Linda 22 år.

Grattis Linda.

I dag fyller Linda år. Vi har just firat med Spagetti Carbonara. Dock bara Mats, och jag. Linda och Erik har åkt till Jönköping för att fixa köket. Med vår bil, så i helgen har vi kört Nissan Micra. Det har gått jättebra.

Som sagt var så var det en bra golfrunda idag. Förra året mätte jag med Run Keeper hur långt vi går, nät det är en runda på Norrs. Det blev 8,5-9 km. Trots det så tyckte vi inte det riktigt räckte. Vi tog en promenad på tio kilometer. Riktigt skönt.

Nu är vi mätta, och kollar på TV. Vi känner oss klara för att orka ytterligare en vecka. Säkert går den lika fort som förra veckan.


50-års-kalas.

Vi firade Mats födelsedag i går kväll. Ett gäng gäster på besök. Trevligt.

Vi bjöd på en kall tapas-buffe. Det uppskattades, och alla blev mätta. Det var smidigt att förbereda, och det tog inte så lång tid.

Jag skulle naturligtvis ha tagit lite bilder, men jag glömde alldeles bort det.


Golfhelg.

Det har bllivit två rundor nu i helgen. Norra och Södra på Landeryd. Katastrof i spelet på lördagen, men tvärtom på söndagen. Roligt att det går framåt. Synd bara att det dröjer ett tag tills vi kan spela igen.


Imponerad.

Snacka om att jag blev imponerad när jag kom hem från jobbet idag. Det doftar såpa, och allt är skinande rent. Maken hade slitit järnet. Det gör mig glad.

Nu sitter vi nöjda med thai-mat, och rose. Det känns bra efter dagen, då jag fick sluta redan klockan halv sju.

Nu lite TV och sen kommer vi sova så gott.



Konstiga stycken.

Jag fattar inte varför det inte går at dela in texten i stycken. Det ser lite rörigt ut så här. Skriver jag ett inlägg via min dator, så blir det inga stycken alls, trots att jag gör dem. Skriver jag via appen i min telefon så blir det stycken, men raderna blir inte som jag vill. Tror att det funkar bäst via appen i iPaden. Jag får helt enkelt köpa mig en egen iPad. Skulle vilja ha en iPad mini.................

Veckan tar slut.

Fredag, och arbetsveckan tar slut. Det känns bra för det har varit många långa dagar denna vecka. I går blev det tolv timmar i butiken. Jag kom hem kvart i åtta. Då hade vår gårdsfest börjat, i regnet. Gjorde inte så mycket eftersom att jag redan var blöt efter cykelturen. Det blev ost, kex och bål till kvällsmat. Hälsosamt värre. Nu hoppas jag på en kortare arbetsdag idag. Jag har lite att förbereda tikväll inför morgondagens kalas. Ha en bra helg, alla kära läsare.

Regn.....

Shit, vad det har regnat hela natten. Det har visserligen varit ganska skönt att ligga inne, i sängen, och bara lyssna på regndropparna. Det blev ingen cykeltur idag. Jag fick skjuts till jobbet av Mats. Det blev riktigt bra, för nu kan han hämta mig efter jobbet, för vidare färd till Maxi. Vi skall handla lite till lördagens födelsedagsbjudning. Det blir skönt att få det gjort idag. Då slipper jag det på fredag, som planen var från början. Nu väntar jobb igen.

Styrelsemöte.

I går kväll var det dags för ett styrelsemöte i vår bostadsrättsförening. Först var det såklart en dag fylld med jobb. Stressade hem, och bytte om för att hinna i tid till mötet. Puh, jag hann. Eftersom att det var sista mötet innan sommaren så avslutade vi med en middag. Den blev på Scandic. Riktigt god mat. Tidígare hade jag bara ätit lunch där. Jag käkade en mycket god fiskgryta. Dit kan jag tänka mig att gå igen.

Löpning och omelett.

Ordningen är återställd.

I kväll blev det löpning och omelett. Innan dess en dag fylld med jobb. Mycket folk, och tiden rusade iväg.

Tiden i en solstol på Mallorca är nu ett minne blott. Här regnar det just nu. Vi får hoppas att det beror på att det fina vädret skall sparas, tills det är dax för oss att ha semester.


Sen sill.

Denna midsommar så blev det lite sen sill, och färskpotatis.

Midsommaraftonen firade vi med spanska tapas. Kvällen före midsommaraftonen firade vi makens 50-årsdag. Även Magnus och Lotta dök upp på middagen. Trevlig överraskning.

I dag blev det en golfrunda på förmiddagen. Blandat resultat med tanke på att vi inte spelat på två veckor. Lite matshopping på Signalen. Och så en hel del tvätt såklart.

Vi har varit ute på en löprunda också. Det gick över förväntan. Träning behövs med tanke på presenten jag gav till maken. En Stockholmshelg med hotell, där lördagens aktivitet är Stockholm halvmaraton för oss båda.





Hemma igen.

Nu är vi hemma igen efter en toppenvecka på Mallorca. Vi har haft det så himla bra, och framför allt roligt. Många skratt har det blivit under veckan.

God mat i massor. Mycket tapas. Vi har haft två favoritrestauranger. Så blir det nästan alltid.

Mycket sol, och en del motion. Vattengympa, promenad och löpning.

Idag lämnade vi hotellet 10,20 och allt flöt på bra. Ett stop på Max i Nyköping.




Inte ett moln.

Blå himmel och riktig sommar. Härligt.

I dag har vi hunnit med både vattengympa och en joggingtur.

Nu väntar en dusch,, barhäng och middag.


Mallorca.

Vi körde från Linköping redan klockan två på natten. Det blev en tidig frukost på Arlanda. Trevligt.

Allt flöt på perfekt. Det enda som dröjde var våra väskor på flygplatsen. Endast tio minuters resa till hotellet var mer än perfekt.

Vi hann med sol och bad. Lunch, och så en god fiskmiddag. Det blev en lång dag.




Ingen mat hemma.

Nu finns det verkligen inget i kylskåpet. Jag har inte handlat något, eftersom vi ska resa bort i en vecka.

Så det fick bli Mörners till lunchen. Ceasarsallad som vanligt. Undra var, och vad det kan bli till kvällsmat?

Linda och jag har gått en sväng på stan. Lite shopping till semestern. Tre klänningar, två linnen och så lite småsaker.

Mats och Linda är ute och springer. Det känns skönt att jag klarade av mina nio kilometer på förmiddagen. Nu kan läsa buffe, och bara ha de bra.




Tvätt, och packning.

Eftersom att jag ändå inte sover på morgonen, så är det bara att sätta igång att pyssla.

Jag passar på att tvätta i tvättstugan. Skönt att nyttja den när lakan, och handdukar skall tvättas.

Jag packar lite också. Plockar fram lite saker, men har svårt att bestämma mig. Linda och jag skall ut på stan idag, och då kanske det shoppas något nytt inför resan. Det känns inte alls omöjligt.


Nostalgi.

Jag blir riktigt nostslgisk. Bonnkapälle, precis som när vi tog studenten.




Semester.

Äntligen en veckas semester. Det känns riktigt bra. En vecka på Mallorca väntar. Ska bli så skönt. Vi lyfter från Arlanda på lördag morgon.

Men först en ledig dag i morgon. Det känns skönt att få varva ned lite grann. Det behövs verkligen. Mats och jag har just firat semestern med ett glas rött, trots att han jobbar under morgondagen.


Torsdag kväll.

Såklart blev det lite löpning i kväll. Två dagar utan löpning, och jag fåt nästsn abstinens. Det känns bra.

Jag fick sällskap av maken på löpningen. Nu har vi käkat laxburgare, och sallad. Helt ok. Som vanligt somnar vi säkert ovaggade i kväll. Mats börjar fem i morgon bitti. Hoppas verkligen att jag inte vaknar då.


En dag.

En ynka arbetsdag, innan det vankas semester. Det kändes riktigt bra att cykla till jobbet i morse. Det gjorde inget att regnet öste ner, och jag blev dygnsur. Nu väntar jobb, och dagen kommer säkert bara rusa iväg.

Morgon i Skövde.

I dag vaknar jag i Skövde. Två dagars möte med jobbet. Skövde är en stad som jag bara har passerat några gånger tidigare, och inte har jag sett så mycket av staden, under detta besöket heller.

Jag har just vaknat, solen skiner in genom fönstret. Det ser ur att bli en fin dag även idag. Jag längtar till frukosten, men först en dusch.




Jobb, och jogg.

Ännu en jobbdag, med massor av folk. Alla verkar orka att shoppa hur mycket som helst. Tur för oss.

Jag kände mig lite trött när jag kom hem, trots detta blev det en joggingrunda. Skönt att få det gjort. Nu har vi just festat på en söndagspizza. Som vanligt - proppmätt.

Nu verkar det som att blogg-appen fungerar. Stycken blir inte riktigt som jag vill, men ok. Det verkar öven gå att ladda upp bilder.






Prisutdelning.

Det blev en trevlig prisutdelning på Harrys. Vi kom på tredje plats, och vann fina priser. Riktigt kul. Det blev till att fira med lite mat, och dryck på Harrys.

I dag väntar ytterligare en arbetsdag. Nu är det bara tre arbetsdagar, och två mötesdagar kvar tills det är dax för en semestervecka.



Golftävling.

En underbart solig dag på golfbanan. Vi spelade med ett mycket trevligt par, så vi fick en rolig runda. Spelet flöt på bra. Resultatet vet vi inte förrän ikväll. Då blir det prisutdelning på Harrys. Och så lite att dricka, och äta också. Nice.




Fredagskväll.

Det betyder ett glas rött, och thai-mat. Några gottisbitar också. Bara lite rött för det är golftävling i morgon. Vi slår ut redan klockan 07:20 så det gäller att vara pigg.

Linda, Mats och jag bara slappar och har det bra. Lite fotboll på TV kan det kanske bli.

Hektisk dag på jobbet idag så det känns skönt att vila ut lite. Det verkar som om alla har varit lediga idag.


Nationaldagen.

Inget direkt firande för min del. Jag kände inte att jag behövde det. Jag har iallafall sett lite svenska flaggor. Vilken underbar sommardag det har varit idag. Jag har njutit av solen hela dagen. Det blev en mycket bra golfrunda. 39 poäng ger en handicap-sänkning. När Mats kom hem så blev det en joggingrunda. Skönt. I morgon är det jobb igen. Det är nog en sådan dag då nästan alla är lediga. Dock inte vi.

Sovmorgon = nej.

Det blir visst aldrig någon sovmorgon för mig. Jag vaknar jämt tidigt. Ligga i sängen, och vrida sig för att försöka somna om är inte min grej. Lika bra att stiga upp.

Jag tog tag i att tvätta ett par fönster. De var precis gula. Hur länge tar det tills allt det här gula försvinner? Det är inte kul.

Solen skiner, och det står golf på programmet. Inte för Mats för han var tvungen att jobba. Jag skall snart ge mig av. Jag har gott om tid innan start. Jag tänkte passa på att ta en runda i shopen. (Passar ju bra när inte maken är med). Sen skall det även hinnas med lite golfträning. Tävling på lördag så det gäller att vara förberedd.

Glad nationaldag till er alla. Om det nu är så vi skall säga till varandra idag.


03.47

Det var då jag vaknade. Tror ni det gick att somna om? Icke, sa Nicke.

Tjugo minuter i fem steg jag upp, för jag stod inte ut att vrida mig i sängen. Drog iväg tidigt till jobbet. Satsade på lite inventering idag. Skönt att få det gjort.

Känns lite som fredag idag, eftersom jag är ledig i morgon. Vi har lagat till en hamburgare, och druckit ett glas rött.

Linda har fått sommarlov, och har kommit hem. Trevligt. Just nu spanar hon in tax-free-katalogen inför den kommande semester-resan.


Kusinträff.

I går blev det en trevlig kväll. Kusinträff i Ljungsbro, tillsammans med mina tjej-kusiner på pappas sida. Vi bjöds på god fläskfilégryta med ris, och så en smarrig rabarberpaj till efterrätt.

Skönt med en trevlig kväll, efter en hetsig dag på jobbet. Min sista kund var inte rolig.

Hemma igen strax före elva, och då var det naturligtvis svårt att sova.


Joggning-kväll.

Solig kväll, och perfekt för jogging. Sju kilometer i bra fart, och kul var det också. Det känns så bra när det går lätt. Skönt när det är varmt, och det inte krävs så mycket kläder. Som jag brukar säga.
- Så lite kläder som möjligt under joggingturen. Helst naken.
Det skulle vara en syn för gudarna.

Förmiddagen på jobbet gick i en rasande fart. Till lunchen hade jag samma fart, och hann fixa alla mina ärenden. Puh. Det är alltid skönt att bocka av på listan.

Nu vilar vi ut en stund. Unnade oss en kebab till kvällsmat, så nu är vi mätta, och belåtna igen.


IT-support.

Nu ikväll har jag varit it-support för min far, och hans surfplatta. Vi skulle hjälpas åt att föra över pengar. Det som ställde till problem, var antalet siffror i kontonumret. Inte kunde vi veta att det skulle läggas till två nollor i kontonumret. Men nu har vi lärt oss till nästa gång.

Snart är det sovdax för att orka en ny vecka. Men först unnar jag mig ett par kex, och en god bit ost. Det är från min present jag fick av tjejerna i onsdags. Ost och kex, känns alltid lite festligt.

I natt kan jag sova gott med öppet fönster. (Maken vill ha det stängt.) I natt jag inte kunde somna om, och det var varmt, så la jag mig i tredje rummet med öppet fönster. Där var det minsann inte lätt att sova. Eftersom att det var lördagsnatt, så var det en hel del oväsen från gatan. Men frisk luft fick jag i rummet. Positiva tankar........


Solig söndagskväll.

Det ser ut att spricka upp till kvällen. Skulle så klart ha velat sett solen lite tidigare idag.

En tur på golfbanan. Drivern gick bättre än någonsin. 33 poäng för både mig och maken, d.v.s oavgjort i familjematchen. Kul när det går bra.

Löpning bara för mig idag. Lite över nio kilometer även idag. Skönt. Mats var tvungen att sova en stund. Det vankas nattjobb för honom.


Ovanligt bra dag.

En god frukost startade dagen.

Sen en tur på golfbanan. Trevlig runda med Mats, Nenne och Victoria. Även spelet flöt på ganska bra, och solen sken. Vi är nöjda.

En löprunda på det. Nio lätta och roliga kilometer. Det är så kul när benen bara springer på, och det går lätt.

Nu har vi fått en välförtjänt middag. Stora torskbitar, och färskpotatis. Så gott. Nu är vi så mätta.


RSS 2.0