Härlig lördagsmorgon....

Vaknar som vanligt ganska tidigt fast det är lördag. Solen skiner och det ser ut att vara underbart ute. Det blir till att vara ute och sola sig idag. Först skall vi till Feelgood. Det är dax för step igen. Det är ett lite ´´dansigare´´pass. Egentligen inget för mig som är en stel som en pinne. Men det är kul och jag jobbar på att bli bättre. Har svårt att vicka på höfterna. Mina träningskamrater säjer att det beror på att jag inte har några.....????????

Chokladprovning en torsdagskväll.

Gårdagen resulterade i en trevlig kväll med trevliga människor. Årsmötet klarades av ganska snart. Efter detta var det dax för chokladprovning. Då var det inte bara att kasta sig över chokladen och vräka i sig. Vi fick bara smaka så stora bitar som Maja (hon höll i provningen) bestämt och när hon sa till. Vi fick känna spännande smakupplevesler när vi blandade chokladen med vin. Mjölkchoklad är klart godare än mörk choklad.

Maten bestod av italiensk buffé. Det var så himla gott. Potatisgratängen var den godaste gratäng jag ätit. under tiden vi käkade så var det underhållning av Thomas Petersson, stå-upp-komiker. Han var så himla bra och vi skrattade konstant.

Dax för hemresa, inte alls så sent. Jag är dock ingen van bussåkare så jag hade förberett mig för hemresan genom att kolla med Linda vilken buss jag skulle åka. Kollat upp på nätet hur dax de gick. 03 och 33, och sista 23,33. Vad jag dock missat var att det inte gick någon 23,03. En kvart före avgångstid står Maria och jag vid hållplatsen. Då upptäcker vi att det inte går någon buss. Ok, då promenerar vi säjer Maria och vi sätter av i en rasande fart. Jag gillar att promenera och att gå 7 km är ingen match. Kanske inte klockan elva på kvällen hör till vanligheterna. Stövlar med klackar brukar inte vara så mycket för mig men i år så har jag investerat i ett par med klack. Naturligtvis hade jag dessa igår då jag vill piffa till mig lite inför kvällen. Vi fick en skön och pratsam promenad hem och tiden bara rann iväg. Skall erkänna att idag känns det lite i mina tår och vader. Tänk positivt, vi fick ett motionspass och den italienska buffén hade vi promenerat bort.
Nu väntar en dags jobb igen. Efter detta ett race på ICA-Maxi. Jag har en lista som är hur lång som helst. Tror att allt var slut hemma. Väldigt längesedan jag blev kollad efter självscanningen. Då blir det säkert idag när jag skall handla mycket.

Ha en bra fredag.


Morgondagen väntar........

Jag skall försöka komma isäng lite tidigt idag. Det blir en lång dag i morgon. Först jobb, årsmöte, chokladprovning och Italiensk buffé. Chokladprovning låter spännande. Undra om jag får smaka på min favorit, Daim.
Tänkte fundera ut vad jag skall ta på mig på kvällen. Klart att det blir jeans (de ända byxor jag trivs i ). Ju tajtare desto bättre.Kan väl piffa till mig lite med min guldjacka och stövlar. (De är inte i guld.)Naglarna behöver också fixas till. Jag köper oljor av olika sorter och trycker i mig en massa vitaminer för att naglarna skall växa och bli långa. Men det verkar dock inte hjälpa. Får se positivt på det hela, är de inte så långa så går det inte åt så mycket nagellack. O.P.I är mitt favoritlack.

Nu är det snart god natt............................


Sista kvartsamtalet.

Sista kvartsamtalet eller nu kallas det visst utvecklingssamtal. En epok är till ända. Skickade maken på kvartsamtal med yngsta dottern. Nu i sommar fyller hon 18 år vilket innebär att kvartsamtalen är slut. När jag var liten så var jag alltid pirrig när mamma eller pappa knallade iväg på kvartsamtal. Det som sades var alltid detsamma. Hon är duktig, men.......hon pratar alldeles för mycket.

Investerade i en ny mascara idag. I morgon ska jag testa vad den går för. Jag har stora förväntningar då jag har sett på tv hur vackra fransarna blir.

Nu skall jag fxa lite bankärenden och sedan är det dax att åka och hämta Linda. Hon har tränat sina gymnaster hela kvällen. Hon är så duktig med sina grupper, och barnen gillar henne. Att hon också tjänar en slant på det är bra.

Förlåt...... jag glömde din namnsdag

Mats var tvungen att tala om för mig att han har namnsdag idag. När vi pratades vid för fjärde gången i telefonen idag och jag fortfarande inte sagt grattis tyckte han det var dags att påminna mig. Puss på din namnsdag, Mats.

Efter jobbet blev det träning på Feelgood. Step 3 med Sören. Det går så himla fort och är så mycket snurrar och kombinationer att det är ett under att jag inte trasslar in mig i mina egna ben. Innan passet blev det snack och skratt med min roliga träningskompisar. Efter passet fick vi kostråd av Sören vilket resulterade i att jag gick hem och stoppade i mig två ägg.

Ha en trevlig tisdagskväll.


Små glädjeämnen i vardagen

Det har varit en långdag på jobbet idag. Åtta till åtta. Det går bra när jag har ett roligt jobb och roliga arbetskamrater. 

Glädjeämne nummer ett var ett brev från MQ med en bonuscheck på 350 kr. Vad skall jag shoppa nu ? Naturligtvis fanns det andra här hemma som var spekulant på checken. Men icke sa Nicke. Har jag varit ´´duktig´´ och handlat så mycket på MQ så är den min.

Glädjeämne nummer två var Amelia. Snart blir det till att krypa ner i sängen och läsa den. Vårens 70 bästa skor står det på framsidan av tidningen. Undra hur många jag vill shoppa av dessa?

Bullar, bullar och mera bullar........

Kände mig lite sysslolös så här på söndagskvällen. Då fick jag lust att baka lite bullar. Det blir inte så mycket bakning nu för tiden. Förr i tiden bakade jag oftare. Men det finns så mycket gott bröd att köpa i butikern, och bagerierna skall också överleva. Så nu luktar det gott av nybakade bullar och vanilj i hela huset. Jag har inte smakat dem själv men visst ser de goda ut?


.

Mums, mums...

Mystiska spår i snön

Vi käkade frukost som vanligt i morse när jag fick se mystiska fotspår i snön. Någon hade gått över vår garageinfart och till vår dörr. Där slutade spåren och det fanns inga spår ut igen. Var fanns denna mystiska person? Lite nyfiken blev jag...
Maken trodde att det var en tjuv som kikat in om det fanns något att stjäla hos oss. Flög han härifrån efter det eller? Jag bara undrar.

Problemet är nu löst då det visade sig att den yngsta dottern hade varit ute på en nattlig tur efter det att vi hade lagt oss. Snacka om sen promenad? Hon vill sällan eller aldrig hänga med på promenad när jag frågar henne. Det måste vara något som lockade väldigt mycket som fick henne att ge sig ut i snöyran mitt i natten. Själv sov jag gott och hörde inte ett enda ljud.

Lördag och Melodifestival

Lördag igen och det är skönt att få vara ledig. Dagen inleddes med ett step-pass på Feelgood. Det är alltid lika kul. Du är så bra som intstruktör, Marie.

Middag och melodifestival på kvällen. Vi hade en kompis på besök. Bjöd på kyckling, klyftpotatis, grekisk sallad och tzatsiki. Det smakade riktigt sommar trots att det snöade utanför fönstret.

Melodifestivalen är sig lik. Jag gillade grabbarna i E.M.D. Bra låt , men det kändes som det var rörigt och lite för många personer på scenen. Dock är jag ingen specialist i dettta ämne. B.W.O var rätt ok. Lite bleka, jag hade väntat mig mera.
Ser fram emot finalen i Globen då vi får höra alla låtarna som gått vidare från delfinalerna.

Jag känner mig som en kändis.

Jag känner mig lite som en kändis när jag skall ´´blogga´´. Jag kollade just Charlotte Perellis blogg. Inser naturligtvis att min blogg inte kommer få lika många besökare som hennes, men det är känslan som är den viktiga.

I dag är det fredag och det känns alltid lika skönt att komma i fredags-stämning. Dock kom fredagen extra snabbt denna veckan då jag var ledig måndag-onsdag. I kväll blir det en Svensson-fredag. Dvs först Tacos och sedan På Spåret. Undra vart vi ska resa idag? Tacos är alltid gott och ganska nyttigt så det känns bra. Ett glas rött skulle smaka fint också. Det blir till att åka förbi Systemet på hemvägen. om jag inte kan skicka en springare.

Ha nu en mysig fredag.


Äntligen en egen blogg.

Äntligen har jag skaffat mig en egen blogg. Skall bli spännande att se vad det blir av det här.  Jag tycker iallafall att det skall bli kul.

RSS 2.0