Eftermiddag.

Härligt att vara ute. Det blev både utepass på förmiddagen och eftermiddagen. Passade på att fota lite nere vid ån.

Har hunnit med att handla på ICA-signalen också så u kväll blir det fisk.



Kjol.

På gårdagens kvällspromenad såg jag en kjol i Lindex skyltfönster. Nu hänger den i min garderob.



Fredagskväll.

Ännu en jobbvecka är till ända. Maken jobbar så det blir en lätt kvällsmat, bröd, oliver och mozzarella. Öite rött till det.



Ullared T o R.

Har gjort mig förtjänt för ett glas rött och en stund i soffan efter en heldag med shopping i Ullared. Hämtade Linda i Mantorp redan 05.30 och var tillbaka här hemma igen 19.45 efter en trevlig dag. Lite julklappar, julpynt och lite annat smått och gott.



Höst.

Underbara höstfärger och solen. Dock lovar inte SMHI lika fint idag men nu kör vi en tisdag igen. Magen fylld med en god frukost och nu väntar morgongymnastiken.



Kökstjänst.

Raggmunk, pannkakor och stekta ägg. Matoset ligger tätt i köket. Kände att jag tvungen stt gå ut och vädra mig. Det blev en timmes kvällspromenad. Så skönt.

Nu är jag laddade för en ny arbetsvecka.



Morgontur.

Så skönt att vara ledig, då kan det bli en lite längre morgontur. Det känns i benen. I går blev det två turer på totalt ca 14 km. Vi får se om det blir ytterligare en tur lite senare idag.

Nu blir det en dusch och sen ska jag ut på stan och prova byxor. Jag behöver verkligen köpa nya byxor.



Lördagspromenad.

Vilken härlig höstdag. Ibland blir jag turist i min egen stad och tar lite kort.



Olika turer.

Varierar alltid mina promenader så ingen blir den andra lik. Ibland hittar jag även gator där jag aldrig gått förut. Dock inte igår då det bara blev välkända kvarter. 

Vilken härlig höstkväll det var. Ett väder som verkligen ger energi. Och en räkmacka på det när jag kom hem. Hur bra kan det bli?


Höstsöndag.

En härlig promenad i höstsolen, eller två förresten. Jag var ju ute en tur även på förmiddagen. Det gäller att passa på för i morgon är det jobb som gäller igen efter fyra lediga dagar.



Shopping.

Några hektiska dagar med barnbarnen. Mycket frisk luft och lek i nya huset. Avslutade med shopping och en lunch i Sturegallerian.



Tapaskväll.

Laddat bordet för em tapaskväll.



Bullbak.

Det känns som en uppgift för en mormor.



Semester.

Då tar jag ett par dagar ledigt. Blir nog ingen vila. Det blir en tur till Stockholm för att passa barnbarn.



Söndagskväll.

Varvar ner efter en helg som bara rullat på med en massa trevliga saker..

Sushi, så gott.....me like.



Barnbarn.

Bjöd barn med familjer på middag i går. Sjukdom gjorde att Vincent kom ensam från sin familj. Han passade på att stanna över natten.

Två timmar ute som turister i stan på söndagsförmiddagen blev det.



Storgården.

Fredag till lördag på Storgården i Rimforsa. Härlig helg. Fick dock råbiff till förrätt. Ledsen men det är inte min grej. 




RSS 2.0