Pizza.

Avslutar helgen med en pizza på stan. Nu är jag mer än mätt. Tur att vi har gått 18 hål på golfbanan och en promenad på det.



Liveshopping.

Kollade på liveshopping på Facebook i går kväll, min favoritbutik i Göteborg. Tänkte jag bara skulle snegla lite på den med ett öga. Gick sådär. Beställde en top. Kommer väl hem under nästa vecka. Nice.



Fredagsfrukost.

Vips är det fredag igen. Så svårt att sova och har varit vaken sedan halv fyra. Steg upp och käkade frukost istället.
Ser ut att bli en härlig dag även idag.



En stund i solen.

Ännu en helg där vi har hunnit en massa saker. Avslutar med en stund i solen på balkongen. Skall försöka läsa några rader.



Fönstertvätt.

Så där ja. Duktig och tvättade fönster. Det gick sådär. Lite trögt. Tog i lite och vips så hakade allt ur och så gick det inte att stänga. Fick hjälp från en snäll granne som haft samma problem. Nu är det bara att felanmäla.



Huslig.

Ibland är det kul att baka och pyssla. Bullar och hallongrottor.




Nästan 45 km.

Förmiddagen ägnades åt en tur på min mountainbike. Tog en tur ut på landet för att kolla var Josefine bor. Det var ett fint rött mysigt hus på landet. Soligt men lite kalla vindar. Rätt skönt att det var medvind på hemvägen.



Måndag.

I dag har det gått i ett på jobbet. Fullt upp. Då jag trivs bäst att vara klar med dagens jobb innan jag går hem så blev det en extra timme på jobbet. 

På kvällen blev det bara middag och en tur till ICA.



Vissa dagar.....

...hinner man hur mycket som helst. Idag har varit en sån dag. Hela helgen t.o.m. Underbara soliga dagar.
Slutade lite tidigare i fredags så vi hann shoppa cykelskor och käka sushi på balkongen.

Färd mot Stockholm på lördagen. Släppte av Mats som sprang sista biten. Lekte med Vincent och Nova. Lunch. Mats, Vincent och jag tog en tur till golfbanan. Kalas för Nova med en massa gott grillat.

Söndag och Nova och jag lagar frukost som vanligt. Mats och Jessica tränade och Nova och jag gick promenad med dock. Färd hem igen. Köttbullelunch på Ölstugan. Mums. Långpromenad i solen. Kökspyssel och nu är klocksn ändå bara sex. Jag unnar mig ett glas rosé i solen på balkongen. Det blir räkmackor till kvällsmat och så skall jag hinna tvätta lakanen i tvättstugan också. Snacka om effektiv.



Rosa skor.

Shopping är alltid kul. Piffar upp mig med rosa skor till sommaren. Så sköna.



Sushikväll.

Det smakar fint med sushi på balkongen. 

Tog lite flex och gick hem en timme tidigare idag. Det blev en tur till cykelaffären med maken. Vi kom ut med var sitt par skor.

Kvällsmaten blev sushi på balkongen. Så härligt att vi är på väg mot sommar.



Planterat på balkongen.

Det gick lika lätt som vanligt att plantera på balkongen. Oäkta växter har många fördelar bland annat så skräpar de inte ned. Nu är blommor, mattan och stommen till soffan på plats på balkongen. Och så det lilla extra piffet med kuddar osv.



Frukost....

.......eller kallar vi det juiceprovning?



Vill ha.

Riktigt snygg men dyr. Får väl önska mig den.



Premiär.

Årets första golfrunda. Helt ok. Sol men blåst. Riktigt kul.



Pizza.

Italienskt till kvällsmat efter en dag med mycket frisk luft trots dåligt väder.



RSS 2.0