Godissugen.

Då länge sedan jag åt lösgodis men nu..... . 



Frukostjuice.

Är egentligen inte speciellt förtjust i söta drycker. Brukar säga att jag bara dricker rött vin och vatten. Men ibland så. Hittade en juice i affären igår som såg god ut. Vet dock att jag måste var snabb för att gå ett glas innan maken har druckit upp hela flaskan. Han gillar juice.

Det blev en tur till City Gross i Mantorp igår. Kul att testa nya bilen på motorvägen och handla i en annan butik mot vad jag är van vid. Det blev lite andra varor också.

På kvällen lagade jag Schnitzel Cordon Bleu med jordärtskockspuré. Måste säja själv att det blev mycket gott. Glömde såklart att fota.



Köpte lila...

.....och fick rosa. Det blev en bra kombo, och så fick jag användning för den stora tulpanvasen. Det behövs två buketter för att fylla den.





Läser på.

Det är mycket teknik. Läser på lite men det får bli "Learn by doing". Det är väl bara att trycka lite på knapparna, eller? Tycker det är trist med bruksanvisningar.

I dag blir det en provtur när det är ljust ute. Det blir skoj. Såg inte så mycket av bilen i mörkret när vi hämtade den i onsdags.



Bästa frukosten.

Äggröra = me like. Gott och mättande. Mums.

Förbereder med dukning kvällen innan så det går lätt på morgonen. Lyckades dock tapp ett ägg i golvet idag så det blev lite extra städning.



Vinlotteri.

Tog hem vinsten i dagens vinlotteri på jobbet. Härligt att få lite att fylla vinstället med. Det ser snyggt ut.



Det blev ju bra....

.....det här. Kul med en ny bil även om den gamla inte direkt var utsliten.

Vi tog en liten tur till Harvestad i går kväll. Får bli en längre till helgen. Blir lite roligare att köra när det är ljust och vi ser bilen ordentligt.



Tårta.

Firar nya bilen med tårta och hamburgare. Det hör liksom till.



Frukostmackor.

Oj, vad fort det blev morgon. Bäst att ladda upp med lite energi.

Ska försöka få till några stretchövningar innan duschen också. Jag var duktig med stretch i går kväll. Hoppas verkligen att det gör nytta.



I morgon.....

...... så är förhoppningsvis den vita skyddsplasten borta. Bilen är nyputsad och väntar på oss.



Söndagsmiddag x 2.

Den första söndagsmiddagen intogs på Sibylla tillsammans med Vincent. Vi hade varit på en utflykt till Mantorp för att kolla på poolgropen.

Efter detta blev det 13 kilometer promenad för mig och Mats. Sen söndagsmiddag nummer två. Spagetti Carbonara.



Sommarskor.

Drömmer om sommar och sommarskor. Gärna rosa.


Promenad.

Vi har varit ute och gått i 3.49.59. Det låter som en marathontid. Visserligen hann vi inte lika långt som ett marathon men kroppen och benen har varit igång lika länge.

Inte alls lika vackert ute idag.



Plusgrader.

Inget som jag längtat efter för att jag gillar minus och röda kinder.

Men, det gick äntligen att tvätta köksfönstret.



Tema Italien.

Det fick det bli på kvällsmat. Det blev lite för lite sömn i natt så jag var lite trött efter jobbet. Handlade lite på stan på vägen hem.

Tog mig iallafall ut på en timmes promenad. Så skönt att jag gjorde det. Nu känner jag mig pigg och har festat på tortellini. Mums.
Nu orkar jag ta tag i dagens sista uppgifter.



Nya naglar.

I går kväll var det dags för nya naglar. Väldigt välbehövligt. De gamla var långt ifrån snygga.



Kvällsmat.

Maken lagar kvällsmat.



Fint avsked.

Det blev ett stilla och fint avsked av min pappa igår.



Ingen tur är den andra lik.

Det är mitt mål att det blir olika turer varje morgon. Ingen är den andra lik med andra ord. Så här blev det idag.



Tiden rusar.

Oj, vad fort veckan har gått. Har inte hunnit med att skriva.

I måndags kväll var jag med mamma på Maxi och handlade. Tisdagskvällen tillbringade jag i tandläkarstolen från 17.30 till 19.30. Fem tänder fixades på en gång. Skönt att få allt gjort men blev lite stel i käkarna. Det blev bara lite proviva till kvällsmat. I går lagade maken mat åt oss och sen blev det TV-soffan. Ovanligt trött igår. Kanske inte så konstigt.

Nu är det nu dag och nya möjligheter. Lika kallt som vanligt. Frukost håller på att intas och sedan väntar den sedvanliga morgonpromenaden. Jag gillar verkligen dessa promenader. Ger så mycket energi inför arbetsdagen.



Vinterpromenad.

Lång härlig vintrig promenad idag. Så energigivande.



Stadstur.

En tur i vår stad en tidig morgon. 



RSS 2.0