Vasatorps GK.

Uppe med tuppen i morse för att starta spelandet redan kl 08,42. Vi käkade en stadig frukost innan vi gav oss iväg. Vi har alltid med oss mackor och kaffe för att kunna fika lite under rundan. Dagens spel var inte riktigt lika lysande som igår, men vi är nöjda. Lunch på Vasatorp. Strömming och potatismos för mig och Nenne. Mats satsade på Thaigryta istället. kaffet var så varmt så vi blev svettiga av att dricka det. När vi var mätta och belåtna gav vi oss ut på ytterligare en nio-håls-runda. Solen har lyst på oss idag och termometern visar på 27 grader i skuggan.

I går kväll gav vi oss ut på en liten utflykt. Till Grytan nere vid Kärnan. Vi fick sjunga lite allsång med Lotta Engberg. På vägen hem tog vi en paus vid Casa Mia för att festa på en hamburgare. Gott men lite onyttigt så sent på kvällen. Vi sover gott på natten för det blir långa dagar.

Nu sitter vi i lägenheten och slappar av efter dagens runda. Nyduschade och fräscha. Vi fick fylla på ölförrådet idag. Det går åt när det är så varmt ute. Får se vad som händer i kväll.

Här kommer det några bilder från Vasatorp.






Kommentarer
Postat av: Nettan

Vad härligt ni ser ut att ha det. Låter som om du har fastnat ordenligt för golf. Kul att ha ett gemensamt intresse med maken. Hälsa killarna och fortsätt att njut. (Tur att ni i alla fall är i rätt del av landet där vädret är bra.)

2009-07-15 @ 18:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0