka så den rusar säkert bara iväg.


Göteborgsvarvet.

Nu är det gjort. Vi har sprungit Göteborgsvarvet. Folkfest och jättekul. Jag kommer tillbaka nästa år.

Vi lämnade ett grått Linköping på morgonen. Någon timme innan start blev det blå himmel här i Göteborg. Perfekt för mig som ville ha sol.

Som sagt var. Riktigt roligt och det gick lätt att springa. Bara två stora backar över broarna, där Göta Älv-bron var jobbigast. Se sista två kilometrarna kändes lite tyngre, trots att jag hade samma kilometertid hela loppet.

Överfulla spårvagnar så vi tog en promenad tillbaka till hotellet. Säkert fyra kilometer. Knäppa eller?

Dusch och en mycket god, och trevlig middag på kvällen.


I morgon gäller det.

Dax för Göteborgsvarvet. Det skall bli kul. Jag har laddat med pasta ikväll. Till detta en god sås, gjord av maken. Den innehöll lövbiff, kantareller, champinjoner, grädde och naturligtvis kryddor.

Vädret ser ut att bli sådär. Vi hoppas att SMHI har fel, så det inte blåser så mycket. Som sagt var. Jag vill helst ha sol.

Avfärd vid sjutiden i morgon bitti. Linda skall plockas upp på vägen, i Jönköping.


Ansiktsvård.

I dag, när jag var på Kicks, fick jag en liten väska fylld med fina produkter. Så nu har det blivit en ordentlig ansiktsvård, och jag känner mig så len.


Sista träningspasset......

........före Göteborgsvarvet. Det fick bli några kilometer på löpbandet på Frisk.

Jag cyklade hem från jobbet, efter att ha handlat på Maxi. Regnet öste ner, och jag blev genomsur. Som tur var så var det inte kallt. Då var jag inte så sugen på att ge mig ut i regnet igen, för att bli blöt.

Nu i kväll är det lite små-pyssel framför datorn som gäller.

Snart så får vi förhoppningsvis, sol, sommar och värme även här hemma.




Regn.

Regn både när jag cyklade till och från jobbet idag. Det hör inte till vanligheterna. Hela vintern har det varit perfekt cykelväder. Jag hoppas på bättring tills i morgon.

Styrelsemöte med vår HSB-förening i kväll. Vips så var den här dagen till ända. Bäst att sova en stund.


Liten runda.

Det blev en liten joggingrunda ikväll. Endast 4 km. Nu är det laddning, och pepp inför Göteborgsvarvet som gäller. Jag har just vårdat mina fötter, och klippt tånaglarna. Inget som skall skava här inte.

Nu hoppas vi på ett bra väder på lördag. Jag vill ha sol. Jag trivs med att springa i solen. Även om luften känns friskare i regnet.


Kvällspromenad.

Jag har varit ute på en kvällspromenad. Skönt. Det blev en riktigt social promenad, trots att jag var ensam. Jag träffade flera stycken som jag stannade för att prata en stund med.


Golftävling.

I dag var det dax för golftävling. Det har varit en heldag på Landeryd. Tur att vi har haft sol.

Jag spelade i lag med Victoria. Jag lyckades med min bästa runda hittills i år. Lite extra kul när det var tävling. Vi gick i en boll med två andra trevliga tjejer. Resultatet blev en mycket trevlig runda med många skratt. Dock ingen topp-placering, men jag tycker vi skall vara nöjda.

Efter ett stop på Signalen, och en liten sen middag tror jag att jag kommer sova gott i natt.


Milspåret.

Det blev en tur till Vidingsjö för att springa milen, nu på eftermiddagen. Det gick riktigt bra. Jag lyfter inte så mycket på fötterna, när jag springer. Resultatet är att jag snubblar till lite då och då, på rötter och stenar. Maken sprang bakom och var nervös hela tiden. Till slut föll jag handlöst i backen. Det gick bra som tur var. Ett litet blåmärke på ena knät, och en liten skråma på det andra benet.

Nu laddar vi för hemma-hamburgare, och årets första rose.


Tapas och törstig.

I går kväll blev det lite små hemma- tapas. Mycket gott. Vi köpte en tapas- bricka på Maxi, och så plockade vi ihop lite extra saker. Tapas är lite salt, så nu har vi törstat hela natten.

Vi festade på en glass från Bosses igår kväll. Egentligen är jag ingen riktig glassälskare, men det satt bra efter tapasen.

Nu börjar det att fyllas med folk på uteserveringarna. Jag vill dock gärna att det skall bli lite varmare för att vilja sitta ut. Det smakar inte gott att käka om jag fryser.


Skön cykeltur.

Just hemkommen från en skön cykeltur. Frisk och härlig luft ute ikväll.

Jag har cyklat hem från Malmslätt. Jag har tillbringat kvällen hos min kusin. Trevligt. Vi har käkat lite gott, och snackat bort några timmar.




Jobb och jogg.

Det har varit dagens aktiviteter. Skönt att röra på benen, även om de är lite ömma.

Kände mig helt fel klädd när jag cyklade hem idag. Alla verkade tro att det var sommar. Där kom jag i min tjocka jacka, och svarta jobbarjeans.

Hämtade ett paket på posten idag. Proteinpulver. För att blanda till en dryck, art dricka efter träning. Det var riktigt gott.


Nylackat.

Även naglarna har fått sig en uppfräschning.


Melvin.

Så här bra har det Melvin på bår balkong i solen.


Tisdag = Söndag.

Så känns det idag. Som söndag.

Golfrundan är avklarad. En rätt bra runda i solen. Jag invigde mina nya skor idag. Sköna. Jag har inte kommit så bra överrens med mina gamla. Fått knyta om dem hela tiden.

Mats skulle vila inför nattljobbet när vi kom hem. Dumt att sitta stilla tänkte jag, och så blev det en löptur på 5 km.

Jag har gjort fint på balkongen också. Oljat trätrallen, och putsat alla glasytor. Nu är även blommorna, och Melvin på plats. Melvin är ett får i porslin. Vi köpte honom när vi bodde i Hjulsbro, och döpte honom till Melvin. Nu är det bara bord och stolar som fattas. Det överlåter jag år maken.


Sol.

Härligt att vakna upp, och se att himlen är blå.

Inte lika roligt när jag öppnade sovrumsfönstret för att få in lite frisk luft. Fick ligga och lyssna på en person som satt på sin balkong och snackade i telefonen. Inga vackra ord som sades.

I dag blir det golf på Norra på Landeryd. Vädret ser kanon ut för golf. Sol och nästan ingen vind.

Jag har försökt att ladda upp en fin vårbild. Träd med rosa blommor. Men det vill liksom inte fungera.


RSS 2.0