Morgonvy.

Lite annorlunda morgonvy mot jag är van vid. Tre dagar på vift med företaget.

Hittade en härlig löprunda i morse. Riktigt bra start på dagen i det härliga vårvädret. Tror det kan bli en även i morgon.Ny vecka.

Lugn dag på jobbet. Dags att hotta upp tempot efter jobbet. Det blev intervallträning tillsammans med Mats, Jörgen och Nathalie. Det kändes bra inför lördagen.Lördagsjobb.

Jobbet gick fort. Kul för det var kunder hela tiden.

Två timmars promenad efter detta, och 7 km löpning innan jobbet. Det får jag vara nöjd med. Lite vind under löpturen. Det var längesedan sist.

Härligt att se flaggorna hänga rätt ner.Nästa helg.

Ja, då vet jag vad som sker nästa helg. Skall bli riktigt kul.Slut på veckan.

Oj då, redan slut på en ganska omvälvande vecka.

Fredag, känns gott även att jag jobbar i morgon. Har just ätit en laxmiddag. Fyndade billig lax igår. Mats hade lyckats hitta ett riktigt gott vitt vin till det.Ny vecka.

Måndag, och ny vecka. Dagen bara försvann. Vad hände?

Det blev en löprunda på kvällen. Lite blåst men annars helt ok väder för löpning. Lite tunga ben efter gårdagens cykeltur. Men, trots allt gick det ganska bra iallafall. Glömde bort att tala om att jag testade mina nya skor igår. De kändes riktigt bra.Söndagsmiddag.

Det smakade bra med mat efter cykelturen.Vilar på soffan.

Kände mig seg i huvudet när jag vaknade i morse. Vill inte vara sjuk. Så jag har tillbringat dagen på soffan. Tyckte det var bäst att vila. Men, så här på kvällskvisten börjar jag att kvickna till.

Det finns hopp för morgondagen.Lite förkyld.

Då gäller det att stoppa det direkt. Kan Jang och ingefära.

Ingen löpning på tre dagar, men i morgon är det dags igen. Äntligen.Snabb vecka.

Redan fredag. Har liksom inte hunnit med.

Jobb varje dag. Bishop Arms på tisdagskvällen. Vi var ju tvungna att utnyttja våra rabattkuponger. Patrik och Gunnar på middag på onsdagskvällen. En promenad och pizza på torsdagskvällen.

Vips så var veckan slut. Och så snö i morse. Vad hände?Tre pass.

Tre träningspass har det blivit idag. Härligt. 

Startade dagen med lite över tio kilometers löpning. Tanken var ett lite lugnare pass, men maken drog upp tempot. Då var det bara att hänga på. Det kändes riktigt bra i benen. Det gav mig styrka inför den väntande halvmaran. Mindre än tre veckor kvar.

Simning hann vi också med innan lunchen. Helt ok pass. Kycklingfilén smakade kanon efter detta.

Eftersom maken jobbar ikväll, så passade jag på att hänga med på ett intervallpass, nu ikväll. Skönt med ännu mera frisk luft.

Somnar nog rätt gott ikväll. Redo för att ta itu med morgondagen. Tanken är att starta den med ett simpass. Upp i ottan igen, med andra ord. Men det är det värt.Glad påsk.

Påskdagarna bara rusar fram.

Långfredag. 23km löpning med grillad korv hos Lisa 25 år. Trevligt. En dusch, och påsklunch och födelsedagskalas hos Jessica. Eftermiddagspromenad för hela gänget.

Påskafton. Jobb men tiden bara försvann. Lite kvällsförberedelser. Middag med barnen hos oss på kväll. Vi hoppade den traditionella påskharen, och satsade på tapas. Det kändes som ett bra val, då alla näst intill slickade tallrikarna.

Påskdagen. 20 km löpning. Lunch, och då utelek med Vincent. Vi passade på att mata änderna. Innelek med Vincent, och Adan fixade chicken fajitas till kvällsmat. Mycket gott.

Tur att det är en annandag påsk i morgon, och ytterligare en dag ledigt.RSS 2.0