Nya gardiner.

På väg hem från jobbet idag stannade jag i gardinaffären. Jag skulle köpa lite nya saker till våra persienner. Jag kunde naturligtvis inte låta bli att kolla lite på gardinerna. REA hade de också. Jag blev lite sugen på lite sugen på somriga gardiner till köket istället för mina svarta. Blommor känns som sommar.





Grattis Linda.

I dag fyller Linda 19 år. Vi väckte henne med sång och frukost på sängen i morse. Jag skall inte säja att hon var direkt överförtjust av att bli väckt redan klockan halv åtta. Men fyller man år så gör man. Då kan man inte styra över detta själv. Hon verkade iallafall nöjd med sina presenter.

Nu i kväll har jag, Jessica, Linda och Erik firat lite. Vi käkade tacos, och Linda gjorde en glasstårta. En glasstårta som påminnde mycket om de glasstårtor jag brukade fixa till Lindas barnkalas.






Rolig golfkväll.

När jag körde hem från jobbet idag funderade jag på att åka upp till golfbanan en sväng. Tänkte att det skulle vara skönt att komma ut en stund.

Det måste ha varit någon som hörde vad jag tänkte. När jag kom hem ringde Pernilla och frågade om vi skulle spela golf. Klart att jag  ville det. Hennes dotter, Alice var också med. Det var en rolig runda för alla spelade vi bra. Det var många golfare ute i det härliga sommarvädret.

Nu är det en sen kopp te och lite kex med ost som gäller.




Jag gillar mitt jobb.

Tänk vad det är roligt på jobbet när det är fullt ös. Jag har jobbat en långdag idag, och tiden har bara rusat iväg. Nu skall jag slappa lite framför TV:n, och gärna hinna läsa lite i min bok innan det är sovdax.

Jag skall vara ledig torsdag-söndag denna vecka så jag hoppas att det soliga vädret håller i sig. Det ser så ut enligt prognosen iallafall. Jag håller alla mina tummar. Äntligen skall jag få tillfälle att använda mina sommarkläder.



5 km.

Hemkommen från Vidingsjö. Det blev ett varv på femman. Jag måste erkänna att jag var lite seg i benen. Nu kan jag iallafall känna mig nöjd med mig själv. Jag har jobbat idag så dagen har gått i rasande fart.

Jag tror att jag skall lägga mig och läsa lite i min bok om en stund. Jag läser alldeles för lite nu för tiden. Tiden räcker liksom inte riktigt till. Jag är helt ensam ikväll så det gäller att passa på. Om jag nu inte fastnar framför TV:n för att se lite på fotbolls-VM.



Familjekväll.

I går blev det en smarrig grillmiddag, och en trevlig familjekväll. Maken grillade goda köttbitar, trots att han bara gnäller att det är så trist att grilla. Tack för det. Han blev mutad med ett par korvar. Korvälskare som han är. Linda ansvarade för datorn, och vi för musikönskningarna. Vad det är bra med Spotify.

Vi hann också med ett parti plump. Jessica hade visst inte fattat reglerna utan startade med en lång plumprad. Det resulterade i att hon kom sist. Segrande ur detta spel gick Linda. Grattis Linda.

Grannens barn inspererade till lekar. Jessica och Linda gav sig upp på deras studsmatta. Efter detta blev det golfspel i trädgården. Med plastbolar skall det tilläggas.

Sommarkänslor trots att det inte var så jättevarmt ute och vi var tvungna att gå in när myggorna anföll. Jag gillar inte myggor men de gillar mig.






Nykterhetskontroll.

Nykterhetskontroll idag igen. Andra gången på en vecka. Naturligtvis gick det bra även denna gång. Trots att jag inte vet att det är någon fara så blir jag alltid rädd för polisen. Konstigt! Speciellt som dessa poliser var två små flickor.



Midsommarmat.

Det blev en enkel och lugn midsommar. Jessica och Linda kom hem från Kreta på kvällen. Vi käkade sill, potatis, kex och ost på altanen. inte så himla varmt direkt. Men det var trevligt. De hade haft en bra vecka på Kreta. De kunde tänka sig en liknande julklapp nästa år. Konstigt eller? Tur att det är långt till jul. Nu skall vi först njuta av sommaren.




Glad midsommar.

I dag firar hela Sverige midsommar. Vädret ser ut att bli fint. Hur bra kan det bli?

Maken jobbar en stund på förmiddagen. Kan det verkligen behövas mera mat i affärerna?

Jag har fixat iordning lite här hemma. Nu skall jag sätta mig en stund på baksidan, och jobba lite på solbrännan. När maken kommer hem skall vi åka upp till Landeryd. Där serveras det brunch i restaurangen. Det låter gott. Efter detta så blir det naturligtvis en golfrunda. Det blir en solig runda. Det är mycket lättare att spela golf i solsken. Om det nu någonsin är lätt.

Döttrarna kommer från Kreta i kväll. De landar på Arlanda på eftrmiddagen. Så i kväll blir det en lite senare midsommarbuffé. Hoppas maken inte hungrat ihjäl tills dess. Han vill alltid äta så tidigt som möjligt. Jag får mata honom med ett par korvar så skall det nog gå bra.

Ha nu en riktigt trevlig midsommar.







Grillad korv.

Nu har vi värmt upp lite inför midsommarhelgen med att grilla korv. Lite potatissallad och grönsaker till detta. Gott. Skönt att få sitta på altanen och varva ned lite.

Jag var på Maxi och handlade efter jobbet. Mycket folk och alla ungar bara tjöt. Ljudnivån var på topp. Jag gick som i trans. Grävde som alla andra bland färskpotatisen för 88 öre/kilo. Kaos vid sillen. Jag satsade på den dyra från Abba för jag vet att den smakar gott. Nu är iallafall kylskåpet fullt, och det ser ut som vi skall överleva helgen. Det är inte klokt vad alla handlar. Mats berättade i går om alla mängder mat som de kör till Maxi. Det är helt ofattbart. Undra om alla är mycket hungrigare än vanligt eftersom att det är midsommar?

Sill och potatis är ju inte ens dyrt. Konstigt att slutsumman vid kassan blev så hög......!!!!!!

Golfkväll.

En härlig golfkväll på Landeryd blev det i kväll. Vilket underbart väder. Jag mår så bra när det är sommar och solen skiner.

Golfen gick förvånansvärt bra så det var så kul. Utom på det sista hålet då bara bollen helt plötsligt försvann. Så kan det vara ibland. Det är bara att bita ihop och satsa på nästa runda. Jag längtar redan till den.

Lunchen var så trevlig som jag hade tänkt idag. Vi pratade hela tiden. Vi hinner inte riktigt prata så mycket som vi vill på en lunch. Vi måste ta en ny snart igen. Salladen smakade lika bra som vanligt.

Snart sovdax och så bara en arbetsdag innan det är dax att fira midsommar. Härligt.



Jag ser fram mot lunchen.

I dag ska jag äta lunch med en kompis som jag har jobbat med för några år sedan. Det skall bli riktigt trevligt. Det blir troligen en smarrig sallad. Nu skall jag iallfall jobba först. Tiden fram till lunch går säkert fort.

 


Vanlig tisdag.

I dag har det varit en vanlig tisdag med jobb. En hel del kunder på besök i butiken. Jag fick en fin blomma med en midsommarönskan från ledningen i köpcentrat. Jag hade satt den på mitt skrivbord för att jag inte skulle glömma den. Naturligtvis står den kvar där fortfarande. Jag tar hem den i morgon.

Mats och jag åkte till centrum och köpte lite kvällsmat. Jag valde en paj med spenat och lax. Mats valde en räkmacka. Alltid en favorit för honom. Till det blev det ett glas vin. Gott. Ett glas på en vanlig tisdag kan vara gott ibland.



Veckan har börjat.

Måndag igen. Inget större fel på måndagar.

Lunch på Sannes med Mimmi. Trevligt som vanligt. Det blev sallad med lax. Oj, så nyttigt med lite fisk. I morgon blir det matlåda igen. Då väntar isterband, och dillstuvad potatis. Det är inte illa. Lite hederlig gammal husmanskost.

Mats och jag har varit i Vidingsjö och sprungit nu ikväll. Skönt. Efter detta blev det en toast. Smarrigt men inte lika nyttigt som lunchen. Men jag har ju iallafall tränat.

Testade min nya potatisskalare nu i helgen. Snacka om bra. Varför har jag inte köpt någon tidigare? Maken surade lite igår när vi fick Maxibladet. Denna vecka hade de sänkt priset på den med 100 kr. Så kan det vara. Det går inte att tänka hela tiden på att det kanske blir rea. Då kommer jag aldrig att få någonting.







Grattis Mats.

I dag fyller Mats år. Han fick lite extra fin frukost i morse. Några små presenter också. I fredags fick han välja golfbollar i golfshopen. I dag fick han en pikétröja,  och en t-shirt. Just nu fick han åka ner en sväng till jobbet. Någon hade missat lite i schemat. Han hinner iallafall hem till vår planerade golfrunda 12.33. Det hade varit jättetrist annars om all vår födelsedagsplanering hade krossats.

Jag skall snart bege mig upp till golfbanan och tjuvträna lite innan. Hoppas att det hjälper.

Golftävling.

I går var det golftävling på Landeryd. Min andra tävling i mitt golfliv. Vi startade med singelspel under sex hål. Det var inte speciellt lyckosamt. Efter detta fick vi slå vart annat slag. Det gick betydligt mycket bättre och det var himla kul. Jag har inte sett hela resultatlistan ännu, så jag vet inte vår placering. Dock kom vi ej bland de tio första, då de fick pris i går kväll. Någonstans i mitten skulle vi vara jättenöjda med. Det var trots allt 100 lag med i tävlingen. Det var en rolig runda och vi fick sällskap med ett jättetrevligt par.

På kvällen var det en liten buffé och prisutdelning på Harrys. Ganska lugn tillställning. Synd att det regnade igår så vi inte kunde sätta oss på någon uteservering och mysa lite.


Pirrig.

I morgon skall Mats och jag delta i vår andra gemensamma tävling. Jag känner mig lite pirrig inför detta. Jag skall försöka att göra mitt bästa för att lyckas. Jag har läst på tävlingsreglerna nu i kväll. Vi har startid redan 08:44. Skönt att komma iväg. Jag vill upp till golfbanan, och träna lite innan dess. Vi är ju alltid vakna tidigt så det skall nog inte vara några problem. Hoppas att det är fint väder i morgon. Det är alltid lättare att spela då. Så kan jag ju använda min nya kjol också.

Nu har vi just käkat en paj till kvällsmat. Laddar inför en fotbollsmatch nu i kväll. England-Algeriet. Spännande.




Kreta.

Döttrarna har ny lyft från Arlanda mot Kreta. Hoppas att de får en härlig vecka.

För min del blev det då lite dåligt med sömnen i natt. Jag var vaken och vinkade av dem strax efter två i natt. De skulle köra till Arlanda med lillebilen. Så lite orolig är jag innan de kommer fram. Jag fick iallafall ett sms tio i fem att de satt på minibussen. På väg från parkeringen till terminalen.

Lite svårt att somna om efter detta så det blev inte mycket sömn i natt. Som tur är planerar jag att sluta redan klockan två idag. Det skall bli så skönt.


Nyinköpt.

Nu är jag lycklig ägare till en elektrisk potatisskalare. Jag har spanat på en i flera år men aldrig kommit tills skott. Nu kände jag att det var dax. Jag längtar tills jag får prova den. Jag önskade att jag hade haft den inför Lindas studentbjudning. Den kostade inte så många slantar. Träffade min kusin igår, och hon sa att det var en av hennes bättre investeringar.



Nyss ringde en tjej från Filmstaden och sa att hon hittat Jessicas solglasögon. Vilken tur. Hon fick ett par dyra fina i födelsedagspresent från oss. I går var de på bio, och då hade de ramlat ur väskan. Hon var där tidigare i kväll och då hade de inte hittat några. Snacka om att hon var arg och deppig.

I natt reser döttrarna mot Arlanda och Kreta. Planet går klockan sju i mogon bitti. De tar den lilla svarta till Arlanda. Ha en trevlig resa och kör försiktigt.


Uteservering.

Jag vill också sitta på en uteservering, dricka rödvin och prata strunt.

Jag promenerade hem från jobbet idag. (Bilen är på BVS och skall bli fin). Jag gick genom stan. Solen sken och det satt fullt med folk på uteserveringarna och njöt. Då blev jag verkligen lite avis. Kanske det kan bli min tur en annan dag?

Det var iallafall skönt med en promenad hem. Motion sitter alltid fint. Ingen hemma här i kväll. Jessica är på bio, Linda är ute och grillar någonstans och Mats jobbar. Jag kör en tvättmaskin men efter det skall jag gå och lägga mig för att läsa Allas veckotidning. Såg att det fanns lite smarriga recept i den. Kanske något att fixa till midsommar?



Lindas studentblommor. Fortfarande fina.




Lite trött.

Jag känner mig faktiskt lite trött efter dagen. Ytterligare en långdag på jobbet. Helt plötsligt faller jag väl bara ihop en dag.

Äntligen lite sol idag. Det piggar upp. Men fortfarande inte tillräckligt varmt. Jag använde mig av ´´stjärtvärmaren´´ i bilen i morse. Det kan inte vara normalt att behöva göra det i mitten av juni. Varmt och skönt var det iallafall.

I kväll hade gårdagens berg av tvätt förvandlats till ett berg av stryktvätt. Nu är den fixad och klar. Sängen väntar på mig. Det skall bli så skönt. 

Natti, natti.

Skor.



Jag undrar var alla fötter är som hör till dessa skor. 30 par skor........ Och detta är bara en liten del av alla skor som finns i detta hemmet.

Jag borde vara tröttare efter en långdag på jobbet. En man kort idag så det blev extra jobb för min del. Trots detta hade jag en hel del energi när jag kom hem strax efter halv nio. Gick lös på berget av tvätt i tvättstugan.

Nu har jag just beställt taxfree-varor. Så mycket pengar jag har sparat. Ingen resa för mig dock men möjlighet att handla taxfree. Det var tag 5 betala för 4. Jessica anmälde sig direkt på den femte som var gratis. Förvånad?

Här kommer en bild från gårdagens trevliga picknick i all enkelhet.


Picknick på hemmaplan.

I kväll blir det sommar-picknick med mina trevl.iga jobbarkompisar. Vi hade planerat att vara på Stångebro med utsikt över ån. Känns inte som vi riktigt kan lite på vädret så picknicken blir hemma hos mig istället. Jag har för mig att det var precis samma historia förra året.

Jag har köpt hem lite picknickmat som jag snart skall förbereda.




Mera student 2010.












Halv storm.

Oj, vad det blåser ute idag. Positivt med detta är att vinden hjälper till att torka upp efter gårdagens regn. Negativt, det blir fruktansvärd motvind på första utslaget på golfbanan. Fast det är klart. Någonstans måste det även vara medvind.

Nu väntar en runda på Landeryd. Vi får se vad dagen har att erbjuda i golfväg. Jag såg en snygg top sist när vi var i golfshopen. Men som sagt var. Ingen shopping förrän det blir in handicap-sänkning. Mats shoppade faktiskt då. En ny handske. Under tvång såklart. Han påstod att jag glömt hans gamla handske hemma med flit. Det fanns dock ingen sanning i detta.

Nej nu skall vi ut och packa bilen. Jag önskar mig själv och mina medspelare lycka till på dagens runda.


Student 2010.

Student i regnet. Det gick förvånansvärt bra. Det var inte så kul när jag vaknade i morse. Regnet smattrade på taket. Jessica och jag fixade de sista förberedelserna. Linda skjutsades till Sporthallen. Det fick bli champagnefrukost i Sporthallen istället för i Trädgårdsföreningen. Det funkade det också.

Som tur var att regnet lugnat ner sig lite tills det var dax för studenterna att rusa ut på trappan. Lite synd att det var svårt att se alla skyltarna bland alla paraplyer. Trafikkaos på stan pga alla studentekipage. Konstigt att inte polisen hade organiserat något.

Lunch för släkten hemma hos oss. Det bjöds på buffé. Hemgjord potatissallad, kyckling spett, marinerat kött, grönsaker och tzatziki. Kaffe och Jessicas jordgubbstårta till detta. Gott att äntligen få äta svenska jordgubbar. Det smakar så mycket sommar.

Nu väntar en kväll och natts fest för Linda. Jag tror att hon kommer att vara ganska trött i morgon bitti.


Studentförberedelser.

Dagen har gått i ett. Igen.

Började med frukost och tidningen. Efter detta en morgonpromenad. Skönt. Matshopping på ICA Maxi. Jag är glad att jag hade sällskap av Jessica. Vi stannade i Centrum också. Specialbeställningar från Signalen av Linda och Systemet. Jessica gillade inte att det blev dyrt när vi handlade. Trots att hon slapp betala.

Väl hemma igen var det matlagning och tårtbakning som stod på schemat. Hann också fixa oss en lunch. Färsk pasta med en lax-sås. Gott. Kaffe blev det också och fem minuters rast. Gav oss ut för att fixa lite björkdekorationer. Är det tillåtet att plocka det?
Vi provsmakade även jordgubbarna till tårtan. MVG.

18 hål golf tillsammans med maken och Nenne. De första nio gick jättebra. De sista nio mindre bra. Fokusering?

En liten kvällsmacka och nu återstår bara två saker. Hänga upp tvätten och måla naglarna.

Vädrets makter ser inte ut att vara på vår sida inför morgondagen. Jag tror att jag kommer att frysa i mitt linne.





Regnig kväll, igen.

Ingen sommarkväll i kväll inte.... eller är det så här sommarkvällarna skall bli detta året. Hoppas verkligen inte det.

Vi ställde in golfen som var planerad till kvällen. Det blev en promenad i rask takt istället. Blev lite blöta men vad gjorde det. Det var inte kallt. När vi kom hem grep rastlösheten tag i mig. Det blev lite fönstertvätt. De var så gula av allt det gula som finns i luften just nu. Nu är de fina igen.

Nu skall jag vara ledig torsdag och fredag. Det är dax att fira Lindas student. Det är lite som skall fixas innan dess. Jessica och jag skall börja med att handla på Maxi i morgon förmiddag. Jag har skrivet en shoppinglista av modell jätte. Det är hur länge som helst sedan det var koll efter självscanningen på Maxi. Då blir det säkert i morgon när vi skall handla mycket. Håll tummarna för att vi slipper detta.




Tack för matlådan.

I dag hade jag fått med mig en matlåda till jobbet, som jag inte lagat själv. Vilken lyx. Det hör liksom inte till vanligheterna. Döttrarna hade lagat en pastasås med lax igår. Det smakade gott.

Eftermiddagen försvann i rasande fart och jag kom inte från jobbet förrän vid halv åtta. Det verkar som att en del personer har fått sina skattpengar. Då sätter shoppingsuget igång direkt. På mitt konto fanns det inga pengar insatta idag iallafall. Det kommer säkert. Det blir inte så mycket tillbaka som vanligt. Räntorna är ju så låga nu för tiden.



Sommarblond.

Nu har jag äntligen varit hos frissan och blivit lite sommarblond. Synd bara att vädret ute inte passar ihop med sommarblond. Kallt igen. Jag vill inte ha detta väder. Trots regnet så vill jag snart ut en stund för att få lite frisk luft och motion.

Nu har iallafall håret fått sitt, vilket känns kanon. Fast jag vill fixa med det lite själv innan det känns riktigt ok. Jag känner mig alltid lite extra docksöt, när jag just har varit hos frissan. Håret är lite i lenaste laget. Det behöver en vecka på sig för att bli bra.

Det finns naturligtvis en massa roliga saker att shoppa hos frissan. I dag fanns det ett erbjudande med inpackning och schampo. Schampot blev i princip gratis. Fynd eller?


Döttrarna fixar maten.

Mats och jag var på golfbanan på förmiddagen. Soligt och härligt. När vi kom hem så hade döttrarna fixat maten. Så skönt det vara att bara sätta sig vid dukat bord. Tack så mycket. Det serverades kassler och potatisgratäng.

Hann sitta ute i solen en stund på eftermiddagen. Det blev en tupplur i solstolen. Till kvällen så gick vi på grillningen igen. I dag blev det endast korv. Det var dock inte helt fel det heller.

I morgon drar en ny vecka igång. Jag skall sluta lite tidigare i morgon för det är äntligen dax för ett besök hos frissan. Det blir en kort vecka då jag är ledig torsdag och fredag. Linda tar studenten på fredag så då skall vi fira henne.




Premiär för färskpotatis.

Nu måste det vara så attt sommaren är här för nu har vi smakat färskpotatis. Gott. Det smakar så mycket sommar av färskpotatis. Till det blev det grillat kalvkött. Det hade vi aldrig grillat förut. Köttbitarna var enorma och så otroligt mättande. Fast det är klart. Det är väl det som är meningen.

Två kompisar till Jessica (Malin och Stina) var här och käkade med oss. Trevligt. Två kompisar som hängt med sedan de var små alla tre. Det blev att vi pratade lite gamla minnen. Stina visade bilder som vi skrattade åt. Lite senare på kvällen stack de dock ner till stan. Uteserveringarna lockade. Vi blev kvar på denna uteservering.




Vesterby.

Vesterby visade sin bästa sida idag. Banan var jättefin, och solen lyste på oss. Jag är nöjd med mitt spel idag trots att lite fler poäng hade varit kul. Vi fick sällskap av två trevliga grabbar. Det är alltid lite spännande att se vilka vi får sällskap med. De flesta är trevliga och lättsamma.

Nu väntar grillen snart på oss.




Sommarmorgon.

Sovmorgonen lyste med sin frånvaro även idag. Men vad gör det när solen skiner, och det ser ut att bli en underar dag. Tidningsbudets moppe väcker oss varje morgon. Sommar som vinter. Lite trist.

Visserligen kommer jag upp, och får lite gjort. Har startat ett par tvättmaskiner. Tjejerna hade med sig lite tvätt hem från sin Helsingborgsresa.

I dag väntar en runda på Vesterby GK. Vädret ser som sagt ut att bli perfekt. Sol och vindstilla. Solbrännan skall det också jobbas på. Härligt. 

Ha en bra lördag. (För det tänker vi ha.)






Fredag igen.

Vips har en vecka försvunnit igen och det är fredag. Familjen är samlad hemma igen. Jessica och Linda kom hem från Helsingborg i eftermiddag.

Nu har vi käkat tacopaj och är mätta och glada. Det nya lådvinet smakade bra kan jag meddela. Även den hembakade äppelkakan. Nu är det fullt i magen igen.

Vi laddar för en kväll framför TV:n.


Veckohandling på cykel.

Som sagt var så har jag ingen tillgång till bil denna vecka. Trots detta hade jag ingen lust att skjuta på veckohandlingen till morgondagen. Jag plockade fram min cykel. Hängde en cykelkorg på den, och en ryggsäck på mig själv. Sedan bar det iväg. Tur att inte döttrarna är hemma och ser mig.

Lastade mina kassar fulla på ICA. Jag stod och skulle parkera min kundvagn. Då stannade min granne, och pratade med mig. Hon var jättesnäll, och körde hem alla mina kassar i sin bil. Så det blev trots allt en lätt shoppingrunda för mig. Ibland skall man ha tur.

Jag satsade på att köpa ett nytt lådvin idag. Franskt. Det lät iallafall gott när jag läste om det på etiketten på hyllan på Systembolaget. Om det även smakar gott får vi veta i morgon eller på lördag.



Jag har varit lite huslig nu ikväll. Maken längtade efter fikabröd idag så jag har bakat en kaka. Jag har även förberett två tacopajer tills i morgon kväll. Har även hunnit med att städa altanen och plocka fram trädgårdsmöbeln. Det är så himla gult av pollen överallt nu. Jag gillar det inte.




Linköpings GK.

Ledig dag idag och solen har lyst hela dagen. Hur bra kan det vara.

Mats och jag gav oss av till Linköpings GK i morse. Jag har aldrig spelat där förut. Det var jättefint. Kändes lite som att vara på semester när jag inte kände igen mig hela tiden. Golfen kunde förstårs gått bättre.

Satt ute och solade lite på eftermiddagen. Härligt. Grannen kom förbi och undrade om jag bättrade på brännan. Bättra på och bättra på. Jag tycker inte jag har någon solbränna att bättra på. Lite har jag iallafall fått idag.






Sommar, sommar, sommar.......

Är det äntligen sommaren som har kommit nu?

Jag hoppas iallafall det. Underbar kväll idag. Sista dagen som jag reste kommunalt till jobbet idag. För den här gången vill det säja. Det blev promenad hem idag också. Ett par stopp så det tog lite längre tid än vanligt. Jag fick sällskap till stan med en jobbarkompis. Trevligt. Vätskepaus hos hennes dotter, och sen startade vandringen igen. Gick förbi en gammal klasskompis från gymnasiets hus. Eftersom att hon var ute in trädgården blev jag stående där. Trevligt för henne har jag inte pratat med på länge.

Väl hemma igen var det bara att starta tvättmaskinen, och steka ägg till morgondagens golfmackor. Jag har förmånen att vara ledig i morgon. Det känns helt underbart skönt. Speciellt för att det ser ut att bli fint väder. Då skall jag sola mig.






Jag längtar till frissan.

Håret är en katastrof. Här sitter jag och längtar till frissan. På måndag är det äntligen dax. Det var svårt att få till en tid som passade både för mig och frissan. Nu är det iallafall min vanliga frissa som jag ska till. Hon går i skolan och utbildar sig. Vet inte vad som skall hända? Kanske det kan gå så jag msåte skaffa en ny frissa. Det är jag inte alls sugen på. Jag gillar min frissa så mycket.

Som sagt var.
- Jag längtar verkligen till måndag eftermiddag.


Promenad hela vägen.

I dag blev det promenad hela vägen hem. Det bara rullar på när jag kommer igång att gå. Det tog nästan två timmar att gå. Inte så konstigt med tanke på att det är 12 kilometer hem. Skönt var det iallafall.

Lite hungrig när jag kom hem så det smakade bra med mat. Känner mig lite stel i nacken. Jag har värmt mitt vetehjärta i micron. Så nu sitter jag här, och njuter av värmen från det. Synd att maken jobbar. Han kunde fått massera mig om han hade varit hemma.

Gav mig ut på klänningsjakt idag. Inget byte. Jag kom iallafall hem med en kjol som jag tyckte var fin. Lite annorlunda stil mot vad jag brukar köpa. Med ett linne till så kan den säkert funka bra. 



Första juni idag. Börjar inte sommaren i juni?
Min fråga är: - Var är sommaren?

RSS 2.0